29 mai 2009

Cum l-a dat de gol EBa pe taica-su!



Ce mi-a atras cel mai mult atentia in emisiunea "Vorbe grele" de aseara:
- cand Victor Ciutacu i-a expus EBei variantele care se vehiculeaza in jurul acestei candidaturi, inclusiv cea prin care s-ar presupune ca Traian Basescu vrea sa-si masoare popularitatea, Elena a spus: "Tatal meu si-a asumat un risc enorm in an prezidential!" Apoi, sesizand ca a facut o gafa, a adaugat repede, zambind: "Nu stiu daca va candida sau nu, asta poate spune doar tatal meu." Pai tocmai spusese ea... Prostanaca... :))

28 de comentarii:

Lulutza spunea...

Mie mi-a placut cum a sters pe jos cu anumiti 'telectuali ai lui Papa... Declarindu-se ea insasi o 'telectuala! Priceless!

Liviu spunea...

E fara indoiala proasta.

Ceea ce o salveaza - deocamdata - sunt oamenii din spate, care se pricep sa-i pacaleasca pe cei mai prosti chiar dedat ea :)

[D][S][N] spunea...

Dar cand a zis ca daca vroia, datea tac'su un telefon si'i zicea lu ala de la Iasi, "bai baiatule!... ", aia n'a fost absolut dementiala ??? :)
Catastrofa micuta, catastrofa, si Vctor nici macar nu a fost nevoit sa se intrebuinteze, si'a rupt singura gatul !
O emisiune care mie mi'a placut!
;)

GS spunea...

nu mai folosi expresia taica ... nu e nici corect si nici natural. Corect este tatic-su :)

Paul Gabor spunea...

Unde ai gasit poza. E in stare naturala, e ca sarea gema...

Lucia Verona spunea...

Răilor şi relelor, ce-aveţi cu un biet copil timid? :)))))
Are tupeu şi cineva a învăţat-o ce să zică - dar persoana care a învăţat-o nu putea să prevadă toate întrebările lui Victor Ciutacu. :)))

Draghi spunea...

N-am vazut decat o parte din emisiune, cea in care explica cum castiga un bagtor de date la Luxten 1700€ dupa patru ani de lucru ;) Totusi ceva nu pusca. A zis ca la 1700€ a juns abia dupa patru ani. Implicit, inainte a castigat mai putin. Si atunci de unde banii pe SUV? Ca nu prea iese la socoteala nici daca a rabdat de foame si a stat dezbracata.

Cat despre Ciutacu, a fost penibil. Daca ca barbat as putea sa ii inteleg motivatia reala, asta teoritic vorbind, ca tipa chiar nu e genul meu, e prea tzigancusha, nu il pot intelege ca jurnalist care se da cu curu' de pamant ca ii pasa de ce se alege din tzara asta. El ar trebui sa stie mai bine decat oricine ca "there is no such thing like bad publicity". Mai ales pentru fanii clanului Basescu. De acum incolo poate sa renuntze la imaginea lui de rebel, de "baiat de cartier" pe care si-a construit-o cu atata migala. Ciutacu nu e Zorro Greuceanu, e pur si simplu un alt pupincurist care a sarit in flota lui Basescu.

bagatare si punct ro spunea...

cool, ai dreptate. nu m-am prins de faza in timpul emisiunii. :)

Ramstein spunea...

Aaaaaaahhh! Nu am vazut emisiunea! E vreo inregistrare a emisiunii pe undeva, pe site-ul Antena?

Pro DOC spunea...

EBa si INDIRA Gandhi

Tztztz, rautaciosi mai suntem! Toata ziua ne luam de "telectuala" lu' taticu'. Ne jucam cu focul. Cu adrenalina crescuta si cu inima-n gat, asteptam sa intre pe blog vreun politically correct, care sa ne traga o binemeritata urecheala. Ori vreun TRU care sa o cautioneze pe d-soara cu vreo comparatie trasnita. Dar nici nu mai e cazul sa asteptam. Comparatia s-a produs, laBE 1, (long ago), si autoarea ei a fost Rodica Culcer. Ea le-a retezat elanul criticilor EBa-ei, amintindu-le de ambitiile si cariera lui Indira Gandhi. Desigur, Culcer a profitat un pic de ignoranta moderatorilor si-a telespectatorilor, dand de inteles ca Indira ar fi fost fiica lui Mahatma Gandhi, cand ea a fost de fapt fiica unui fost premier, Nehru.

