3 aug. 2010

Basescianisme

Am o intrebare si o stire.

Intai intrebarea: Ce vrea sa spuna Theodor Baconski aici?

"Am creat Fundaţia Creştin-Democrată, care este un think tank politic nepartizan, unde se va cristaliza polul creştin-democrat din interiorul PDL."

Cum adica crestin-democrat, in interiorul PDL, dar totusi... nepartizan?

Si acum stirea: "Cristian Preda a fost cooptat in echipa de la Bucuresti a Elenei Udrea, unde va coordona departamentul de comunicare in online." :D

8 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Ce oameni hazlii...

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Mai mult disperati. Nu mai stiu ce sa faca... Forumuri, cluburi, think-tank-uri... Cand colo ei nici membri nu mai au. Fluiera vantul prin sediile alea. :))

radu spunea...

Imi aduc aminte de o intalnire la ISP unde telectualii basisti se hlizeau ca prostii si Toader P. conferentia firoscos despre Farfuridi. Tara arde, babele se fardeaza. Au postat porcaria asta pe you tube, n-am fost acolo, Doamne feri ! :)
Astia sunt pomanagiii lui Basescu si ai madamei Udrea, era sa zic Blogary. Niste catelusi de salon care fac pe desteptii in timp ce papa fondurile statului si care sunt folositi ca propagandisti, pardon, comunicatori de gangsterii din spate.
Me-am cam fript cu musiu Preda asta cand cu blogroll-ul coanei Nutzi. L-am crezut, pentru o clipa, altceva decat o marioneta jalnica a Amantei Fox. Asa ne trebuie.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, pai am spus clar ca prin acel gest mimeaza neutralitatea. Doar nu ai crezut vreodata ca e din alta echipa decat cea a lui Basescu, in fruntea careia e Udrea...

Micawber spunea...

Eu as citi si altfel declaratia lui Bakonsky.

Daca zici "think tank nepartizan" recunosti implicit existenta unor tabere in conflict si te declari neutru, nu? Ca altfel ce rost are sa fii nepartizan? Firesc ar fi sa-l intrebe cineva pe individ care-s taberele fata de care se clameaza neutralitatea.

Desigur, e valabila si citirea dvs. (cum sa fii nepartizan cand esti deja intr-un partid?), dar seamana nitel cu cazul banal (delta egal cu zero) de la sistemele de ecuatii liniare :)

oftikatu spunea...

Da departament de comunicare in off-line au?

transildania spunea...

Citatul parca e scos din Caragiale. "Nepartizan" ... asta e gluma zilei.

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Dar ei, ei toti, astia care discuta acolo, sunt partizani pana la Dumnezeu.

@Oftikatu

A, nuuu... :)) Vor sa se retraga in gauri online. Pai cine ar mai discuta in afara online-ului, sau fara usi inchise, despre PDL azi?

@Transildania

Daaa, si vrea sa il si creada cineva.