20 iun. 2008

Dor de marinar














-Duduia Nutzi va fi trimisa intr-un turneu peste Ocean pe o perioada nedeterminata. Apropo, a disparut momentan si de pe blog. Nici administratorul de blog nu mai raspunde de cateva zile la intrebarile legate de lipsa prelungita a proprietarei.

-Intr-o emisiune la Realitatea s-a acreditat ideea ca Pietroi(ul) imobiliar si penal ii va fi agatat de gat si lui Negoita, cel care momentan are, cel putin in Bucuresti, o popularitate si o credibilitate mai mare decat insusi ZEUS.

-Videanu si Murgeanu apar de cateva ori pe zi pe posturile tv continuind sa se dezvinovateasca, desi, in politica, dezvinovatirea ("n-am facut eu", "nu sunt de vina") e egala cu autoinvinuirea.

-Presa aservita Cotroceniului are inca embargo pe subiectul Basescu+Becali=LOVE




Ionel Miron - Dor de marinar
Asculta mai multe audio Muzica »

5 comentarii:

Anonim spunea...

@Kari

Finalmente, un deontolog de la Hotnews pune lupa pe alianta Basel-Becali. :)

Ghici cine poarta vina pt aceasta alianta, in viziunea deontologului?! :)) PNL-ul! :))

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-3312027-jiji-sta-cumpana-mijlocul-turmei-turbulente-ipocrite.htm

Lilick Auftakt spunea...

@Ralu

Hihi! Pai..sa fie. Sa fie de vina. La mai multe! :) Mie imi place cand sunt PNL de vina si Basescu si Becali sunt nevoiti sa se imbratiseze.

Anonim spunea...

@Karina

Daca in chestia asta "in grup", va intra si tovarasu' Vadim, atunci urmeaza numai "succesuri" pt PD-L. :))
Si atunci, sa vedem cine o sa rada mai bine?! :)) Nu cumva chiar "vinovatii" din PNL vor rade in hohote, de acolo, din varful clasamentului?!!! ;)

Anonim spunea...

@Raluca

Portocaliii trebuie sa inteleaga ca liberalii nu au decat un singur aliat: Regele Mihai iar ei au un alt aliat: Razboinicul luminii...Cam asta e diferenta dintre noi si ei. :))))

Anonim spunea...

Eu as spune ca mai curand PD-L sta umil capra sa fie violat de PNG! Si-i suge spermatozoizii lui Jiji cu tot cu "cruci"... Astea nefiind un "simbol crestin-oligarhocrat", ci ceva mult mai... lumesc!

Base, trage-ti de maneca protejatii portocalii: PNG sunt licurici foarte mici si nesatui! Rau au ajuns "incoruptibilii" portocalii daca sug la asemenea gandaci de bucatarie!