12 mai 2009

EBa huiduita la Petrosani? :))



Un fragment de articol care m-a amuzat:

"Strâns lipite ca fraţii Petreuş, Elena şi Monica, de 2 ori mai tinere şi mai europene, au evoluat cu multă însufleţire la Petroşani, astfel ca Partidul - Băsescu (EBA) - România să triumfe şi de Ziua Europei, şi la alegerile parlamentare, şi în campaniile MTS. EBA a cântat bine simţit cu trupa Voltaj, "fără griji şi fără bani", ceea ce e un adevăr, pentru că n-a costat-o nimic, campania personală a fost moca, probabil cadou de la gazdă, partid, minister sau naiba mai ştie de unde.

În momentul emoţionant al înălţării baloanelor, dna Ridzi a mărturisit cu mâna pe inimă că ţine morţiş să promoveze tineretul, mişcarea şi pe Elena Băsescu.

Culmea entuziasmului a fost atinsă când dna ministru şi-a luat soţul-primar de mână ca să anunţe intrarea în scenă a Elenei. Era de-a dreptul mişto. Dar s-a rupt filmul. Martorii spun că deodată s-a pornit potopul. De huiduieli. Oamenii declară că nici până azi nu se ştie ce sau pe cine au huiduit petroşănenii. "Ziua Europei"? Campania "De 2 ori european"? Strategiile MTS? Să fi fost invidioşi pe reuşita în viaţă a familiei Ridzi?

Din această ciocnire de interese a pierdut EBA. N-a mai ieşit la rampă. Până atunci populaţia fusese binevoitoare, se ajunsese chiar la autografe."
- Razvan Barbulescu - Jurnalul National

23 de comentarii:

Lucia Verona spunea...

Să se înveţe minte copila, să fie independentă, nu de mînă cu pedeleaua :)

codeus spunea...

Cât mă "buţur". Să vadă cocoana că nu numai jurnalişti "nu iubeşte pe ea ci şi poporul"

Pro DOC spunea...

Ttzz, ttzz, ttzz, nu-i bine, nu-i bine deloc!

Si asta tocmai dupa ce o laudase Cristoiu la Gabi Firea, dand-o drept o tanara model, care a parasit viata de noapte si barurile pentru a munci din greu pe taramul politicului!

Eu chiar vreau ca EBA sa smulga cat mai multe voturi de la europedelici.:)

[D][S][N] spunea...

tot ce am avut de spus cu privire la acest personaj, pe care il voi abandona probabil pentru mult avrem, am spus ieri in postul
"sint-un-ticalos-o-minte-bolnava" pe care cred ca l'ai citit!

hendrix spunea...

M-am saturat de subiectul EBA, a devenit insuportabila pitzipoanca! Nu stiu de ce, dar am impresia tot mai neta ca este prea mult bagata in seama, i se face o publicitate complet nemeritata si gratuita. Pana si pe acest blog cred ca au fost cel putin 10 teme propuse spre discutie. De ce? Ce rost are aceasta irosire de energie pentru o pitzipoanca semianalfabeta, care deunazi ducea in dar ,,un scaun electric'' unui sarman pensionar? Eu chiar nu inteleg aceasta publicitate ce i se face, doar si publicitatea negativa este tot reclama, nu?
Chiar nu exista teme mai serioase de discutie? Chiar nu putem discuta despre oameni valorosi din politica? De Pasti am fost terorizati de manelistul Becali, in weekendul trecut am fost bombardati cu balciul jalnic intre geoana si pedelepre, acum apare iar fata lu' tata! Presa are o mare vina ca promoveaza astfel de nonstiri, astfel de nonvalori, cred ca nu intamplator! Lilick, se aude?

Lilick Auftakt spunea...

@hendrix

Pai..vezi ce spune pro doc mai sus. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Sa se mai compromita si pedeleaua. Daca buzoasa nu intra in PE ar fi si esecul Duduii si a Ridzei. Daca intra, sper sa iasa scandal cu ele, ca au sustinut-o.

@codeus

A gresit poporul. :))

@Pro Doc

Asa e.

@DSN

Am vazut.

hendrix spunea...

