9 mai 2009

Disperare la PD-L :))



V-as ruga mai intai sa vizionati filmuletul de mai sus. Liderii PD-L explicau acum cateva zile ca NU l-au invitat la lansare pe presedinte si enumerau motivele.
Ei bine, vizita de astazi a fost o surpriza pentru toata lumea. Ieri nu se stia ca Basescu va merge la Sala Palatului. Si totusi... disperarea in care se afla pedelistii, stiind din sondaje ca sunt clasati pe locul doi, l-a facut pe presedinte sa mearga sa ii imbarbateze. Inclusiv sa le induca vag de tot iluzia ca... va candida, lucru de care nu cred ca e inca sigur, dar le poate ridica moralul portocaliilor. Va astepta sa vada rezultatele de la europarlamentare si abia dupa, in functie de acestea, se va decide. Eu sper totusi sa candideze, ca sa aiba de unde cadea. :D
P.S. - Ati observat ce nationalism desantat promoveaza PD-L? Am avut pentru cateva clipe senzatia ca e lansarea PRM-ului. Mai aveau putin si isi scuipau plamanii cantand "Noi sunteeeeem rooomaaaaani!!!!"

24 de comentarii:

Lulutza spunea...

Asta cu "Noi suntem romani... in veci stapini...", cintata din toti rarunchii de Nutzi, Bocu, Base, Vindeanu & Cie, trebuie sa o vad neaparat! Astia isi continua cu nerusinare repertoriul peremist, ca sa uite prostimea ca una spun pedistii si alta fac... Sint doar o adunatura de "militieni" parveniti, cu peremeaua-n suflet si cu ochii numai dupa praduit si spaguit!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Daca isi mai trag si sloganul ala cu "corupti trasi in tepe" se aseamana ca doua picaturi de apa cu comicii Vadim&Becali. :D
Dar, na, la ce electorat asemanator au...

Riddick spunea...

Daca s-ar face campanie doar cu vernisaje si muzica de camera, succesurile ar fi mici-mici. Trebuie salvate si sufletele ratacite, care altfel ar merge cu Vadim si Jiji. Chestie de mesaj.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Pe tine te-au salvat? :)

codeus spunea...

Ce sa-ti mai spun Lilick ca eu in 30' de privit in timp ce blaga si-a tzinut discursul.ma precipitam deja catre sertarul cu medicamente .uitate ca am postat si eu ceva in legatura cu toti nu doar cu pedelei.

Riddick spunea...

Eu sunt imun la smecheriile 322.

Lulutza spunea...

@Lilick - eu ti-am spus demult ca toti fanaticii astia ai lu' Base Voda sint peremisti raspopiti si din aia care aplaudau cindva minerii pentru ciomegele trase studentilor si "dusmanilor" FSN. Adica aia cu zero discernamint, spirit critic si bun simt. Sau "la oferta", celui care le ofera mai mult circ si mai multa piine. Metaforic vorbind despre piine, ca ei deja au cozonacul in traista.

P.S. Pe amicul Tismaneanu nu mai dau doi bani de cind am vazut cu cine s-a inhaitat in blogroll-ul lui "de dreapta". Nu as fi crezut niciodata ca o sa-si piarda in asemenea hal luciditatea, bunul simt si minimul discernamint. :(

agaX spunea...

"Eu sunt imun la smecheriile 322"

riddick,
ne e foarte limpede la toti asta ... smecheriile pedelistilor sint cele care iti genereaza tie probleme de hipersensibilizare.

e libertate, de ce nu. fii de dreapta! :)

Riddick spunea...

Auuu, ce ma mai agaxezi...

agaX spunea...

lulutza,
treaba cu fesenistii si plantatorii de flori din '90 cred ca explica multe. la pdl au adunat de asemenea si o parte dintre cei maltratati atunci ... au facut azi un ghiveci care nu are, in afara de constiinta de lup "tinar", insetat dupa putere, dupa propria-i devenire, nici un fel de cursivitate, sau unitate ideologica ...

agaX spunea...

prodoc are blog?

Lilick Auftakt spunea...

@Agax

Nu, nu are blog.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Nu mai insista sa scrii. Cand o sa inveti sa te comporti cu cei care posteaa aici, mai vorbim. De fapt, mie poti sa imi scrii absolut orice. Dar nu permit sa ii jignesti pe altii asa cum tot faci de cateva zile. Eu nu te-am injurat, nu te-am jignit, asa cum poate vedea oricine. Tu o faci frecvent.

[D][S][N] spunea...

Da...,mari romani astia de la PDL, mari de tot !...

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

asa de mari ca trebuie sa urle ca sa fie auziti. La fel si PSD. :)

[D][S][N] spunea...

pai da, in Romania e baza de tipat, asa se uita lumea la tine, sa ne amintim de regele neincoronat al urletelor, tipetelor si onomatopeelor televizionistice, spargatorul de rating si dezbracatorul de femei .... Daaaaaaan Negruuuuuuuuuuu ! :)
Iata deci, formula / reteta succesului pe baza de urlete a fost deja patentata...
Daca aduce rating, aduce si voturi!
E atat de simplu... ;)

Liviu spunea...

Dupa cum merg lucrurile de la o vreme, din locomotiva electorala Basescu se va transforma in piatra de moara de la gatul PDL. Sau invers. Atunci sa te tii distractie, cand or incepe sa fuga unii de altii ca de leprosi :)

Lilick Auftakt spunea...

@DSN


Hahahah! Ai dreptate. Insa primul a fost: Flooooorriiiiin Caaalineeeescuuuuu! :))

@Liviu

O sa savuram si momentele alea. :D

[D][S][N] spunea...

Da, dar macar F Calinescu avea pe unul care tipa in locul lui... :)

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

hahahahaahha
ti-am scris la @codeus, ai vazut?

[D][S][N] spunea...

vazut!
sa ma mai lase cu criteriile baietii de la roblogfest, blogul meu arata cum vreau eu sa arate, nu ma intereseaza criteriile "marilor specialisti" in ale blogosferei! :)
eu asa "nespecialist" si fara sa plec urechea la acesti guru ai blogurilor, am facut un blog prin 2007,iar anul asta am renuntat la el, si am inceput altul care astazi implineste 2 luni, si sint mandru de felul cum arata!
P.S.Cred ca mai tarziu postez ceva despre aceasta "aniversare personala"...

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Nu am gasit alte criterii. dar poate mai cautam. Nu conteaza cine le face. Am putea sa le analizam, imbunatatim...etc Eu le-am vazut relativ recent.


Vin la tine sa te felicit! :)

tony spunea...

EBA a comis-o din nou:la un camin de batrani a spus ca mama ei le-a promis scaune electrice ! :)

[D][S][N] spunea...

esti binevenita ! :)
http://dragossorinnicula.wordpress.com/2009/05/09/nu-stiu-ce-titlu-sa-pun-la-postu-asta/