Culmea, spre deosebire de Preda si TRU, Rodica Culcer nici n-a facut o comparatie complet "nesustenabila". Si Indira si Elena au avut o copilarie cu probleme emotionale. Si Elena si Indira si-au incercat norocul la scoli straine pe care nu le-au putut absolvi. Si Indira si Elena au cautat suportul tinerilor mai mult sau mai putin bambooisti. De aici incolo, asemanarile se opresc. Cu cateva exceptii. Si tatal Indirei si tatal Elenei au luptat impotriva coruptiei si-a nepotismului in politica, desi ambii au facut totul ca progeniturile lor sa fie in prim-planul vietii politice, cu orice pret. Si Elena este considerata doar o papusa natanga, cum a fost socotita, la inceput, si Indira. Sa speram ca papusa noastra "natanga" nu va ajunge prim ministru! Mai bine sa stea la Bruxelles si sa-i confectioneze hainute lui Manneken Piss, desigur, in timp ce va face din Dunare "coloana vertebrala a Europei".

Ca i-a criticat pe intelectualii lu' taticu'…, bine a facut! Prea vor ei si cu sacii in caruta si cu sufletul in rai! Si ca sa vedeti ca are dreptate, va recomand dezabaterea din 14 mai de la sediul GDS, in care "inlectualii" sustin ca pot fi si inregimentati politic si reprezentanti ai societatii civile.
http://www.revista22.ro/22-plus-anul-xvi-nr-273-19-mai-2009-20-de-ani-dup258-comunism-societat-6099.html
Nu am inteles daca simultan sau pe rand. Nu a inteles nici Sandra Pralong, care a respins ideea, spunand ca societatea civila nu trebuie confundata cu un grup de intelectuali. A respins-o si fostul disident Radu Filipescu, spunand ca societatea civila nu trebuie sa refuze angajamentul ori sustinerea unor partide, daca prioritatea ei ramane "proiectul" si nu sprijinul acordat unei formatiuni politice sau alteia. In rest, nimeni n-a vazut vreo incompatibilitate. EBA a vazut-o. Ori te supui neconditionat disciplinei de partid, ori ramai in societatea civila! Mie acest punct de vedere mi se pare corect.

Cat despre candidatura taticului, porumbelul scapat de EBa ne-a dezvaluit secretul lui Polichinelle.

Pro DOC spunea...

@Ramstein

Cateva secvente (bine alese), aici:

http://www.badin.ro/2009/05/marijuana-elenei-bsescu-minciuni-fr-numr-dar-i-fr-.html

madalina ionescu spunea...

Ca sa nu mai spun de perla "an prezidential". CE e aia an prezidential? Sigur ca noi am inteles ce a vrut ea sa emita, dar e ca si cum ai spune ca anul asta e si an european, iar anul trecut a fost an local :)))))

Ramstein spunea...

@Pro Doc: Multumiri pentru link

Fata confirma, confirma... E constanta, e consecventa, e o intelectuala, ceea ce stie(?!) stie(!?) si gata - niciun pas mai departe. Vorba ceea: "apa trece, pietroaiele rama" :)

Anonim spunea...

@Ramstein

Si pe blogul lui Ciutacu.

Lulutza spunea...

Eu nu mai am puterea s-o vad din nou, ca fata asta nu este decit o... Traiana Basescu mai tinerica si cu latze. Insinuari cit a fost ea atacata de dusmanii tarisoarei inca de la cea mai frageda virsta, atacuri la toti dusmanii tarisoarei - din exteriorul sau, mai nou, interiorul sau... spatiul aerian al partidului prezidential, "normalitatea" de a-ti face o cariera la ordinele lui Papa si a folosi fara scrupule "resursele umane" peste care e stapin Papa, ridicarea la rang de unica virtute politica a slugarniciei fata de seful "de suflet" al partidului, amenintari directe la adresa oricui ii pune la indoiala "dreptul" de a ajunge orice vrea ea si Papa, cit mai sus si mai sus, cind ii trazneste prin cap...

Ca, daca nu ea si prietenii ei, atunci cine? Prapaditii aia care nu au "sansa" sa-i cheme Basescu? Fraierii aia care-si fac studiile si lucrarile "pe bune", fara sa-si cumpere lucrarea de licenta/doctorat, ci "trudind" s-o semneze in nume propriu si s-o invete cit mai pe de rost?

@Ramstein - exista acum inregistrarea integrala pe site-ul lui Ciutacu.

Anonim spunea...

,,, recititi-o pe ceauseasca,,, sa vedeti ce o sa patiti de la colegii ei ACADEMICIENII ,,, unde esti Leanooooo sa iti vezi urmasii ,,,

Lulutza spunea...

