22 mai 2009

Credeti ca Elena Udrea stie de asta? :))











Sondajul la care fac trimitere tinerii pedelisti e pe blogul Medusei.
Interesant e cum pedelistii isi mobilizeaza oamenii pentru orice sondaj in online...

12 comentarii:

dramoleta spunea...

Abia astept sa vad o bataie intre muierile portocalii.

Lucia Verona spunea...

E vreo diferenţă între ele? A, da, una e brunetă.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo, @Lucia

De-abia astept sa le vad paruindu-se pentru tronul de la Cotroceni. Va imaginati ca dupa Basescu e posibil sa ne astepte si ceva de genul asta.


Dar imi place cat sunt de "subtili" micii pedelisti. Mai intai scriu mare: VOTATI ANCA BOAGIU! Abia dupa: "Ai vota o femeie...?"bla-abla
Si in sfarsit intrebarea care te pune pe ganduri: Ce femeie...?" :))))

[D][S][N] spunea...

Oarecum off topic !
Daca o femeie iese presedinte in Romania in urmatorii 200 de ani, inseamna se intoarce lumea cu fundul in sus !

Lulutza spunea...

Ma mir ca nu s-au "mobilizat" sa-si voteze secretara generala sau cum s-o numi functia ocupata acolo de EBa! Asta-i PD minus L: cu mismasuri si susanele pina si la niste sondaje virtuale care nu au nici o valoare! Imi imaginez cu usurinta cum "presteaza" astia la urnele reale de vot... Voteaza fiecare si pentru catel, purcel, pisica, porcusorul de Guineea... Citeva buletine de vot in urna pe cap de... sufletel portocaliu!

Si daca tot nu se alege pohta ce-au pohtit ei, pac la "Razboiu'" cu scandal ca au fost furati la vot de... petroliberali, de... odiosii Doina Cornea, Octavian Paler, Corneliu Coposu... Daca nici asa nu le iese susaneaua, dau vina pe iarna, pe vara, pe ploaie, pe vint, pe fulgii de zapada... Sau isi declara dezamagirea fata de electorat, apoi fata de ei insisi, ca... semn suprem de coplesitoare superioritate morala asupra riului, ramului...

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Crezi ca nu e in stare Udrea sa-si mobilizeze partidul in sensul asta? Daca o sustine si Base...totul e ok. :)

@Lulutza

Iti imaginezi ca prostanacii astia isi mobilizeaza partidul sa voteze la orice sondaj pe un blog. Acum avem si DOVADA. Hahahaha!

Lulutza spunea...

@Dramoleta - astea nu se paruie chiar in public. Pur si simplu se elimina una pe alta de la conducerea filialei de partid sau cum naiba i-o spune. De obicei, lupoaica tinara o inlatura pe cea mai coapta... Vezi cazul Roberta Alma vs. Paula Ivanescu.

Probabil ca nu vom putea vedea ceva Cat Fight decit daca ar fi vorba de doua june portocalii ceva mai nurlii, mai impulsive, mai necugetate. Poate intre vreo Simona Sensual si o Nutzi Intelectual... :)

Lulutza spunea...

Recunosc, l-am plagiat/interpretat un pic pe Mircea Dinescu. Sper sa nu se supere...

tony spunea...

Am vazut-o pe Nutzy in campanie,la Teatrul Masca.Sunt ingrijorat,nu-mi place cum arata;este obosita,devastata.Problemele turismului au imbatranit-o.Ii recomand cateva operatii estetice.I-ar face bine in cariera si niste implanturi cu botox! :)

dramoleta spunea...

Lulutza,

Nu stiu daca pt. functia de presedinte se vor parui in public, dar pt scula de Basescu sigur au facut-o in private /wahaha

[D][S][N] spunea...

K, gluma e buna, dar eu chiar vorbeam serios ! Pe Udrea si pe oricare alta, pot s'o sustina si Basescu si Papa si Obama si Dalai Lama, si tot n'ar castiga vreodata!
O femeie presedinte in Romania nu vom avea, sau cel putin nu prea curand !

Pro DOC spunea...

Da, surprinde nu maniera de mobilizare a electoratului virtual pentru o virtuala candidatura feminina la presedintie, ci doar "optinunea" tineretului democrat liberal pentru Anca Boagiu, in defavoarea Elenei Udrea. Cine isi inchipuia ca Basescu nu e si el constient de faptul ca nu tot ce zboara se mananca? Nutzi e "reliable" cata vreme EL sta la Cotroceni. Daca ajunge ea chiriasul titular al palatului, el se va inscrie in audienta ca s-o vada. :)