9 aug. 2010

Bibilioteca liberala - cateva poze





















Mai jos, cel mai mic simpatizant liberal prezent la intalnire, castigator (impreuna cu mamica, prietena noastra Elfy) al unui premiu oferit de Varujan Vosganian.

7 comentarii:

Basarica spunea...

Ei vezi ce inseamna ca esti mic si simpatizezi cu PNL ? Primesti carti. Micii PDL-isti probabil ca primesc sticle de whiskey

Lilick Auftakt spunea...

@Basarica, sigur! Dar sticlute din alea mici de whisky. :)))

Radu Humor spunea...

Si totusi printre fanii lui Basescu se afla si o bibliotecara :
Celebra Angela Furtuna care a intrat cu iuteala numelui in greva foamei, pentru ca i s-a restructurat postul de la Biblioteca Bucovinei, si a iesit cu aceeasi viteza a doua zi, dupa consilierea pertinenta a unui batranel de 77 cotolani, vrajit de poza de tinerete a vijelioasei greviste, careia i s-au alaturat nu doar tomnatecul, de fapt iernatecul amorez venit de aiurea la cersit prin Romania , ci si un alt cersetor vestit pe bloguri,cu tot cu vuvuzelele din dotare :roll:

Lilick Auftakt spunea...

Aoleu, Radule. Lasa-ma ca stiu. :)) Vezi ca aia sufera rau cand te iei de ei... Sa nu dea, Dumnezeule, coltul, sa ii ai pe constiinta. :) Acolo nu se intra decat cu limba scoasa de-un cot, gata sa linga tot ce intalneste in cale. :)))

Lilick Auftakt spunea...

A propos, a fost ieri un prieten la ICR, si mi-a zis ca albumul lui Devis Grebu, la pretul infim :D de 110 lei s-a vandut doar in vreo 3 exemplare. Probabil niste rude...

fanel spunea...

care e treaba cu biblioteca asta liberala si cand se mai tin astfel de adunari?!?

Lilick Auftakt spunea...

@Fanel, deocamdata se strang carti. Daca ai carti de adus, contacteaza-l pe Alex Marin. Dupa ce se face biblioteca, va fi acolo si o cafenea, un loc de intalniri, dezbateri, vor fi si lansari de carti.