30 mai 2009

Cu tainul in buzunar, prin lume, pentru obtinerea unui nou mandat


Ei, si a fost si in Grecia… Dupa Franta, tara de origine a companiei Vinci, venise si randul ei. Pentru ca de aici vine compania Aktor, nu? (Daca mai exista persoane carora consortiul "Vinci-Alktor" nu le spune nimic, sa caute detalii despre autostrada Comarnic-Brasov) Urmeaza Israelul. Se pare ca ministrul Diaconescu nu a reusit sa-i aranjeze o vizita la Obama, asa ca apeleaza la intermediari, acum, in an “prezidential”. Caci cine ar putea face un lobby mai bun in Statele Unite decat Israelul?... Ce le vom oferi evreilor, ca tara, in ce consta tainul, vom vedea in curand. Cum tot in curand vom afla despre cat de mare e tainul catre Rusia, vizitata recent de Adriean Videanu. Despre asta voi scrie in saptamana ce urmeaza. Acum va spun doar ca ne paste o indatorire fara precedent in fata marii puteri de la Rasarit. O indatorire la care nici macar PSD nu si-a permis sa ne supuna intre 2000 si 2004.

8 comentarii:

GS spunea...

Perfect adevarat, Lilick! Dar sa nu uitam ca si banii intrati de la FMI - care avea visteria goala - sunt tot de la rusi :)

Lucia Verona spunea...

Şi crede că rugăciunile de la Muntele Athos îl ajută?

[D][S][N] spunea...

Mic indrumar de campanie electorala !
;)
Take a look ! :)

Ramstein spunea...

Mda, evident ca bantuie disperat cu tainul in buzunar. Si cu Muntele Athos ar fi o problema - pana acum a cam purtat ghinion: Gigi Becali a avut numai necazuri, Emil Constantinescu si-a incheiat cariera de presedinte dupa primul mandat... Putem vorbi de o traditie :)

[D][S][N] spunea...

Felicitari inca o data pt reusita !
Sper ca nu e din cauza vremii de afara ! :)
Sper ca ai vazut reactia mea !

Lucia Verona spunea...

@Ramstein
Uite că nu ştiam de tradiţia asta! :) Mi se pare de bun augur.

Ramstein spunea...

@Lucia: Amin!

Pro DOC spunea...

Ehei, cu minciuni, cu gogosele la inaltele porti europene si la poarta celor doi licurici, (daca-l ajuta mataniile batute la Muntele Athos), cu tunsul oii, cu purtatul clopului pe-o spranceana, (ca odinioara chipiul de marinar), spera sa-i mai iasa o data figura.

Pentru asta nu m-as mira sa-l vad punandu-si catrinta si prinzandu-se si in jocul fetelor de la Capalna!

P.S. Cu tainurile astea pe la portile europene si nu numai nu-i deloc de glumit. Din pacate, pentru marea masa a electoratului ele sunt deocamdata ca si inexistente. Din pacate, noi toti vom contribui la plata lor, fie de se realege, fie nu.