14 mai 2009

Crin slab?... Hmmm... Sa comparam

Da, Crin Antonescu nu a avut o prestatie nemaipomenita ieri la Realitatea TV (dupa un discurs excelent in Parlament), iar sfaturile pe care i le da Victor Ciutacu sunt excelente. Totusi: va rog sa va amintiti ca in 2003 Traian Basescu era sub orice critica. Il invita mai mult OTV-ul, iar la Realitatea, la primele emisiuni in care a fost invitat, a clacat oribil. Faceti va rog putin diferenta:

26 de comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Imi place Crin Antonescu. Si ce daca nu e poliglot? Eu consider ca dintre toti, cel mai bine ma simt reprezentat de Crin.

tony spunea...

In schimb,in seara asta ,Crin Antonescu a avut o interventie super la A3,la Gadea !

Lilick Auftakt spunea...

@Daniel Malaelea,

Hehe! Mai ales tu ca esti prof de istorie. Mi se pare normal.

Totusi mai exista destui care se simt bine reprezentati de un mitocan.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Am ascultat si eu o parte. Asa e. Crin e viu. E inconstant? Si ce? E perfectibil? Cu siguranta. E natural? Nu cred ca poate sa il acuze cineva ca nu e.

tony spunea...

Chiar mi-a placut ca Stan,Ciutacu si Teodorescu stateau cu mainile la spate !Glumeam,dar,totusi,lui Antonescu ii trebuie niste consilieri pentru razboi,nu pentru pace !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Da. Dar unii dintre noi cred ca am uitat totusi ceva: va mai aduceti aminte cand, prin 2005, Tariceanu nu riposta deloc la atacurile sistematice ale lui Basescu? Ei bine, cine o facea? Crin si Orban. Erau ca doi dulai. Nu cred ca Antonescu nu are puterea sa atace. Cred ca deocamdata nu vrea.

Petrisor spunea...

Abia a intrat omul în scenă, să-l lăsăm să se încălzească. Aşa-i la început, mai greu

Anonim spunea...

Pe mine atacurile astea abjecte asupra lui Crin Antonescu ma fac sa il simpatizez si mai mult.
La fel cum Tariceanu mi-a devenit simpatic atunci cand a fost atacat josnic de Basescu la televiziunea nationala.

Oamenii astia, cu toate defectele lor au o eleganta prea putin apreciata in Romania si care lipseste cu desavarsire unor personaje ca Basescu, Boc, Vadim, Becali, Vanghelie, Geoana si asa mai departe.
Anul asta Romania va alege daca va continua mai departe cu o politica europeana sau cu o politica de mahala dominata de smecheri si fost comunisti.

Eu era sa raman corigent la fizica, sic! Si era materia mea preferata.

Lilick Auftakt spunea...

@Christyan

Normal. Dar nu trebuie sa ne suparam ca e atacat. Din contra. Cu cat e mai mult atacat, cu atat mai mult conteaza in lupta pentru turul doi, si lumea va reactiona ca tine, il va indragi. E bine sa se vorbeasca despre el. Sa EXISTE si la tv si in ziare si in online.

Lilick Auftakt spunea...

@Christyan

Iar asta cu corigentele sunt niste copilarii. Nu cred ca isi imagineaza nimeni ca Basescu a fost vreun olimpic. Hahaha!

[D][S][N] spunea...

Problema lui Crin nu e performanta scolara, nici prestati din emisiunea de aseara, ci faptul ca nu reuseste sa ia prim'planul si sa convinga, sa demonstreze ca in pstele discursului foarte bun, stau lucruri concrete si o viziune clara, bazata pe ceva solid. Nu reuseste sa se puna in valoare!
Timp ar mai fi, dar mai RPD totusi, daca vrea sa faca vreo branza...

Lucia Verona spunea...

Nu l-am văzut nici la Realitatea nici la A3, dar din toate relatările impresia mea este că abia a început să se antreneze la categoria asta de greutate. Mai are timp să crească. Nu mult, dar are. Vorba ta, Lilick, e viu şi natural. Sunt sigură că destul de repede va deveni mai "agresiv".

