21 mai 2009

De pe la PNTCD...


1. Gheorghe Ciuhandu, Presedintele PNTCD Timis si primar al Timisoarei: "In plan local, cu PD-L am avut o relatie dificila, in plan national ne-au folosit pe post de cal troian pentru a intra in PPE. Asa ca nu pot avea incredere"
Cam tarziu recunosc si taranistii ca au fost trasi pe sfoara de PD-L. Totusi e bine si mai tarziu...

2. De pe site-ul PNTCD-CLUJ, o scrisoare deschisa:

"Domnule Miluţ,

Am aflat cu neplăcere că în campania electorală pentru alegerile europarlamentare folosiţi un material în care asociaţi imaginii dumneavoastră imaginea fratelui nostru, respectiv a prietenului şi colegului meu de suferinţă şi de luptă politică, Seniorul Corneliu Coposu. Desigur, el aparţine PNŢCD şi este firesc ca partidul să se sprijine în continuare pe el. Ne amintim însă cum, în diferite împrejurări, aţi minimalizat crezul şi eforturile celor care au luptat, au suferit şi au reclădit partidul.

Vă amintim în acelaşi timp că, începând cu 24 august 2008, în urma congresului extraordinar din acea dată, la care am participat alături de alte sute de delegaţi, nu mai faceţi parte din conducerea partidului, chiar dacă, prin tertipuri avocăţeşti, aţi întârziat până acum înregistrarea noii conduceri şi aţi împiedicat astfel activitatea PNŢCD.

Toate acestea ne fac să considerăm ca fiind total nepotrivită asocierea dumneavoastră cu imaginea lui Corneliu Coposu. Vă somăm să renunţaţi la această impostură!

Rodica Coposu
Flavia Bălescu
Ion Diaconescu"

17 comentarii:

Vania spunea...

Pe când eram eu în PNŢ, în 1990, aveau aceeaşi vioiciune...

Moshul spunea...

PNT-CD are nevoie de o reforma structurala. De pozitii mult mai ferme si de actiuni concrete in lupta cu comunismul, in forma lui din Romania sec. 21. Altfel... si peste patru cicluri electorale o sa fie tot in aceeasi postura.

Riddick spunea...

La PNTCD s-a rupt filmul odata cu instalarea lui Radu Vasile ca premier. Desi era purtator de cuvant (!) al PNTCD, dadea in guvernul Ciorbea pe la ce emisiuni apuca. S-au facut privatizari dubioase sub guvernarera sa, a fost sabotata investitia Bell Hellicopters la IAR-Brasov.

Călin spunea...

Si totusi PNTCD ar putea să mai conteze.

Lulutza spunea...

Ridiche, ti-a scapat o prostie de fin cunoscator in ale politichiei! Care Radu Vasile? Ala care a fost ulterior senator (sau ce-o fi fost) al PD??? Pentru merite deosebite ca a fost una din "cirtitele" lui Base in PNTCD??? Ha ha ha!

Riddick spunea...

De acord cu faptul ca a fost cartita, insa la butoane era atunci Roman (care acu-i bun !). Basescu, pe de alta parte, juca o partitura mai complexa, care s-a vazut la congresul ,,Petre, esti cel mai bun...sugardaddy''. Cu toate acestea, se vedea clar ca Radu Vasile era dintr-alt film. Parca in cartea lui de memorii ,,Pe contrasens'' sau cam asa ceva (am cumparat-o ca ma rodea curiozitatea), spune cu jumatate de gura ca l-a propus Ion Diaconescu pt. functia de premier. Pai atunci, de unde a pornit greseala ?

Lulutza spunea...

Sucker Ridiche! Uite ca recunosc acum: nu se poate sa fii dintre "vechi" sau "noii securisti"! Desi esti la fel de... inteligent, apolitic si putin manipulabil ca ei, "dai pe goarna" cu prea multa usurinta "secrete de stat"!

Riddick spunea...

Nu dau pe goarna nimic, sunt chestii evidente...

Roxana Deaconescu spunea...

E Ciuhandu... are dreptate sau vrea să aibă dreptate... ei sunt traşi pe sfoară mereu, mai ales aici în Timişoara.

Lilick Auftakt spunea...

@Roxid

Da, vesnic trasi pe sfoara. Poate se trezesc. Si poate Ciuhandu o sa aiba o viziune ceva mai larga.

Roxana Deaconescu spunea...

Ciuhi e depăşit deja de situaţie. Din cauză că e în PNŢCD Timişoara a primit foarte puţin buget...

Lilick Auftakt spunea...

@Roxid

Pai cred ca si de asta e suparat pe pedelei. Dar oare ce credea?

Roxana Deaconescu spunea...

Nu ştiu ce are în cap. Dar e normal că de asta e supărat pe ei. Mă rog, în domeniu, toţi sunt supăraţi pe... toţi..

Lilick Auftakt spunea...

@Roxid

Bine ca nu si-au dat mana toti, impotriva noastra. Era si mai rau.. :)

Roxana Deaconescu spunea...

Hai să nu ducem discuţia atât de departe :))

Paul-Sorin Tita spunea...

Buna ziua si multumim pentru preluarea scrisorii. Organizatia PNTCD Cluj este sub asediu asa ca mai scriem cat mai putem...

Lilick Auftakt spunea...

@Paul-Sorin Tita

Si eu va multumesc. Dar ce ati patit, acolo? De ce sub asediu?