23 aug. 2010

A venit comunicatul. Vrem si inregistrarea video


COMUNICAT DE PRESĂ
(23 august 2010)

REF: Precizări ale Administraţiei Prezidenţiale

Ca urmare a articolului „Traian Băsescu - viaţa ca-n porturi! Încă o palmă trasă unui alegător”, apărut luni, 23 august a.c., pe site-ul www.cotidianul.ro, Administraţia Prezidenţială face următoarele precizări:


Administraţia Prezidenţială regretă lejeritatea cu care site-ul cotidianul.ro lansează minciuni şi dezinformări despre preşedintele României, Traian Băsescu.

Pentru corecta informare a opiniei publice, Administraţia Prezidenţială precizează că nu a existat niciun incident de tipul celui descris în articolul respectiv.

Dimpotrivă, realitatea este cu totul alta. În cursul serii de vineri, 20 august a.c., în staţiunea Neptun, o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului.

În consecinţă, Administraţia Prezidenţială îşi exprimă regretul că site-ul respectiv continuă politica editorială neprofesionistă şi răuvoitoare, de lansare de neadevăruri despre preşedintele României.

------------------------------------------------------
Ei, bine. Chestia asta o sa o credem doar dupa ce patronul de la Ciresica ne arata inregistrarea surprinsa de camera video care se afla in coltul restaurantului, si care surprinde toata zona unde s-a intamplat incidentul. Daca nu ne arata ce s-a intamplat, putem crede ca seful statului are ceva de ascuns. Iar patronul de la Ciresica ii e complice. :D

33 de comentarii:

Anonim spunea...

Pixelul albastru! Uite-l! Acum era si nu e!
Cand i-a luat ziaristei aleia telefonul credeati ca e un eveniment izolat?

Vania spunea...

Înclin să dau crezare comunicatului. Şi eu i-am strigat derbedeului: "Băi, boule, du-te să te spânzuri!", iar dânsul mi-a răsouns: "Vă rog să mă iertaţi, Părintele şi Binefăcătorul nostru!"...

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan, are deja prea multe antecedente ca sa-l mai creada cineva...

@Vania, sigur. Si bea doar apa plata cu lamaie, cafelute la unu noaptea, si prajiturele, cum a declarat chelnarita. Da, da, daaaaa. :)))))

Adrian Stoica spunea...

Am auzit ca o sa vina retroactiv, odata cu marirea de 50%

Anonim spunea...

Si? Toate astea puteau fi evitate inca de atunci. Dar corb la corb nu-si scoate ochii.
Daca poporul roman ar fi vazut o alternativa viabila ar fi ales-o.
Era suficient ca politia si justitia sa isi faca datoria si am fi avut primul presedinte arestat pentru talharie.
Suntem complici la dezastru, sa nu mai facem pe virginele.
Nu ma incalzeste cu nimic ca nu l-am suportat pe Basescu din adolescenta, nepasarea si prostia celor din jurul meu l-au facut ceea ce e.
Soune si tu Lilick, vrei sa o strang de gat pe matusa care l-a votata ca Crin " nu a facut nimic la sport" sau ca Geoana e "un prostanac"?
Ieri am auzit-o spunandu-mi ca Basescu a zis ca in loc de 1 miliard acum baga 4 in sananate si... nimic.
Daca nu v-ati dat seama aveti de-a face cu cel mai abil politician de la Hitler incoace. Hitler a reusit sa pacaleasca poporul german, Basescu pe cel roman.
Sa iti fie rau din cauza cuiva si sa dai vina pe altii, asta nu a reusit nimeni pana acum.

Lilick Auftakt spunea...

OK, dar sa nu ne mai plangem si sa il sustinem pe baiatul asta acum. E clar ca daca el era violent, ar fi fost retinut. Basescu trebuia sa sara primul cu comunicatul. Insa nu a fost asa. Basescu acum se apara. Trebuie atacat si mai dur in continuare. Si va fi.

Anonim spunea...

Sa iti fie rusine Lilick! Si tie Patriciu, si tie Cristian, si tie, si tie, si tie si tie... nu mai pot eu de Plangacios.
Pacat ca tara asta l-a adus aici unde e. Dar tot tara asta poate sa ii ia tot.

Dan Trofin spunea...

e un nou trucaj ordinar...
rusine, Dinu Patriciu :))

radu spunea...

