2 iun. 2008

Secretul lui Blaga sau "scandalul biletelul" in varianta Oprescu


In direct la Antena 3, Oprescu a lansat o bomba de presa: Vasile Blaga, pe vremea mineriadei din 90, a scris o scrisoare de felicitare minerilor pentru actiunile lor din Bucuresti.
Zilele urmatoare vom vedea si ..scrisorica. A dracului politica asta. Ce-si mai intoarce ea roata.


Update : cititi la Andrei Badin.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar crezi ca avea Bleaga asta curaj sa semneze ceva cu numele lui? Astia ca el sint din cei obisnuiti sa dea "anonime" toate turnatoriile in interes personal.

Doar plata tradarii si miseliilor lor trebuie sa fie varsata in conturi personale, eventual din Elvetia...

Lilick Auftakt spunea...

@lulutza

o fi semnat si el ca..prefectul.

Anonim spunea...

De cate ori v-am spus ca, de cele mai multe ori, o manipulare se intoarce importiva mnanipulatorului? Ei au deschis discutia asta cu mineriadele, asa ca de aici o sa li se traga...

Pai nu erau mineri si in judetul in care era prefect Blaga? Mda, erau... N-or fi venit cativa si pe al Bucuresti? Or fi venit...

Toata lumea ii acuza exclusiv pe minerii din Valea Jiului, dar parca, in iunie 1990, au venit mineri si de la Comanesti (Moldova), si din Apuseni, si de la Moldova Noua.
Prefectii de acolo n-au nici un amestec in deplasarea lor la Bucuresti? Ia cercetati... Poate nu gasim numai telegrame de felicitare, poate gasim si altceva...

Lilick Auftakt spunea...

@anonim


Pai mai sunt si alte lucruri, dar le scoate si Oprescu ca pe prajiturele, una cate una..
Vezi cum il copiaza pe Basescu?

Anonim spunea...

blaga a dat-o din solutii in discutii si pierde. cum se spune la noi prin bobor daca ai o pata in trecut e bine sa iti gura. dar el a dat-o si a luat-o. urmeaza dezvoltarea chestiunii.

Anonim spunea...

@andrei badin


A dat-o in discutii, da. Ha! Poate a fost repetent la "dezvoltarea vorbirii". :) Isi da acum restantele. Daca nu le ia, e vai de solutiile lui. :)

Anonim spunea...

parerea mea e ca s-a mancat singur. si el si marinarul...