7 mai 2009

Eurolansare PNTCD


Astazi, 7 mai, PNTCD isi lanseaza eurocandidatii. Evenimentul va avea loc la ora 12:30, la Palatul Parlamentului, Sala Alexandru Ioan Cuza (intrarea C1) si se va incheia cu un concert in care vor canta Talisman si Heaven.

Despre campania PNTCD puteti afla mai multe de pe site-ul www.europarlamentare-2009.ro
de pe Twitter: alegeriPNTCD
si de pe pagina facebook:
Pentru cei care vor sa comunice si mai rapid cu membrii PNTCD, sa puna intrebari, un ID de Y! Messenger: euro_pntcd.

10 comentarii:

codeus spunea...

Lilick habar nu am daca partidul asta o sa-si revina vreodata.l-au ingropat nemernicii.Mi-e ciuda pt ca tata D-zeu sa-l ierte a fost in tineretea lui taranist,atat de taranist incat in anii de dupa razboi iesea cu pusca pe ulitza sa impuste "coatele goale"cum le spunea el celor care au ajuns sa conduca prin sate dupa venirea comunistilor.au venit jandarmii din Dej sa-l prinda de o gramada de ori da nu au reusit si apoi s-a dus saracu pe santier si si-a pierdut urma si s-a "linistit"

Mos Califar spunea...

Wowww, asta e la fel de tare ca aseara la DDD cu sms trimis Ceausestilor&Elodiei Deci pot sa vorbesc pe YM cu taranistii ? La reanimare au internet ?

Gheorghe spunea...

PNTCD au renuntat la opinci, dar tot nu au sanse sa atraga electorat.
Cota electorala nu se realizeaza in campania electorala, se construieste constant, cu solutii , nu cu persoane, cu aparitii pe sticla in care nu se comunica nimic, sau cu mesaje lipsite de substanta.

Lucia Verona spunea...

Ţin minte că îmi spunea o prietenă ziaristă cîţi bani au pompat popularii europeni în PNTCD prin 2003-2004, că aveau nevoie de un partid din România (în afară de UDMR, care era deja la ei), dar degeaba. Eram la Timişoara la un festival de teatru şi în zona din faţa Operei se strîngeau semnături pentru candidaţii la preşedinţie. Umblau în tandem, unul de la PD şi unul de la PNTCD zicînd: "Semnaţi pentru unul sau altul". Cu aşa campanie...

Chat Noir spunea...

Eu am votat constant cu ţărăniştii până acum 4 ani. Cât timp va fi Miluţ la ei nu-i voi mai vota. Din păcate, în următorii 20 de ani, nu prevăd resuscitatrea lor.

Lilick Auftakt spunea...

Eu cred ca o alianta cu PNL ar fi de bun augur pentru ei.

Anonim spunea...

Sa devina un fel de PC al PSD?
Mie mi se par inexistenti.
Nici la emisiuni TV nu ii vezi iar votantii lor sunt nostalgici ai unei glorii apuse.
Oricum le urez multa bafta desi eu nu cunosc o personalitate de la ei.
Pe Milut nu il iau in calcul.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrysthyan

In online sunt prezenti deocamdata. La tv cine sa ii bage in seama. L-am vazut doar pe Corbea.

Shadow spunea...

E le urez bafta. Sincer. Oricat "misto" s-ar face de ei. Locul lor din peisajul dreptei a fost "pescuit" de partidul de stanga pdl. Asta dupa ce au pus "umarul" sa-i distruga. De altfel este suficient de vazut care sunt personajele din pdl care i-au "infundat" in 2000 ca sa-si faca oricine o idee. de la "liberalii" stoica si solojan pana la pntcd-istii mischie, dudu ionescu, etc.

Anonim spunea...

La adresa de mai jos gasiti un interviu cu Eugen Moiescu, candidat pe locul 2 pe lista PNTCD-ului.

http://mirceadabacan.wordpress.com/2009/05/06/interviu-cu-eugen-moiescu-candidat-pntcd-la-europarlamentare-cu-o-zi-inainte-de-lansarea-campaniei/#comment-372