Cine se scuza se acuza. Da, de acord, bruta prezidentiala trebuie atacata cu toata forta, dar eu de altceva ma tem. Bizonului autohton ii place cand sefu are sange-n vana si bate pe cineva. Ca doar asa face si bizonul nostru, se da macho, isi snopeste nevasta, copiii, dusmanii... Aduceti-va aminte de Clinton, scandalul Lewinski l-a facut si mai popular in randul americanului de rand, mandru ca are un presedinte asa viril.

Anonim spunea...

rusine, dan chitic !

Starea NATIUNII spunea...

Avem o speranta !
Daca nu credeti, atunci tastati in Google.ro termenul: "basescu blog".
Vedeti ce apare pe primul loc.
Vom continua ....

gugu spunea...

Ei si? Presedintele poate sa jure ca nu a lovit piticul (padon, chiticul) "nici cu pumnul, nici cu palma". Deci?

Aaaa...! Dosul de palma nu se pune!

Costache spunea...

N-ar fi rau sa inceapa, cu ocazia scurtei vacante, un consistent tratament cu Xanax, Zoloft, macar Rudotel, ca l-au lasat de tot nervii si da in vreo fandacsie mai fistichie. Ah, stiu, andropauza, bat-o vina!

ADRIAN spunea...

si eu sunt un dobitoc caci i-as fi spus aceleasi lucruri!
ar fi chiar simpatic sa existe o camera de supraveghere care sa fi fost orientata inspre locul incidentului. daca ar mai fi si Funeriu disponibil ca sa calculeze viteza de deplasare ... :))

Anonim spunea...

Pe cat punem pariu ca VA DIZOLVA BASE chiar daca acum va MASTURBATI ca veti lua ciolanu peste doi ani ? UN REGIM DE DICTATURA ADEVARATA A LUI TRAIAN BASESCU AR FI O SARBATOARE PENTRU NOI ! Sunt convins, "stimata" gazda de ce crezi ? Uite inca un postac pedelist si cu carnet de partid ! N-am nevoie sa apar la comentarii ! Doar am vrut sa stii CAT DE FERICITI SUNTEM CA VETI FI AFECTATI PSIHIC MINIM 10-15 ANI dupa plecarea lui Traian Basescu ! Si vrei sa fiu sincer pana la capat ? Daca as fi stiut ca PRESEDINTELE MEU NU VA DISTRUGE SI SPULBERA INTREAGA ACTUALA OPOZITIE nu ar fi primit votul meu ! Nu ne vom lasa pana NU VA MAI RAMANE PIATRA PESTE PIATRA DIN VOI ! O GUERILLA CONTINUA VA FI, UCIGA-VA TOACA !!!

Anonim spunea...

Sigur va aparea si inregistrarea... dar cred ca mai dureaza, intai sa se mai adune astfel de situatii.

George

vali plesca spunea...

un punct de vedere interesant: http://menaru.blogspot.com/2010/08/o-palma-de-la-basescu-echivaleaza-cu-9.html.
si intrebarea fundamentala: e basescu chiar atat de prost?

Lilick Auftakt spunea...

@Vali Plesca, te rog eu, nu-mi mai da linkuri catre bloguri portocalii. Le stiu si nu ma intereseaza opiniile. Le cunosc inainte sa le citesc.

Sa-ti spuna @George cum e Basescu daca tu inca nu stii cum e. Ca el a stat langa actualul presedinte. Ce @Dumnezeu ne mai miram?

Paul-Sorin Tiţa spunea...

Ce, mă, nu vă bucuraţi că l-a pocnit pe mogul? :)) Urmează Voiculescu & Co, SOV, etc., iar după ce gată cu ei vine şi la noi. Prea multă destrăbălare în ţara asta.

Shadow spunea...

@vali plesca

pe blogul lui "menaru" am avut si eu un comentariu care binenteles nu a fost publicat si nu pt ca am vorbit urat, etc.

informatia lui "menaru" este falsa, manipulatoare. S-a dezbatut in presa franceza si despre interventia "musclé" a politiei nu numai de agresarea jurnalistului, exista si filmul pe net unde se poate observa ca "politia" pune mana (total ilegal) pe obiectivul camerei, etc. S-a dezbatut si "diferenta" intre ce a cerut procuratura si cea dat tribunalul (in general cele doua pozitii sunt apropiate nu ca in cazul in speta), etc. Menaru uita sa mai spuna ca politia trebuie sa faca ancheta interna la cererea socialistilor (nu poate sa o dea cotita), etc.
In plus au fost emisiuni televizate care au dezbatut in principal "interventia musclé" a politiei (nu e prima oara), etc.

