21 aug. 2010

Cel mai fotografiat politician roman anunta o revolutie digitala: promite sa isi posteze si mai multe fotografii in online


E vorba de Elena Udrea, desigur. Iar stirea am citit-o pe Inpolitics, care preia informatii de pe blogul ministrului PDL.

Poate va veti intreba: pai nu e dansa "blonda de la Cotroceni", cea care umbla cu decolteul adanc, iar cand aparea vreo camera de luat vederi, sau vedea un aparat de fotografiat, se apleca automat in fata si zambea gales? Nu e pozata mai mult decat orice vedeta TV prin parcari, cu fustite roz, la o palma sub fund? Nu i-a ajuns la cat a fost de filmata si fotografiata? N-a pozat in toate pictorialele, in toate revistele de moda? Nu si-a facut videoclip iesind din limuzina si urcand scara unui avion de afaceri cu brau Versace (avionul, nu ea)?

"Vor fi, sper eu, multe fotografii, pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte”, anunta ministrul Elena Udrea pe blog. Ce presupune asta? Cel putin un fotograf si un cameraman in staff-ul ministrului, insotind-o peste tot. Ca soferul sau ca secretarul de stat care ii cheama liftul. Daca Traian Basescu are un camerman doar pentru el la Cotroceni (Sorin Miscoci) si un fotograf personal (Sorin Lupsa) de ce n-ar avea si dansa? Si mai inseamna ceva: faptul ca Elena Udrea e obsedata de propria imagine, ca e bolnava de sine, si ca putin o intereseaza imaginea turismului romanesc.

24 de comentarii:

Alina spunea...

Doamna Udrea se descurca foarte bine chiar daca o criticati

Bogdan spunea...

E un ministru competent. Nu vrea sa arate frumusetea dansei ci competenta.

Claudia spunea...

Eu cred ca ar putea sa fie chiar primar.

Simon says spunea...

Eu cred ca ar putea sa fie si presedinta a Norvegiei. Sau al ONU

barack spunea...

E amanta lui Basescu.Se descurca bine cu sexul oral,e competenta!

Marius Filimon spunea...

Seamana oare a cultul personalitatii?

Lilick Auftakt spunea...

@Simon, @Barack,

Voi nu prea pareti din trupa laudatorilor. :))))

Lilick Auftakt spunea...

@Marius, doamna e (aproape) triplu ministru, sef peste PDL la Bucuresti (si nu numai), viitor candidat, nici ea nu mai stie cu fundul pe cate scaune e. E mai mult decat cultul personalitatii. Incepe asa fie boala.

Adrian Stoica spunea...

@ Lilick:
Situl asta il stii?
http://obsesie.ro/

Face parte din strategie ... si e cel mai tare.

Sant mandru. Fiindca, vorba celor de la Planeta Moldova, "avem di tati".

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, daaa. Il stiuuu. E mortal! :)))

lucian burjuiul spunea...

Trebuie speculata foamea/setea de publicitate! Am mai spus-o (ce pacat ca nu sunt mogul): am avea niste emisiuni non-stop de sa-ti stea mintea-n loc. Daca romanilor le e dor de cultul personalitatii de ce oare nu li se ofera o emisiune live 24/24 cu Nuti? Pe saturate.

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Lucian, stiu ca ai zis. :))

Dar stai asa, ca in curand o sa vedem pe bloguri astfel de emisiuni. De-abia astept reportajele din vizitele de lucru ale Duduii. Iat-o deja cu casca de protectie pe cap, si manusi, dand o mana de ajutor la constructia viitorului patriei. Pe site-ul obsesie.ro pe care l-a pus mai sus Adrian tocmai citisem ca doamna e singura speranta a oamenilor din Dorohoi. Ce sa mai, hai ca suntem aproape de propunerea ta.

Paul-Sorin Tiţa spunea...

@lucian burjuiul: Nu le da idei portocaliilor că imediat vedem la b1 reality show cu Elena Udrea: "O lună din viaţa Elenei Udrea" 24/24, 7/7, 30/30

Lilick Auftakt spunea...

@Paul

Pai daca mai ramane mult guvernarea asta portocalie sunt sanse mari sa o vedem din ce in ce mai mult si din ce in ce mai sus.

Lulutza spunea...

Poza de tipul asta, cu turnatul betonului la temelia cine stie carui "obiectiv" - mitul parintelui fondator/intemeietor, era caracteristica pentru sefii comunisti, in setea lor de legitimizare a regimului dictatorial si dorinta arzatoare de a le fi recunoscuta si imortalizata (din unghiul fotografic cel mai avantajos) competenta multilateral dezvoltata. :D

Probabil ca acela care i-a spus cindva nevestei: "Uite, fa, ca te-am facut prima doamna!" i-o fi spus deja si megapriceputei "Cosinzene" nutzionale: "Uite, fa, te-am uns si a mai competenta ministreasa din republica! Sa te mai aud eu ca nu ma privesti ca pe un barbat, ca te ia mama dracului, cu tot cu birlicu' de don' Cocos al tau!" :)

Lulutza spunea...

P.S. Ce-i drept, alti "genitori" ai natiunii nu se lasau imortalizati dind cu mopul, tricotind fulare rosii, punind gogonele, invirtind la sarmale... :))))

Marius Ola spunea...

Şi, uite aşa se duse şi umbra de potenţă a românilor. Sper doar să îmbrace nişte pijamele pluşate cu foci, când pozează, aşa mă pot gândi la salvarea balenelor:)

Documentare spunea...

Foarte placut si in acelasi timp interesant acest blog, imi place la nebunie.

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza, daaa. E din seria aia cu liderul comunist imbracat in halat de spital mangaind pe frunte un pacient. Doamne, parca aud muzica coreana de pe fundal. :))))

Lilick Auftakt spunea...

@Marius, vai de noi. :)

Vali spunea...

Cred ca incearca sa devina cat mai transparenta pentru ca s-a saturat de toate minciunile spuse despre ea.

Lilick Auftakt spunea...

Ah, iar o sluga a Udrei...

@Vali, tu nu intelegi ca e oricum cel mai fotografiat, cel mai vizibil politician? Cat de transparenta sa mai devina? :)))))

tranisldania spunea...

Abia asteapta lumea fotografiile ei, penuria de poze a fost cumplita pentru toti...

lucian burjuiul spunea...

Tarii cat mai multa Udrea....

Citind EVZ-ul de azi nu pot sa nu remarc faptul ca Basescu forteaza indirect o unire cu Moldova. Romania Mare ar beneficia automat de o noua Constitutie si implicit o noua candidatura legala a lui Basescu. Lasand la o parte capitalul de imagine, un milion de voturi ar inclina balanta fara indoiala in favoarea lui. Oare inca 5 ani de Basescu ar fi pretul de platit pentru unirea cu Moldova? Din punctul meu de vedere prea sta linistit... Asta ar fi o lovitura si in interiorul PDL care si-ar dori sa se manifeste fara indicatiile lui pretioase. E o alternativa care trebuie luata in calcul, e o moneda forte care nu trebuie lasata a fi speculata ordinar.