3 aug. 2010

Mircea Diaconu:"Fericirea nu-i o cifra"

Despre teatrul romanesc, despre diplomatia culturala, despre adevarata fericire...Despre legea sponsorizarii, Parlament, despre lipsa de instruire si de cultura a celor care ne conduc, despre logica promovarii in politica a arhetipului "Emil Bobu".Despre promovarea in partide (atentie PNL!), despre deschiderea catre oameni de influenta publica, despre sondaje de opinie, sistemul politic actual, participarea la revolutie ("Tu al cui esti?"), oferta culturala a PNL, mediul online si zonele semi-politice AICI.

Si ultima parte, a patra... AICI. Despre teoria incompetentei si despre un moment unic in viata actorului: cum si-a cunoscut sotia. :)

Cu felicitarile de rigoare lui Alex, pentru organizare, si cu multe multumiri pentru Soim Press, care ne ajuta sa impartim cu voi placerea de a degusta aceste momente.

3 comentarii:

marul spunea...

da

Petrini spunea...

Hopa. S-au schimbat lucrurile pe-aici. Vad ca nu mai e Basescu tema principala (ceea ce apreciez).

Am vazut filmuletele cu Mircea Diaconu. Mi s-a parut foarte lucid tipul. Mai ales cu problema promovarii si recrutarii, de care sufera toate partidele noastre. Ar fi o adevarata revolutie daca s-ar schimba mecanismul "promovam pe cei care sunt ca noi".

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini, pai Diaconu spune clar: e un monstru care trebuie zdrobit.