L-a dat de gol pe Papa nu numai cu participarea la campania pentru prezidentiale - pe bani publici, ci si cu shpaga "in natura" luata de ea, sora-sa "afacerista" si alti pedisti "grei" pentru semnarea contractului cu Luxten... Niste "iluminati", desigur... Au lansat in Romania sistemul de shpaga in rate, pe termen lung!

Lulutza spunea...

Dupa cum vad ca se desfasoara campania EBa, sinteti siguri ca nu este un fel de precampanie pentru alegerile prezidentiale? 400 de copii de gradinita scandind: "Eba! Eba! Eba! Eba! Eba!"???

Anonim spunea...

http://www.inpolitics.ro/articole/40622/EXCLUSIV-Chestorul-Pavel-Abraham-Elena-B-sescu-e-iresponsabil.html

mihai4 spunea...

Draghi,banii ia facut si din modeling.E drept,a ajutat-o si fata[frumusetea].Privestei poza de sus.Sa o tot crezi pe cuvant ce naiba.

Rahan spunea...

Dar cum te-ai prins ca EBA a sesizat ca a facut gafa?

agaX spunea...

mi-ar place sa candideze "prezidentiale" si ea si tac-su

Draghi spunea...

@Lulutza

E un fel de repetitie cu costume... Un copil de gradinitza si un alegator tipic a lui Basescu au cam acelasi nivel de discernamant. :D

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Are tata o fetita "telectuala foc!!!

@Liviu

Are si ea ceva talent sa prosteasca.

@DSN

Mie mi-a fost destul de greu sa ma uit. :) Victor a facut tot ce s-a putut.

@GS

Corect! :))

@Paul

E de undeva de prin Libertatea cred. Ea fara operatii si mai grasuta acum cativa ani.

@Lucia

dar contributia ei a fost decisiva. :))

@Draghi

Esti dur cu Ciutacu. Ce era sa faca? Trebuia sa ii dea impresia ca nu ii e ostil ca sa isi dea ea drumul la prostii.

@bagatare

Mie faza asta mi-a placut mult.

@Ramstein

Am inteles ca e la Ciutacu. Inca nu am intrat sa vad.

@Pro Doc

Multam ca ne-ai adus aminte de toate astea.

@Madalina

Pai asta a fost interesant. Ca a zis prezidential. Daca zicea "electoral" fraiera... nu era nimic.

@Lulutza

Adevarul e ca fenomenul EBa e chiar un pericol, desi noi tot radem...

@Rahan

Eram f atenta. Am vazut-o ca s-a fastacit, si, dupa cum vezi, in a doua fraza a corectat imediat prostia.

@Mihai4

:))

@AgaX

Hai, mai! Brrrr....

gicu spunea...

Micuta si-a facut un plan "corect": cine nu si-ar dori sa lucreze la bruxelles pe 7ooo de euro fara sa te intrebe nimeni nimic de munca ta(fara sa existe un criteriu de eficienta a muncii tale).Pe ea nu o intereseze decit sa se angajeze in acest job pe care l-a evaluat corect.
Si cu cit iese mai putin la tv are sanse mai mari,ca la vot se vor duce numai cei care au sarcina sa voteze ,noi ceilalti nu vom merge pentru ca nu vedem miza.
Problema mi se pare cu stolo care e exilat acolo (va iesi fiind pe primul loc):poate ca relativa sa independenta nu e buna la unitatea de monolit a partidului.Si mai am o intrebare:pentru un liberal autentic nu vi se pare ca sucks sa fii afiliat la Partidul Popular?

Draghi spunea...

@Lilick

Inca o data, vorba lui Cristoiu, there is no such thing as bad publicity. Si apropo de Cristoiu, EBA si mogulul cel rau, vezi si aici: http://pesurse.ro/2009/05/eba-se-d-cu-mogulul-ru.html

O sa avem si duminica parte de o doza de prostii? Poate. Dar asta nu insemna ca o vor vota mai putini. Dimpotriva. Iar Ciutacu si Cristoiu stiu asta, ca-s de meserie. De ce o fac atunci? Tot din intelepciunea americana: there is no such thig as a free lunch.

Ionut spunea...

Ea e in poza? ca pare asa buhaita! :D

Vlad Florea spunea...

Nu stiu ce sa spun despre povestea cu donatul a cate 10 voturi pe fiecare sectie din partea PD-l pentru tuta asta, dar dk e asa e o miscare intr-adevar indrazneata. Cat despre candidatura lui Basescu, nu stiu de ce suntem noi prosti sa-l bagam in seama. Normal ca va candida si ar fi bine sa i-o spunem: Hai bre Dictatorasule, lasa gargara, mai bine taci, ca iti induci in eroare electoratul care nu intelege dupa ce tunzi oi pe la televizor.