24 mai 2009

Maro...


1.De ce-si spun o parte dintre pedelisti... liberali? Parerea lui @Agax: "le e jena".
Mda, da, da... V-ati gandit la asta? V-ati gandit ca pentru unii e o rusine sa fie numiti "pedelisti" sau "democrat-liberali" desi candideaza pentru partidul portocaliu?

2. De ce NU apar chipurile candidatilor PD-L pe afisele de campanie? George Serban: "Pai care fete?" Hmm... acum eu nu stiu daca partidului ii e rusine cu fetele celor pe care i-a inscris pe liste, sau candidatilor nu le convine sa isi asocieze prea mult imaginea cu a PD-L-ului. O problema insa e. Ce ziceti?

3. EBa, invinetita la ochi si din nou agramata: “Eu speram sa scot la vot un anumit segment de oameni si de tineri care nu am mai iesit pan’acum(…)”

20 de comentarii:

Ionut spunea...

Pai e ca la testele alea de recrutare, asta cand se facea armata si vroiau sa vada cine e destept ca sa-l puna sa dea ordine la 2 prosti ... ce vremuri! :))

Daca pasarile zboara si o cioara zboara, cioara e pasare?

Asa si cu EBAma ... tinerii nu e oameni! ;)

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut

Si mai e o greseala... Din ciclul:
“Ei nu vor sa vorbesc cu mine” :)

Liviu spunea...

N-am raspunsuri la aceste trei intrebari. Totusi, as face o remarca privind relatia dintre PDL si 'liberali'.

In anii '90 liberalii au fost adesea divizati in formatiuni politice diferite (PNL-AT, PL-93, PNL-Campeanu etc), unele mai mari, altele mai mici, altele mai mari, unele mai legitime, altele mai putin.

Cu toate astea nu cred ca-si aminteste cineva ca liberalii raspanditi prin diferitele partide desprinse temporar din PNL sa se fi atacat cu violenta maligna de azi sau ca o parte a lor sa se fi inscris in FSN si sa fi pretins de acolo ca ei sunt legitimii reprezentanti ai liberalismului.

Astea sunt fenomene de data mai recenta, de cand PD a devenit anexa lui Traian Basescu si a reusit sa recruteze cativa din oportunistii din PNL si din profitorii din asa-zisa 'societate civila'. Sa nu uitam nici cantecele de sirena ale lui T Paleologu, care inainte de alegeri facea un apel la 'colegii' liberali.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Ai dreptate!
Inca ceva... Nu am urmarit astazi ce s-a intamplat in viata politica, insa am auzit ca pedelistii au fost mizerabili in discursurile anti-pnl. Iar tipa aia incolora, inodora, Ridzi, cica ar fi vorbit ca la o lansare a partidului comunist proaspat iesit din ilegalitate.

tony spunea...

Referitor la ochiul invinetit.Cineva care ii cunoaste sloganul a luat atitudine !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Hahaha! La asta nu ma gandisem. Corect!

Lulutza spunea...

1. Probabil li se pare ca suna mai... elitist, nobil. Acuma, pe bune, suna ca dracu' sa te numesti "democrat-liberal" si sa fii afiliat Partidului Popular European, care are mai degraba o doctrina crestin-democrata!

Chiar daca pedelistii nu au vreo doctrina & alte "printzipuri" decit sa "fuzioneze prin absorbtie" cu oricine se lasa, sa fie etern la putere - si simultan in continua opozitie si dezamagire declarativa chiar cu ei insisi, neasumindu-si personal vreo raspundere pentru nici un esec, nici o prostie... Chiar daca unica lor "competenta" este sa imparta banii si functiile cu rudele si "pretinii"... Cum ar fi sa-si spuna "democrat-liberali-populari-crestini" de stinga-dreapta-extrema-iar stinga?

Partidul asta (acum) pedelist a trecut prin toate culorile politice posibile, s-a format din FSN si a adunat mai tot ce se putea aduna, en gros si en detail, de la toate partidele si partiduletele, este un conglomerat de comunisti, securisti, parveniti ai tranzitiei, peremisti...

'Telectualitatea neamului i-a luat cu tamtam in brate pe toti pedelo-fesenistii astia la gramada si vrea sa le gaseasca un nou nume si o doctrina nou-nouta... Si i s-a pus pata pe liberalism... Asa ca se chinuie citiva 'telectuali in bezna mintii sa-i convinga pe ai mai slabi de inger ca "pleasca" lor cameleonica este mai liberala decit liberalismul insusi... Si mai de dreapta decit... cracul drept al izmenei.

Eu i-as sfatui sa inventeze ceva cu totul si cu totul nou, ce nu s-a mai vazut vreodata in lume in materie de doctrina politica. La citi bani pompeaza PD(l) in ei si la cite posturi grase au primit, cred ca ar trebui sa-si puna un pic capul la bataie si sa nu mai rivneasca la doctrina vecinului!

