17 iun. 2008

Becali-solutia morala pentru Basescu


Din nou se intrevede formarea unei mai vechi aliante si anume aceea dintre partidul lui Basescu si cel al lui Becali, de data asta pentru Primaria Generala. Mafia imobiliara din Bucuresti isi strange din nou randurile. Rechinii imobiliari nu au stat nici macar sa-si linga ranile.
Mai multe amanunte aici si aici.
Iar alaturi o poza de la intalnirea lui Murgeanu cu Becali, capii mafiei sprijinite electoral de Liiceanu, Patapievici si..indragostitul de borduri Mihaies.
Update: Adriean Videanu: "Il invitam pe Sorin Oprescu sa colaboreze cu noi pentru binele Capitalei", a declarat actualul primar.
Update 2: Andrei Chiliman denunta interesele imobiliare ale lui Gigi Becali

4 comentarii:

agaX spunea...

cred ca ar trebui lasati sa faca "tirgul".
cred ca, daca e gestionata corespunzator de liberali (ceea ce ma tem ca nu, daca incep si ei sa se framinte, vezi tariceanu - orban), solutia asta "morala" ar putea deveni mortala.

Lilick Auftakt spunea...

@agax

da. si stii ce cred eu ca ar mai trebui? ca Oprescu sa-l imite pana la capat pe Basescu si sa gestioneze primaria in direct, la ore de maxima audienta, cu ajutorul presei. dar sa nu-si faca presa dusman pana la urma, asa cum a facut Basescu. Omul e mai smecher decat marinarul si probabil il vom vedea des la TV denuntand interesele rechinilor. o sa ne distram...

Realitatea lui Petria spunea...

Frăţia lăcustelor.

Lilick Auftakt spunea...

@alexandru

Scarboooos...