11 iun. 2008

Catalin Avramescu, angajat sa-i faca lui Basescu lista neagra a dusmanilor din presa


Angajat la Cotroceni in 2007 pe scaunul Elenei Udrea, scaun care statea gol de ceva timp, Catalin Avramescu si-a intrat in paine si se ocupa de monitorizarea presei.
Nu o face asa cum s-a facut intotdeauna la Cotroceni, ci intr-un stil pur comunist, furnizandu-i zilnic lui Zeus topuri cu...dusmanii. Dusmanii din presa.
Lista neagra a lui Avramescu arata astfel:


Oana Stancu, Mihnea Tălău, Victor Ciutacu, Miruna Munteanu, Roxana Iordache, Dan Dumitrescu, Eliza Frâncu, Gabriela Vrânceanu-Firea, Rene Pârşan, Rareş Bogdan, Octavian Hoandră, Lucian Avramescu, Alexandru Mihalcea, Andrei Bădin, Marian Nazat, Cornel Ivanciuc, Petre Mihai Băcanu, Sorin Roşca Stănescu şi Cristian Tudor Popescu.

Pe aceasta cale tin sa-i felicit pe sus-numitii si as sugera sa-i trimitem presedintelui pe adresa traianbasescu@presidency.ro si liste cu forumistii si blogerii care il critica. Sa-i facem munca mai usoara lui Avramescu, filozoful in sandale.. (cum frumos il numeste @raluca)


Intrebare: daca specialistul in canibalism Avramescu ii face lui Zeus o lista neagra, putem presupune ca ii face si o lista alba?
Ce loc credeti ca ocupa TRU pe lista aia, si prin cate "semne" credeti ca l-a lins pe Basescu?

Update: Un articol pe tema, marca Buscu, aici

9 comentarii:

agaX spunea...

TRU, probabil inspirat din clasici ai geniului - ca Vadim si Paunescu - precum si din propria lui desfasurare "lingvistica" din epoca de "trista amintire", a reinventat sarutul prezidential-anal. Ceea ce mi se pare intradevar genial la TRU este ca pina si aici a fost capabil sa "induca" o stare de nedeterminare, de mister, aproape: niciodata nu e limpede daca TRU saruta un anus prezidential sau daca TRU saruta prezidential, un anus.

Anonim spunea...

@agax


Frumos spus...Parca si vad momentul in care se consuma sarutul prezidential. Lung, apasat...:)

Crezi ca inchide ochii cand o face?

agaX spunea...

lilick - I believe that he keeps his eyes wide open and that he's enjoying every moment of it.
Daca tot ai deschis lista laudacilor, nu ma pot abtine si-l propun si pe Patrasconiu, chiar daca vad ca ti-e simpatic. Eu vad insa o diferenta intre TRU si el. Nu e mare, doar o litera-i desparte, nu stiu insa in avantajul cui "merge". TRU practica sarutul prezidential-anal, pe cind Patrasconiu e axat pe cel prezidential-banal. Eu zic ca macar TRU isi face bine "meseria".

Lilick Auftakt spunea...

@agax


N-a zis nimeni ca TRU nu are talent. :) Sa stii ca e greu sa lingi cu atata talent.
Eu dupa TRU il vad pe ITMorar. Culmea e ca la unii dintre cei pe care ii injura el azi, nici mai mult nici mai putin decat anumiti ziaristi de pe lista lui Zeus, venea pe vremuri sa se planga ca e atacat de Vadim. Ii ruga cu marea si cu cerul sa-l apere. Si ei o faceau. Nu mai intru in amanunte..

Anonim spunea...

Offff, despre relatia tandra dintre TrU si Basescu nu mai pot sa spun decit ca-mi aminteste un banc vechi, de cind haul... Nu stiu daca stiti detaliul ca rusii (sau sovieticii?) aveau prostul obicei... oficial sa-si pupe musafirii internationali chiar in bot, literal...

"Deci", in anii fragezi '80, se intilneste Brejnev cu omologul Honekker la Moscova. Vizita decurge minunat, se "trec in revista" obiective de mare interes, colhozuri, fabrici si uzine, se saluta in deplin consens mari multimi de oameni ai muncii, scosi din productie pentru a aplauda cuplul internationalist de porumbei.

In ultima zi, Brejnev isi conduce prietenul de... Internationala socialista la scara avionului, cei doi se pupa-n bot indelung, avionul pleaca, se vede tot mai mic pe cer, dispare... Brejnev ramine ore lungi melancolic, cu ochii orgasmic atintiti spre... axa Moscova-Berlin!

Cineva se incumeta, intr-un tirziu, sa-l traga de mineca pe "senior", atentionindu-l ca "prietenul german" a ajuns deja la Berlin cu bine...

Brejnev isi mai revine din reverie si murmura spre mai tinarul coleg de partid: "Ca om politic, Erich asta este un vax, dar cum se sarutaaaaa!"

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutzaaaaaaaa!!!!!! Hahahahahahahah!!!!!!


Mai fratilor. Ideea e ca atunci cand scapam de Base, din pacate, scapam si de TRU. Si el ar fi scris bine daca nu ar fi avut boala asta cu pupatul. Pacat de el. :(

Lilick Auftakt spunea...

@agax
Ti-am scris ceva pe tema dinainte. De-abia acum m-am dumirit. Hihi!

Anonim spunea...

Nu stiu ce loc ocupa TRU dar stiu sigur in ce pozitie se afla si ce loc linge. O oarecare decenta matinala ma face sa nu le divulg. Se inteleg...

Anonim spunea...

@moshcalifar

Pai inseamna ca il vedem la fel :)
Ma bucur :)