6 iun. 2008

Dizolvari si demiteri la PD-L


Din Cotidianul: Incep luptele interne si rupturile in PD-L. Deocamdata la Constanta, in orasul de suflet al lui Basescu, prin executia politica a finului presedintelui.
Urmeaza Bucurestiul?

5 comentarii:

CRadu25 spunea...

Mda, doar dupa ce Blaga isi va lua o infrangere usturatoare. Atunci Blaga va deveni din "cel mai bun" un responsabil pentru rezultatele slabe. Vae Victis!!!

Anonim spunea...

Blaga asta e singurul personaj cit de cit "credibil" din PD minus L, de-aia l-au si tinut asa ascuns pina la ministeriatul internelor... Daca-i dau astuia la cap pentru ca a fost papagal, cu ce personalitati mai ramine bietul partid? Or sa fie nevoiti sa se milogeasca de Don Pedro sa vina inapoi si ala nu-i chiar asa de tupeist... hmmm... valoros ca Nutzi! Plus ca, de cind cu divortul, are si bube la "mapa profesionala"...

Lilick Auftakt spunea...

@Radu si @Lulutza

De-asta l-a si scos Zeus la bataie pe Blaga. Sa-l sature sa mai aiba vreo pretentie in partid, pentru ca se spune ca cele mai multe decizii din partid au fost impuse de Blaga. Daca si-o ia Blaga pe cocoasa va fi executat ca o musca de Zeus.

Anonim spunea...

Ptiu, incurca-i, drace si lasa-i asa ambetati... transparent si unipartizan!

P.S. Stiti voi cine este boss-ul PDL direct responsabil de soarta organizatiei din Constanta? Ha ha ha! Ea Insasi - boassa - hihihi! - blonda de la "dreptzi"! Ca sa nu mai... discutam discutii, ci sa... solutionam solutii!

Anonim spunea...

@piticutzule,

ai dreptate. stiu ca blondina a petrecut mult timp la constanta in campania electorala. de la asta se nasc multe concluzii...hmmm