Nimic din toate astea nu apar in articolul lui menaru. Ori "dna" este cica "jurnalist acreditat la UE".

Sa-ti mai spun ca "surse din politie" au informat mincinos presa ca "individul" ar fi avut "cazier judiciar"? Nema la "informata" menaru.

Nu ma mira ca nu imi e publicat comentariul pe blogul lui "menaru" pt ca am avut si alte comentarii in trecut care nu au aparut mai ales la cantitatea de "bazaconii" pe care menaru o produce ca "jurnalist la Bruxelles".

Si stii ce e interesant ca eu traind in Franta chiar am urmarit evenimentul. Deci mi se pot vinde cam greu "castraveti" de catre tot felul de "falsi gradinari".

PS. In plus una este "ultrajul" si alta este "libera exprimare". Una este "injuria" si alta este "rusinea" aruncata. Una este "impotrivirea" la fortele de ordine si alta este interventia directa a presedintelui.

dramoleta spunea...

Cireşica îi e complice :))

Evident ca l-a lovit. Basescu e coleric. Cred ca Maria e vânătă la ochi mai mereu, d'aia nu iese prea des in public /floor

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, multumesc ca ai dat detaliile. Eu nu prea inteleg: Vali nu se poate informa, sau incearca sa manipuleze prin "opiniile" lui @Menaru?

Raman uneori masca la intrebari gen: e Basescu chiar atat de prost? Nu. Basescu e Basescu.
Capul in gura dat unui arab, "M..e, ti-am spus", "Telefonul furat", "Pasarica", "Urca-te pe masa sa-ti arat", "Tiganca imputita", "L-am atins doar pe baiat"... etc. etc

Astea tin de prostie? Nu, de caracter. Udrea spune foarte bine in clipul de mai jos: "Pe ACEST om l-am votat"

http://www.youtube.com/watch?v=7U0zy8ZiGag

Ar fi anormal ca Basescu sa fie altfel... Sa fie mitocan si bataus e cat se poate de normal.

vali plesca spunea...

copilasi albastri, ca sa nu va mai faceti griji despre mine, sa precizam:
1. nu, nu ma informez. sunt sute de stiri si mii de comentarii pe care le scap. eu recunosc, altii nu. am o scuza: sunt ocupat.
2. opiniile mele sunt failibile, deturnate de o mie de motive. eu recunosc, altii nu.
3. trimiterea mea nu era decat o reprezentare a principiului "sa audiem si cealalta parte" (ceea ce reproseaza shadow ca nu i-a dat voie menaru sa faca)
4. lilick, daca nu-i citim pe cei care nu sunt de acord cu noi, si viceversa, fiecaruia nu ne ramane decat o carticica rosie.
5. basescu... e basescu. are toate defectele din lume (marlania e unul dintre cele mai vizibile). dar nu e prost, caci trebuie sa fii prost sa te mai expui atat. daca a lovit cu adevarat, e prost (nu vorbim de caracterul infect)
6. nu spun nimic despre persoana "lovita" :)

Shadow spunea...

@lilick

Vali poate fi si el manipulat de asa zisi "jurnalisti" pt care eu am o alta denumire pt ca ar fi trebuit sa nu mai existe de multa vreme. Denumirea mea este "jurnalopitec".

Shadow spunea...

@Lilick

mai nou cica "surse" din spp afirma ca avocatul era beat ca a baut o sticla de uzzo si 3 beri. Sunt curios insa ce a baut presedintele, nu de alta dar ca sa para "echidistanta" treaba.

PS. Si cica avocatul l-a trimis pe basec "la origini" (aceleasi surse spp). Sunt si eu curios de ce nu a fost arestat avocatul pt ultraj imediat? Pt ca in lege este stipulat. Pai ori sunt spp-istii niste profesionisti desavarsiti (care stiu tot ce bea fiecare client din local) si isi fac meseria ori "sursele" lor nu au scoala nici macar "primara".

PS. auzi la ei basecu statea cu mainile in buzunare si ala dadea din maini ca morisca. Pai de ce nu a fost "culcat" imediat pe caldaram daca reprezenta un "risc" pt presedinte? De ce in acelasi timp presedintele si sotia nu au fost urcati imediat in masini?
Ai dreaqu "profesionisti" ca am impresia ca eu un oarecare stiu mai bine decat ei ce inseamna "consemn" si care sunt "procedurile standard".

mirmen spunea...