@Lilick Am inteles, tu promovezi din greu agramata asta doar ca sa ia cat mai multe voturi pedeliste! Tu ai impresia ca vreun om sanatos la cap ar vota creatura asta? NU, iti spun eu! Toate voturile pe care le va primi vor fi de la membri ai Partidului Derahat, LA COMANDA! Adica pedeleprele au ca sarcina sa scoata exact cat ii trebuie sa iasa eurioparlamentar! Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce are in toate sondajele din ultima vreme 4%? Exact atata va avea la alegeri. Asta ca sa nu se spuna mai tarziu ca n-a avut intentii de vot, ca a aparut din spuma marii ca Afrodita. Jocurile sunt facute, indiferent cate perle ar mai scoate din gura, indiferent cate scaune electrice ar mai dona. Pronosticul meu exact pe 7 iunie: va obtine intre 3,5% si 3,7%, fii sigura a nu se vor irosi voturi pedeliste, crede-ma! Intr-un partid cazon, cu discipilna cazona, se stie exact numarul de membri de partid care se vor incolona sa o voteze. Daca va obtine voturi este pragul electoral, ei vor fi cei care n-au putut rezista sarmului pitzipoancei.
Am o mare rugaminte la tine: renunta sa mai scrii despre fata lu' tata! Ar fi un gest normal intr-o lume tot mai absurda!

Anonim spunea...

o ipoteza interesanta, pe www.inpolitics.ro

Lilick Auftakt spunea...

http://moscalifar.eu/?p=8472

Electoratul EBei :))


@Anonim

Multumesc. Interesant, da.

Chat Noir spunea...

Eu cred şi sper că va lua sub 3% din voturi.

mihai4 spunea...

Chat Noir-las-o sa ia un 6%.Ar baga zazanie-n pd-l.Lilick-pacat ca n-au aruncat minerii cu carbunii dupa ea.

Anonim spunea...

Am spus intr-o emisiune TV ca unii PD-isti au primit cota de voturi pentru aia mica. Bineinteles ca neaga, dar uite, hai sa punem pariu pe locuri unde EBA ia peste media pe tara. Eu zic asa:
- judetul Neamt
- judetul Dambovita
- sectorul 6
- judetul Arad
- municipiul Craiova - nu judetul Dolj, pentru ca primarul Craiovei, Solomon, nu se intelege cu Berceanu si, printre altele, si de aceea va teleghida voturi de la PD la EBA.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai Voicu

OK! :) Hai sa vedem. Mai mult ca sigur ai dreptate. Vad ca nu ai bagat sectorul 3. Nici eu nu l-as baga! :)

tony spunea...

Ministra Ridzi trebuie sa ii impartaseasca din experienta ei de dansatoare la bara pentru ca asa a reusit in viata !

Liviu spunea...

Iar sunt sceptic. Nu cred ca a huiduit-o nimeni pe mica printesa.

Poporul e inca prea imbrobodit, asa ca se bucura ca se poate fotografia cu ursul, in timp ce 'baietii' le golesc buzunarele.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Un duet la bara ar fi excelent. Ar atrage toti pensionarii. :)

Lilick spunea...

@Liviuuu

Hey! Ce-i cu pesimismul asta pe capul tau azi? :)

Liviu spunea...

@ Lilick

Nu-i vorba de pesimism. Pur si simplu nu vreau sa ma imbat cu apa rece in perioada asta in care multi dintre noi se imbata prea usor cu apa rece si iau dorintele drept realitate.

... iar realitatea e ca clanul Basescu e departe de a fi fost aruncat definitiv la lada de gunoi a istoriei.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

E inca departe... dar tot mai aproape. Prin 2006-2007 daca scriam o postare ca asta as fi fost atacata de zeci-sute de pro-basisti. Acum vocea lor e din ce in ce mai slaba. Cu cat vocea lor e mai slaba imi imaginez ca Basescu trebuie sa faca ceva si mai spectaculos ca sa ramana in picioare inca un mandat. Iar "fenomenul" EBa nu mi se pare ca il ajuta. O ajuta pe ea, ok, sa ajunga in PE. Dar pe el...

Liviu spunea...

@ Lilick

Iar vin si zic... sa nu ne imbatam cu apa rece.

Nu cred ca impactul opiniilor exprimate pe internet e semnificativ, cel putin nu acum si nu in Romania. Cred ca 'talpa tarii' e in continuare anesteziata si musca din momeala pedelisto-basesciana.

Nu zic, dara alegerile ar avea loc pe internet Basescu n-ar avea mari sanse, dar din pacate ele se desfasoara pe teren, in lumea reala, unde 'vrajeala' portocalie ii pacaleste inca pe foarte multi.

madalina ionescu spunea...

Asta-i muzica ce-mi place (scuzaţi citarea-lezmajestate)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Basescu a castigat in 2004 si datorita internetului. A spus chiar si el asta. Poate in 2009 va pierde tot cu ajutorul lui. Sa speram totusi.

@Madalina

Cica o voteaza in special femeile mai in varsta. Astea or fi electoratul lui Basescu sau trezeste spiritul matern cand apare asa neajutorata intelectual?