5 iun. 2008

Pasajul Obor: Pericol public!

















Marmura luceste ca oglinda la intrarea in metrou la statia Obor. Se vede de altfel intr-una dintre poze cum doua persoane se sprijina una de alta, mergand cu dificultate. Ma intreb cate capete vor trebui sparte, cate maini si picoare rupte, ca autoritatile sa gaseasca o solutie. Domnul Videanu, se audeeeee? Poate nu ne lasati cu beleaua asta.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Da, dar e gigea, lucios, sclipicios, cu multe inoxuri... De parca ar fi in baie la vreun cocalar care a castigat la Loto!

Luxe, calme et volupté... à la Aubeurre!

Lilick Auftakt spunea...

@anonim


Sa-si puna el in baie ce vrea pe jos. Chiar si o podea oglinda. Dar pe noi sa ne scuteasca de luxul stralucitor si kitschos de Videle.

CRadu25 spunea...

Cred ca a vrut sa faca "2 in 1", statie de metrou si patinoar. Pai nu trebuie sa se vanda si marmura aia (sau granit?) undeva?

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu

Atunci trebuia sa ne anunte sa venim cu patinele. :)

agaX spunea...

lilick,
acu', nu ma dau eu drept posesorul secretelor privind candidatul ideal la primarie, dar nu te ingrijoreaza nici un pic rezultatele partiale ale poll-ului tau privind alegerea "raului cel mai mic"?

Anonim spunea...

@agax

Vad ca lumea vrea sa se razbune. Asta e concluzia mea. Si, e dreptul lor. Chiar si asta e un drept: sa te razbuni pentru.

Anonim spunea...

Hai sa va spun un secret: cred ca ala de a pus oglinda aia pe jos e un pervers de-i place sa se uite pe sub fustele fetelor! Acum nici nu mai trebuie sa faca vreun efort, ci doar sa se plimbe prin locsorul ala rau famat cu nasul in... Marmosin!

agaX spunea...

Hey, m-am "imbracat" in elena succescu si am intrat pe blog la Teodorescu. Deci, ti-am urmat sfatul si ma tem ca vor fi consecinte dramatice :) mi se va distruge nick-ul in curand :)
Apropo de razbunare, pacat ca nu mai avem un Vulcanescu printre noi si ca va trebui sa defilam in viitor cu tot mai multi trui.

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Tu erai lenuta aia? Tocmai te citeam pe acolo... :)