[D][S][N] spunea...

Nu stiu daca sinteti familiarizata , dar in fotbal exista un pesonaj, Borcea care se tot pregateste ( antreneaza) de ani buni sa joace in Liga CAMPIONILOR ...
Ghiciti ce... inca nu a reusit sa ajunga acolo...
Asa ca , Antonescu, spre binele lui, sa vada cum face sa termine mai degrab antrenamentul, ca incep meciurile oficiale... !

Radu Portocala spunea...

Sinteti nedreapta! Eu il gasesc foarte distins. Si are si un fel de a vorbi cit se poate de rafinat. Singura problema e ca, totusi, arata mult mai bine cu celebra suvita. Ati incercat, oare, sa vi-l inchipuiti in frac discutins despre cricket cu Regina Elisabeta?

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Mie imi spui sau Luciei? Eu il stiu pe Borcea.:)
Daca il tot tocam pe Crin il facem sa intre in arena si fara sa vrea.


@Radu Portocala

Hahaha! Ce sa-mi mai imaginez ca e destul sa-mi amintesc cum statea la usa la Tony Blair cu suvita fluturandu-i. Doar a ras toata Europa de el. Distins barbat. Distins...daaa.
Oare isi dau seama "intelectualii" astia (care il critica pe Crin si il lauda pe Basescu) cat sunt de penibili cand spun despre Antonescu ca nu e distins, poliglot, premiant... etc? :))

Radu Portocala spunea...

Daca nu-si dau seama, inseamna ca sint niste nerozi. Dar daca-si dau seama si, totusi, continua sa-l adore pe "marele timonier", inseamna ca sint iremediabil murdari.

Lucia Verona spunea...

Păi, să se decidă - vor premianţi sau nepremianţi? :)

Lilick Auftakt spunea...

@Radu Portocala

Am citit si eu acum la dvs acele fraze, care ne condamna pe toti, din textul lui Patapievici. Ma fac sa ma simt vinovata ca nu mai vreau sa ma joc cu Basescu. :))

@Lucia

Deocamdata pun in scena teatrul de papusi: "Corigentii nostri sunt mai tari decat corigentii vostri" :))

[D][S][N] spunea...

Comentariul cu Borcea era pt D'na Lucia!
Apropo de corigenti..., cu ce e mai bun unul care a terminat cu 10 cumparandu'si licenta, decat unul care a luat un amarat de 7, ca atat a putut el ?

atreides spunea...

Ma declar dezamagit de prestatia lui Crin, nu atat de chestia cu limbile straine cat mai ales de faptul ca s-a delimitat de guvernarea liberala, si chiar de PNL pana la urma. Crin vrea sa pozeze intr-un fel de candidat independent. Nu stiu daca e o idee prea stralucita pentru el, caci cine vrea sa voteze un independent are unul destul de bun la dispozitie, nu? Daca Crin o tine tot asa, mai bine s-ar retrage iar PNL l-ar sprijini pe Radu...Pe de alta parte, imaginile cu Basescu sunt antologice, nu stiam de ale!!!

Lilick Auftakt spunea...

@atreides

Ceea ce ne dezamageste pe noi, cei care il simpatizam pe Tari, ii bucura pe altii, cei care nu il au la inima pe Tariceanu. Un prezidentiabil, da, trebuie sa para impartial. Cum altfel sa ia voturi si de altii in afara de liberali?

Liviu spunea...

Tocmai pentru ca il simpatizez pe dl. Antonescu trebuie sa fiu sincer si sa spun ca prestatia lui la Realitatea a fost nitel penibila. Nu stiu in ce masura putem face comparatia cu prestatiile lui Basescu de acum 5-6 ani.

Nu imi ramane decat sa sper ca dl. Antonescu are capacitatea de a invata din propriile sale greseli.

Si, de asemenea, imi doresc ca si ceilalti candidati prezidentiali sa aiba parte de aceiasi robespierri necrutatori care au fost CT Popescu si A Ursu (cel de-al doilea ii cam manca din palma lui Basescu cand ii punea intrebari nu demult).

