31 aug. 2010

Udrea cu trei iezi


"In cazul ministerului condus de Radu Berceanu, una din variantele vehiculate este comasarea cu ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale condus de Elena Udrea." - scrie HotNews. Probabil la asta se referea domnul Lazaroiu in sarada cu procente si povesti, lucru pe care deja il intuisem. :)) Propun si un nou imn portocaliu cu ocazia asta.

11 comentarii:

Augustin spunea...

Lilick, nu prea mi-e clar: in cazul comasarii Min. Turismului cu Min. Transportului, se va comasa si Udrea cu Berceanu? Sau Berceanu va deveni secretar de stat cu chemarea lifturilor?

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, asta e deja o intrebare la care numai initiati ca Lazaroiu iti pot raspunde. :))

Lilick Auftakt spunea...

Vezi ca le-am sugerat si un nou imn. :))

Hendrix spunea...

Nu stiu de ce presa intra in jocul pedeleprelor si comenteaza cu sarg elucubratiile aruncate pe piata de un jeg ca lazaroiu. Basme precum cel de ieri cu scufite rosii, capre cu trei iezi si fetitze cu chibrituri ar starni uluiala in orice stat normal. Un specimen ca lazaroiu ar fi tratat ca un imbecil in libertate, doar la noi este privit cu interes, ca o Mama Omida. Oare de ce?
Asa cum aiurelile lui lazaroiu sunt intens mediatizate, vad acum ca si aiurelile-zvonurile aruncate pe piata de agentia de dezinformare portocalie hotznews sunt luate in seama. Oare de ce?
@Lilick Chiar merita sa bagi in seama toate zvonurile, toate fitilele si petardele aruncate de hotznews sau newsin? N-ai impresia ca le faci astfel jocul pedeleprelor? Chiar este greu sa ignoram zvonurile aruncate deliberat de aparatul de dezinformare al pedeleprelor?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, tu nu ai nici pic de simt al umorului, deci nu tin sa si intelegi ca atunci cand faci misto de ceva/cineva nu inseamna ca "ii dai atentie" ci ca ii dai exact ceea ce merita. Si nu pot sa iti spun acum ce ii dai. :))

Doux Rêve spunea...

Sau "Muzicanta din Plescoi" (Plescoi suna mai frumos decat Buzau.) Din cate am inteles, Madame Udrea a facut si treaba ministrului Kelemen si a sprijinit editia 2010 a festivalului de la Mamaia. Wonder Woman, ce sa mai... Orange Wonder Woman!

Lilick Auftakt spunea...

@Doux Rêve

Are dreptate Cristi Sutu. :)))

transildania spunea...

Eu zic sa primeasca si ministerul Economiei si Energiei, inzestrarea armatei si ministerul Comuniicatiilor, in prezent are mult prea putine functii.

beatris spunea...

Parca imnul asta se potriveste :
http://www.youtube.com/watch?v=gE8HNB4sKzk&feature=related

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha. Merci!

radu spunea...

Eu propun un guvern Udrea, in care Nutzi sa detina toate ministerele.
Pentru ca poate, daca ia de la Basescu.