2. Inca nu am vazut nici un afis pedelist. Poate nu au bani, saracutii, sa-si faca! Sau poate nu le-au placut afisele cu "dirigintele" Basescu si vor ceva cu "pleasca"! :lol:

3. Priceless! O fi incasat-o de la tac'su? Parca si buza superioara a primit o... dezamagire parinteasca.

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Iti raspund numai la punctul 2:
Si totusi... Basescu exista pe afise de campanie!!!

Lucia Verona spunea...

1) Pentru că nu au aflat care e doctrina partidului pentru care candidează :)
2) Pentru că nu sunt (în afară de dragăstolo) pedelişti în fruntea listei.
3) Deci spera. Nu mai speră. O fi luat cineva atitudine, cum zice Tony.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Ahaa...

1. Au venit cu doctrina altui partid in buzunar si s-au gandit sa o alipeasca PD-L. Ca da bine... Dar Basescu nu vrea cumva, pe principiul asta, sa ii taie si lui Crin ceva din par si sa si-l lipeasca pe chelie? :))
2. Si "dragastolo" chiar e? :)

[D][S][N] spunea...

Deci..., eu nu sint vinovat de felul in care arata ochiul Ebei !!! :)

Lucia Verona spunea...

Lilick, el e -L din pedele, totuşi :)))))

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Deci nu ai luat nici tu atitudine?
Mai frate, atunci cine? :))

GS spunea...

Erata erotica: eu am zis "care fetze?!" si nu "care fete?!" ca sa-mi pui in cap toate pedelistele!

Lilick Auftakt spunea...

@GS

Scuze dia"critice". :)) Bine ca ai facut precizarea. :))

[D][S][N] spunea...

Nu stiu cine, dar se vede treaba ca respectivul i'a urmat indemnul cu sfintenie !...
Cred ca a vrut s'o voteze pe loc..., urma de sub ochi e clar de la stampila aplicata necorespunzator de alegator ! :D

Anonim spunea...

Alianta de la guvernare este "naturala"si chiar "corecta" .
Desi PSD pare un partid de stinga liderii lui nu sint ..si in ei stau latent reflexele PCR care nu era nici un partid si nici de stinga ,era un organism paralel cu statul national socialist un organism de inregimentare si oprimare soft.. ei erau oricind in stare "sa intoarca foaia "cu masuri care sa le asigure singurul scop pastrarea puterii politice (infometarea din anii optzeci pentru plata datoriilor este oare consecinta unei masuri de stinga?)Tot asa gindea si Iliescu(sa stringem surubul), si acum noii lideri PSD gindesc tot asa insa cu un cinism mult mai puternic. Vreau sa spun ca PSD este o structura formata din niste indivizi foarte abili care se ascund dupa o doctrina de stinga cu scopul de a fi in zona de influenta a contractelor cu statul si in general intr-o zona in care pot influenta din administratie (fiind la putere)rezolvarea afacerilor personale(DIP este cazul cel mai vizibil).
In PDL partid care nu are o doctrina politica clara (desi a incercat sa anexeze doctrina liberala)(conservator la noi nu are nicio semnificatie)deci nici o legitimitate data de reprezentarea unui grup social aceiasi arivisti sint la conducere.Dar falange ale acelui organism care nu va renunta niciodata la putere la noi si-a plantat oamenii si in aceasta structura (si dupa cum s-a vazut a cistigat acum patru ani pe cartea asta).
Deci alianta PSD PDL este alianta unor oameni cu aceleasi interese ,arivisti care-si rezolva din functiile administrative afacerile personale.Este o alianta "incompatibila" doar si in ochii publicului ,dupa ce si-au impartit zonele de influenta se inteleg perfect in teritoriu .Si dureros nu este ca isi rezolva afacerile lor problema e ca viciaza intreg mediul de afaceri , intre ele firmele isi dau comenzi pe criterii politice netinind cont de oferta cea mai avantajoasa tinind insa cont de zona politica de influenta in care se afla .

Pro DOC spunea...

Pentru Anonim

Sunt suta la suta de acord cu excelentul dvs. comentariu. Voi reveni cu propriile-mi adaugiri, in limita timpului disponibil (din pacate, foarte restrans astazi). As vrea sa ma refer la tentativa - esuata in opinia mea, si voi explica de ce - a hibridarii, de tip miciurian, cu doctrina liberala a falangelor ex-comuniste si ex-feseniste din actualul PD-L, formatiune preocupata exclusiv de mentinerea in zona de influenta a contractelor cu statul si, in general, in zona din care pot influenta legislatia si administratia.

tony spunea...

EBA-tuta !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Bine le mai potrivesti mereu. :))