Chat Noir spunea...

Nu ştiu ce-aţi văzut voi dar pe mine intervenţia de la A3 m-a dezamăgit şi mai mult. A dovedit că n-a învăţat nimic din păţania de la Irealitatea.

Gheorghe spunea...

@Lilick pe Basescu te-ai gasit sa-l propui ca etalon?

"Acela care se compara cu cei nedemni isi pierde reputatia." (Fedru)

Eu sunt de acord cu Liviu, ca a fost penibil cu aceasta idee de a se delimita de guvernarea Tariceanu.
Cu strategia asta nu va atrage atatia nehotarati cati simpatizanti va pierde.
Taranistii au pierdut tocmai pentru ca nu si-au aparat, si nu au punctat realizarile guvernari CDR, de acuzele FSN-iste.

Si cei de la A3 au remarcat ca Orban nu-l ajuta, iar cei de la A3 ii sunt favorabili lui Antonescu.
La interventia telefonica a lui Crin nu au comentat in nici un fel.

Daca erau ostili si ii faceau ce i-au facut lui Boc la interventia cand se comenta ca s-a ridicat pe varful pantofilor, Crin pierdea cel putin 1-2 procente.

Parerea mea e ca se incearca sa se construiasca un lider dintr-o submediocritate, dar daca nici materialul nuajuta si echipa e slaba, sansele sunt mici.

Lulutza spunea...

Cam asa ceva am scris si in alta parte despre Crin Antonescu versus CTP:

Nu am vazut emisiunea cu pricina in direct, ci abia acum am privit fragmentul cu pricina pe blogul lui Mircea Badea. Concluzii: daca respectivul CTP a vrut sa-si bata joc de Crin Antonescu, ei bine, nu i-a reusit, caci preopinentul s-a descurcat mai mult decit onorabil in limba franceza.

Mare dezamagire de data asta mi-a provocat Mirciulica, dar e lucru cunoscut ca el nu da doi bani pe nici o persoana in afara celei proprii si a “mogulului” personal.

Bine am mai ajuns noi, romanii, daca-i reprosam cuiva bunul simt, toleranta si decenta in relatia cu reprezentantii presei! In tara in care tupeul si agresivitatea au ajuns sa tina loc de inteligenta si competenta… Tare as vrea sa revad acum finalul acelei editii “100%” a lui Turcescu cu madama Anca Boagiu, in care respectiva a escamotat cu mare dibacie de Ferentari faptul ca habar nu avea in ce partid era “idola” ei politica, Margaret Thatcher! A fost o adevarata “lectie” data presei de tupeismul pedist. Din care numita presa a priceput ca trebuie sa fie umila, toleranta si iubitoare cu tot ce poarta “marca Basescu”… Si a cam dat cinstea pe rusine.

Mai adaug ceva. Nu este "trendy" buna crestere si eticheta ireprosabila in relatia cu orice reprezentant al presei? Se poarta in continuare "lupta" pe viata si pe moarte cu "tonomatele, gaozarii, tigancile imputite"?

Iar dinspre partea presei, se poarta agresivitatea si intinderea de capcane oricarui competitor din "partea nesanatoasa" a politicii? Normal, e inca la mare trecere domnia impostorilor cit mai agresivi, atita vreme cit exista unul-doi-trei Basesti, o Udrea, o Alma Roberta, carora presa obedienta nu inceteaza sa le gaseasca tot mai multe merite. In cazul cel mai putin nociv, alde astia sint priviti de presa ca fiind "raul cel mai mic", in comparatie cu toti ceilalti...

In ceea ce ma priveste, singura "realizare" a PD minus L este ca a reusit sa "congolizeze" Romania.

Altfel, chiar nu pricep in ce scop diversi PSD-isti ii lauda desantat pe PD-minus-L-isti... Pentru ca, drept multumire, din partea cealalta nu se aud decit "infierari"... PSD-istii astia chiar se pregatesc sa fie "fuzionati prin absorbtie"?

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

O parte pare a fi deja absorbita. Prea multi deja ii fac jocul lui basescu.