22 mai 2009

"Liberal" cu trandafiru-n dinti.


Tot in ciclul "Basescu este pentru noi Coposu doi", Cristian Preda a avut ieri o alta strafulgerare neuronala si a debitat:

"Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat PD-L la alegerile europarlamentare, a afirmat joi ca militantii partidului trebuie sa convinga electoratul liberal ca isi va irosi voturile daca va vota PNL.
Preda le-a cerut membrilor PD-L prezenti joi la o reuniune electorala sa convinga alegatorii sa nu voteze PNL pentru ca sufragiile electoratului liberal sa nu fie divizate.
"Nu-i bine ca votul sa fie irosit. Locul liberalilor este la PD-L, nu la PNL. Voturile lor trebuie sa mearga la PD-L", a sustinut Preda.
El a apreciat ca sunt doua considerente pentru care liberalii nu ar trebui sa voteze cu partidul condus de Crin Antonescu.
"Unu, ei nu sunt liberali autentici pentru ca au o deriva de stanga foarte importanta si, in al doilea rand, grupul liberalilor nu are influenta in Parlamentul European", a apreciat pedelistul." - ziare.com

Deci asa. Din punctul de vedere al politrucului, liberalii AUTENTICI vaslesc in barcuta portocalie a securistului Basescu, cu trandafirul socialist in dinti. Desigur, liberali autentici ca domnul Preda, agatati pe viata de functii platite din bugetul de stat.

Oricum, urmariti acest cuplu comic Preda - TRU. Ieri se pare ca s-au "produs" in direct la TVR. Nedezlipiti in emisiunile electorale, cei doi au vrut sa-si imparta cateva secunde de campanie, si nu au reusit decat sa se calce unul pe altul pe bombeu. Pentru ca dupa ce TRU a reusit sa zica: "Noi vrem mita nu vrem pita"... sau invers, nu conteaza... Preda nu a mai apucat decat sa deschida gura si i s-a inchis microfonul din regie. Timpul acordat PD-L expirase. Aveti AICI o poza de milioane, din emisiune, cu mascaricii PD-L.

22 de comentarii:

GS spunea...

Frumos tipul! Ce rasa e?

Lulutza spunea...

@GS - bichon bruxellez

Liviu spunea...

Nici macar FDSN si Iliescu in anii '90 n-au incercat ce incearca astia acum.

Aia mai faceau cate o sicana opizitiei, mai racolau un primar etc. dar n-au indraznit sa incerce de-a dreptul sa inghita un partid de opozitie. Nici macar aplaudacii cei mai inraiti n-ar fi indraznit sa-l compare pe Iliescu cu Coposu. Deh, am evoluat in ultimii 10-15 ani, nu gluma.

dramoleta spunea...

Astia sunt siamezi? Le-a dat Base cu super-glue? Sau sunt pe invers? Sunt nedespartiti "militantii" PD-L :)))

atreides spunea...

L-am auzit si eu in urma cu cateva saptamani pe nesimtitul de preda zicand la TV ca "adevaratii liberali sunt in pdl". Un gunoi nenorocit, nu merita altceva decat sincere injuraturi.

confidential spunea...

pacat de baiatul asta ca prost nu este...dar e lingau si oportunist....probabil ca va face cariera serioasa date fiind coordonatele politicii europene, unde mai toti sint la fel.

Pro DOC spunea...

Apropo de poza, zici ca-s Tociu si Palade!

Si, ca sa raman in limitele corectitudinii politice, adaug ca nu ma refer la aspectul lor fizic, ci la postura comica (si reprezentativa pentru ei!) in care i-a surprins camera. Pe de o parte suficienta aroganta si constipata a lui Preda, pe de alta inclinatia spre tumbe (inclusiv logice) a lui TRU.

Cristian Preda spunea...

Limbajul folosit de multi dintre dumneavoastra este cu totul strain nu doar de liberalism, ci si de minima decenta.
Incercati sa va controlati ura si veti intelege mai bine ce se intampla in lumea noastra politica.
Limbajul peremist folosit de Auftakt e inacceptabil.

tony spunea...

Cristian Preda
Cum poti sa vorbesti asa despre Corneliu Coposu? Nu ai nici un pic de rusine ?

Lilick Auftakt spunea...

Limbajul se mai si adapteaza in functie de subiect si de personaje. N-as indrazni sa scriu sub limitele decentei atunci cand e vorba de Plesu, de Liiceanu poate... Dar cand e vorba de politruci care manipuleaza si distorsioneaza grav adevarul istoric (vezi comparatia Basescu- Coposu), sau cand mint aiurea pe blog (cele 30 secunde ale lui TRU, pe site-ul TVR apar ca fiind 54) situatia se schimba.

Pro DOC spunea...

Lilick,
Cand ai spus "politruci care manipuleaza si distorsioneaza grav adevarul istoric (vezi comparatia Basescu- Coposu), sau cand mint aiurea pe blog" te-ai referit la noile "zoaie" politice de pe geamul casei numite Romania?
P.S. Observa, te rog, ca eu, citandu-l pe presedinte - cu ghilimelele de rigoare, am folosit o formula acceptata fara cracnire de politruci, incat ea a devenit aproape clasica si, implicit, acceptabila.

