5 iun. 2008

Duduia isi da din nou cu parerea (pe blog): PNL nu e interesant pentru colaborare


Elena Udrea Says:
March 14th, 2008 at 1:08 am

Pentru Ovidiu
Eu cred ca avem sansa de a guverna singuri, doar sa muncim mai mult in aceasta campanie. Daca totusi nu va fi asa, nu exclud total o colaborare cu acea parte a PNL care a crezut in proiectele fostei Aliante. Exclud insa colaborarea cu cei care au tradat-o.

P.S. Mai este un aspect, dincolo de cel pur teoretic de dinainte. Cred ca PNL are putine sanse sa obtina un scor care sa il faca in general, nu doar pentru PD-L, interesant pentru o colaborare.


Ovidiu Says:
March 14th, 2008 at 12:14 am

Doamna Elena Udrea, asa zisul uninominal e bun pentru PSD, si rau pentru PNL ? nu inteleg logica.

Raspuns Elena Udrea
De ce nu? Este preferat de cei care au oamenii cu suficinta notorietate si credibilitate cat sa ii faca sa creada ca vor castiga trimitandu-i sa candideze. Partidul poate lua mai putine procente decat unii din liderii lui. Astfel ca are mai multe sanse de a castiga presedintii de CJ-uri prin vot uninominal decat prin negocieri, pornind de la rezultatul partidului. Iar PNL a dovedit fara nicio indoiala ca nu are oamenii pe care sa se bazeze in votul uninominal, asa ca ar prefera varianta negocierilor pe care le presupune votul de lista.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ma doare mintea cate meandre ale concretului si abstractului sunt in creierii vaporosi ai piticutzei asteia oxigenate! Cine naiba o sustine pe... deltaplana asta politica?! Aoleu! El Insusi? Atunci ma abtin... Desi as avea multe de spus despre piticutzii care o rasplatesc pe asta cu mai mult decat pretul unui "scurt" sau "oral" la tiristii de pe centura!

Asa ca, doar pe... scurt: "Spune-mi cu cine te-nsotesti, ca sa-ti spun cine esti!" - 12 vorbe care pot reforma lumea politica!

Lilick Auftakt spunea...

@piticutzule

Pana una alta trebuie sa se "insoteasca" cu un stilist ceva, ca sa-i spuna si ei ca nu se mai poarta oxigenarea decat in bordelurile de Matasari.

Anonim spunea...

Şi totuşi, mă gîndesc cu imens dezgust că o proastă sinistră, total lipsită de scrupule şi tupeistă, cum este "fideaua" lui Băse, poate ajunge, din acest moment, orice: parlamentăreasă, ministreasă, consilier prezidenţial, chiar prezidentă, dacă o s-o mai vrea şeful boborului cocălar...

Nu-i mai puţin adevărat că boborul cocălar a descoperit ce partid "beton" - de 5% în 2003 - este ăsta al muzei prezidenţiale, abia după ce a s-a dovedit că partidul cu pricina este plin de nutze udrea de ambele sexe - sinistre, lipsite de scrupule şi tupeiste.

Sper ca măcar acum să-şi dea seama celelalte partide că nu se mai poate face niciodată vreo alianţă sau vreun compromis politic cu nişte traseişti ridicoli din tagma lui Udrea şi Onaca!

Anonim spunea...

@lulutza

Sau, poate se plictiseste de ea si o trimite direct la Jail...