3 iun. 2008

Murgeanu negociaza cu Becali



Via Cancan imagini de la o intalnire de taina dintre candidatul PD-L la sectorul 1, Murgeanu, cu o cunostinta mai veche a sefului de la Cotroceni.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Murgeanu incearca sa devina politician din ce naiba o fi fost pina acum: lacheul lui Basescu, Videanu... Si o face urmind sfatul unui maaaaare intelept: Nu te poti numi cu adevarat politician pina nu ajungi sa inghiti in fiecare dimineata, pe inima goala si zimbind mumos cind auzi "pasarica", un broscoi riios!

Astazi, in rolul broscoiului - Jiji Becaliiiiii! Pupa Murgi si se transforma in Fat Frumos...

Anonim spunea...

Jiji are ditamai Palatul in Sectorul 1 - o rusine pentru Sectorul 1, dupa parerea mea.

Chiliman a fost singurul care a indraznit sa se "lege" de imparatul Jiji (cand nu l-a lasat sa-si puna borduri de marmura, ci de granit, in fata Palatului).

Murgeanu (ca mai toti pedelii) se gudura miseleste pe langa Jiji, sa-i intre in gratii. Se continua o politica de mahala inceputa si incurajata cu brio de insusi TRAIAN B..

Domnilor, ne e rusine de rusinea voastra si ne jigniti inteligenta daca prin astfel de mezaliante credeti ca iesiti presedinti, respectiv primari. Basescu e in cadere libera si el, iar Murgeanu nu va iesi primar la S1.

Anonim spunea...

M-a uns pe suflet faza cand Chiliman i-a dat peste nas ciobanului.

Anonim spunea...

@StefD


Buna! La care faza te referi? :)

Lilick Auftakt spunea...

@Maria

Am vazut ca partidul lui Gigi si-a declarat pe fata sprijinul pentru PD-L. Probabil asta au discutat la intalnirea de taina Murgeanu cu Becali.