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Da, ma refer la cei care imbratisandu-l strans pe Traian Basescu, si soribindu-i limbajul colorat, se uita peste umar si dau lectii liberalilor sau sustinatorilor acestora.
Bineinteles ca daca respectivii s-ar uita chiar in blogroll-urile lor (vezi Mount Thor) ar vedea ca acolo limbajul e cu mult mai dur la adresa liberalilor... uneori pana la amenintarea cu moartea (Tariceanu). Iar in ceea ce ii priveste Doina Cornea, Paller, Regele Mihai... acestia sunt scuipati periodic din prea plinul "liberalismului" trandafiriu. Dar pentru politruci lucrul acesta nu conteaza. Nu?

tony spunea...

Pentru politruci nu conteaza ca ,pentru bani,sunt slugile unui securist care si-a pus amanta ministru !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

:)) Am vrut sa "corectez" comentariul tau dpdv al limbajului si nu am reusit. :D

tony spunea...

Scuze,dar cateodata nu pot sa-mi controlez ura fata de un securist care,impreuna cu slugile lui,au adus Romania aproape de faliment.

mihai4 spunea...

Noi nu stim sa "iubim" ca dvs. Cristi Preda. Noi uram ceea ce voi iubiti. Suntem judecati pentru asta? Ne tragem din acelasi hommo sapiens dar suntem specii diferite.
http://www.youtube.com/watch?v=zQ5Grncdjlc

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Stai linistit. Stii ca zilele trecute a fost "tras de urechi" si Marius Oprea. Mustrarile astea pe un ton superior se platesc din bugetul de campanie. :)

George Serban spunea...

Domnule Cristian Preda, am convingerea ca veti reveni pe aceasta postare. Un om ca dumneavoastra nu-si poate infrange curiozitatea de a vedea ce se intampla dupa ce ... s-a exprimat. Tocmai de aceea, vreau sa va explic ca nimeni dintre liberali nu va uraste. Gresiti pentru ca nu intelegeti ce se intampla in jurul dumneavoastra. Nu este vorba despre ura! Despre sila este vorba dle. Cristian Preda! Doar oamenii pot beneficia de ura. Ura este un sentiment. Sila este doar o senzatie. Mergeti la PE! Cu siguranta ca nu veti face nimic acolo. Dar Tarii ii va fi mai bine fara dumneavoastra.

hendrix spunea...

@GS Absolut de acord cu Dvs.! Acesti propagandisti portocalii in rol de mascarici chiar cred ca liberalii i-ar uri!!! GRESIT! Votantii liberali, printre care ma numar si eu de 19 ani, nu pot avea decat un acut sentiment de SILA fata de astfel de pupincuristi ajunsi la limita penibilului! Demna de retinut afirmatia Dvs., perfect adevarata:,,Nu este vorba despre ura! Despre sila este vorba dle. Cristian Preda! Doar oamenii pot beneficia de ura. Ura este un sentiment. Sila este doar o senzatie.''
In campania electorala din toamna, junele paleologu, care isi bate joc de numele tatalui sau, adresa si el o scrisoare deschisa liberalilor, prin care cerea acestora sa voteze cu pedeleprele!!! Astia chiar sunt dusi cu pluta, daca ei cred ca liberalii pot crede asemenea elucubratii. Ma ingrozeste tupeul lor! Abia astept momentul in care corabia pedeleprelor va intra la apa, dupa ce idolul lor securist va lua multa...UE din partea boborului. Ceva imi spune ca primii care se vor dezice de pirat vor fi chiar acesti monstri sacri ai comediei politice, jalnicii propagandisti TRU si preda! Sau ma insel?

atreides spunea...

Domnu' Preda, ati uitat dom'le ca adevaratii liberali sunt aia de la pdl? Noi astia de p'acilea suntem doar niste falsi liberali, de-aia ne exprimam atat de urat. Adevaratii liberali se exprima intr-adevar mult mai civilizat, uite de exemplu liberalul basescu, domnia sa nu foloseste niciodata expresii precum "gaozar" sau "tiganca imputita".

theo pro basesc-u spunea...

domn-le Preda,
prieten drag !ave-ti dreptate .? aici sant mai mult nededucati ,nu c-a noi ,linbric-i

Shadow spunea...

Dle Preda ce ma mira pe mine este ca incepeti dvs in propria "curte" printre "blogareii" platiti de pdl si colegii avramescu si tru sa aplicati principiile pe care le cereti pe blogul actual. Nu am vazut nici o luare de pozitie a dvs pe blogurile acestora. Si e drept ca daca pt noi ceilalti "muritori" accesul la comentarii este strict "interzis"(cenzurat si nu pe motiv de limbaj) dvs puteti trece de astfel de "praguri".

Va invit sa recititi "asa zisa" jurnalistica a lui TRU(asta daca nu ati facut-o pana acum) si de acum un an doi ca sa intelegeti ce vreau sa spun.

PS. Faptul ca l-ati cunoscut efemer pe dl Coposu nu inseamna nici ca l-ati inteles si nici ca va puteti impauna cu ideile sale. Nu de alta dar "realitatea" din teren a colegilor dvs din pdl demonstreaza INVERSUL. In caz ca nu v-ati prins inca v-ati inscris intr-un partid de stanga, mai la stanga decat pdl-ul.