4 iun. 2008

Cand FSN=LOVE...ma ajuta cineva cu niste calcule?


Pai...
Ionut Rudeanu (nepot de baron PSD)+Agathe Blaga (fiica buldogului PD-L-ist)=LOVE
PSD+PD-L=LOVE
PSD+PD-L=FSN
FSN=LOVE

Corect?


Update: Surprize, surprize la Andrei Badin pe blog. Intra in joc si Mischie.

10 comentarii:

agaX spunea...

Felicitari Lilick, tocmai ai inventat sistemul de ecuatii de gradul 2 cu 0 necunoscute :)

am o observatie: prima ecuatie din sistem e interchangeable, daca ar fi sa consideram si off-springul celuilalt luptator neinfricat cu sistemul ticalosit.

m-ai intrebat undeva daca sint fata sau baiat :) ... nici una, nici alta, ca mi-a cam trecut vremea (desi probabil am facut liceul cam in aceeasi perioada cu tine, doar un glimpse mai devreme :). Nu sint deci, in nici un caz fata. am un prieten mai vechi care scrie din cind in cind la cotidianul pe blog si, din curiozitate mai citesc si eu, dar nu prea am postat acolo. Nu am postat de fapt niciunde cu regularitate, ca e greu de aflat timp pentru toate, ca nu ma simt un formator de opinie, ca si ca si ca ... plus, nu mai sint in Ro de vreo 7 ani.

Anonim spunea...

Inca o mezalianta a la Romeo si Julieta printre beizadelele noii nomenclaturi stingiste??? Ehe, s-au dus vremurile in care Coana Leana se punea in drumul fericirii copchiilor din cauza de nuanta politica!

Presupun ca astia vor deveni curind un fericit cuplu de parlamentari, ministri, ambasadori...

ip spunea...

este ultima metoda PD-L de a aduce membri de la alte partide.Si apoi linia e trasata de la Cotroceni(vezi Elena viitoare Hrebenciuc)

Anonim spunea...

Mai intai ar trebui sa-i gaseasca un Romeo pedelistei aleia cu "Ciocu' mic!" sau celeilalte individe cam ofilite, cea care a candidat in 2004 pe postul lui Ontanu... Le mai stie cineva numele ilustre?

Anonim spunea...

lilick. bravo.mai cauta ca mai sunt surprize. de exemplu la ce partid s-au afisat public cei doi...

Anonim spunea...

@agax

Pai bine ai venit aici si poate ne vedem si pe Coti. De fapt, te-am vazut azi la C Teodorescu si mi-a parut bine. Pe ce meleaguri iti duci veacul?

@lulutza si @ip, hai ca mor de ras...Astia nu-si dau seama ca sunt penibili? Ok, dragoste, dar...Cum de umbla ei in aceleasi cercuri si se gasesc?
Mai frate, pe de o parte urli impotriva PSD-ului si te dai antiminer, pe de alta parte joci la nunta cu PSD-istii..Mama, mama...

@anonim

Fara sa caut pe net stiu doar una: Boagioaica ofilita.


@andrei badin

Chiar o sa caut. Dar pana atunci sa fac asa..o speculatie si sa intreb: doar nu partidul lui Talpes sau al lui Becali...Hm? Nu vreau sa am vreun soc.

Anonim spunea...

mai rau. mischie. http://www.badin.ro/2008/06/blaga-intra-in-clanul-lui-mischie.html

ip spunea...

te inseli.
'Ciocu' mic' este in buletin Anca Constantinescu

agaX spunea...

lilick, US.
Nu prea sint eu "marfa" de cotidianul, antene si alte din astea, sorry :) , prefer relaxare si bun simt. Nu prea avem mult timp pe lumea asta si alta nu sint foarte sigur ca e.

Lilick Auftakt spunea...

@Andrei Badin

Am pus Update "Surprize, surprize"

@ip

Da, aia cu ciocul e anca, dar de candidat la 2 a candidat boagioaica. Am votat-o, culmea, dar a avut cel mai rusinos scor.

@agax

Parca simt putin pesimism in tonul tau...
Da, sunt de acord cu relaxarea.. :)