Lil, media ar trebui să ceară, sau cetăţeanul Chitic, susţinut de media, administraţiei prezidenţiale, redarea cu acurateţe a injuriilor la care face referire comunicatul, coroborat cu comunicatul spp care se referă la un schimb de replici; redarea explicit a replicilor, ca să nu rămânem cu impresia că defăimeză un cetăţean şi acoperă complice violenţa în gesturi şi limbaj ale unui demnitar cu antecedente

Lilick Auftakt spunea...

@Vali, nu ai scuza pentru ca dai credit unui om de rea credinta care manipuleaza cu orice ocazie. Si macar daca era Plesu. Ok, pe el poti sa il citezi. Si pe Liiceanu. Chiar Prdea, chiar Sever Voinescu... Dar nu ma pune acum sa citesc "opiniile" lui... Menaru. Ce Dumnezeu?

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, exact lucrul asta il scrisesem si eu imediat pe facebook. Apoi, mai e ceva. De ce administratia prezidentiala a ascuns acest subiect? Daca nu aparea in presa dupa doua zile ei nu ziceau nimic. Cum? Un lucru asa de grav il tineau ascuns? Dan Chitic le-a scris imediat pe facebook prietenilor. La cateva minute dupa ce s-a intamplat. Dupa cum scria nu parea deloc, dar deloc beat. Redau mai jos:

Dan Mv Chitic: Azi, la orele 00.15 am avut onoarea de a lua o palmă de la mult iubitul nostru preşedinte în faţa binecunoscutului bar Cireşica din Olimp (cu martori). În urma acestui eveniment, Băsescu s-a urcat la volan (bine, f bine afumat) alături de prima doamnă, iar SPP ul a rămas în Vila Scriitorilor mai bine de o oră (până acum 10 min)... Pt detalii ne auzim mâine!
sâmbătă la 01:27 via Samsung Mobile

Lilick Auftakt spunea...

@Mirmen, exact. Si la asta ma gandisem. Si m-am mai gandit sa studieze Dan pozele cu SPP-istii de la Cotro si sa ne spuna cine erau cei doi care l-au imobilizat, in masura in care ii mai recunoaste. Are poze destule pe site-ul presedintiei.

Lilick Auftakt spunea...

Va fac o marturisire. Anul trecut am fost la Ciresica. Am ajuns in zona doar la cateva ore dupa plecarea presedintelui din Neptun. Din pacate! Dovada aici: http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/09/pe-urmele-lui-traian.html

Daca ma intalneam cu el, nu cred ca ii tineam un discurs care sa inceapa cu... "Stimate domnule presedinte". Nici nu l-ar fi injurat, ca nu stiu sa injur si as fi fost ridicola. Dar cred ca i-as fi spus ceva Mariei. Cu greata. Probabil un lucru deosebit de cinic.

radu spunea...

@Anonim: alo, toarasu, vezi ca astia ca tine care scriu cu multe verzale au probleme psihice, e dovedit. Ce, ai iesit de la socuri electrice sau esti in sevraj dupa pupatul mainii lui stapana-tu? Hai, valea de-aici!

Lilick Auftakt spunea...

Haha. Nici nu vazusem anonimul. Saracul de el. Ce isteric e. :)))

Shadow spunea...

@Vali

1. corect la fel cred si eu.
2. corect la fel cred si eu.
3. nu prea corect. Magaria la menaru este veche. Abereaza din greu la tot ce vine de la bruxelles si trece sub tacere ceea ce nu ii convine. Ea e ziarista io sunt "nimeni". Un "nimeni" destul de informat pe politica europeana si mai ales franceza. Dupa cum vezi tu nu esti "cenzurat" cu toate ca lilick nu pot spune ca agreaza din cale afara comentariile tale.
4. foarte corect si eu o fac.
5. Interpretabil. E vorba de "actiune la stress" si la "presiune". Unii nu sunt capabili sa se controleze. Eu nu-l "suspectez" pe basescu ca ar fi capabil eu "stiu" ca nu este capabil sa se controleze(mi-a demonstrat de prea multe ori). Nu tine de prostie cat tine mai ales de "mentalitate" si educatie.
6. Trebuie sa spui si despre persoana lovita. De ce ar fi "altul" prost "by default" si sa vrea sa ia cativa pumni din cap mai ales daca totusi, fiind avocat, stie cu ce se mananca "legile" romanesti. De ce ar fi Chitic asa de "prost" cum vrea "menaru" si altii sa ne convinga si sa se "expuna" asa?