22 mai 2009

Doliu in blogosfera: a murit María Amelia López Soliño.














Am aflat de la Lucia Verona: María Amelia López Soliño, decana de varsta a bloggerilor de pretutindeni, a murit pe 20 mai la ora 6 dimineata, la varsta de 97 de ani. Din ultima postare a familiei pe blogul roz al Mariei Amelia aflam ca "se va intoarce" spre a fi inmormantata in locurile natale, undeva in Muxia, si ca a avut o viata fericita pe care a trait-o cu intensitate. In peste 300 de comentarii, "nepoteii", asa cum ii numea ea pe bloggerii de toate varstele, trimit o ultima imbratisare virtuala si un “Descanse en Paz”. Odihneasca-se in pace!



Mario Frangoulis/Sarah Connor - Naturaleza Muerta
Asculta mai multe audio Muzica »

4 comentarii:

mihai4 spunea...

Tare batranica!

Paul spunea...

Descanse en Paz!

GS spunea...

Faptul ca avea blogroleri in toate tarile din jurul nostru, mai putin in Romania, spune multe despre NOI. Este singurul lucru concret, memorabil pe care il poti lasa in urma ta! Prietenia! :) 'Neata, Lilick!

Pro DOC spunea...

Odihneasca-se-n pace! O temerara! Sa intri in aventura blogosferei la 95 de ani, pe propriile-ti picioare (chiar daca ajutata de un nepot), nu-i deloc simplu. Pacat ca nu stim mai multe despre ea. Ce altceva o mai fi facut in viata?
Oricum, cyber bunicuta - cum i s-a mai spus - nu a fost cea mai varstnica bloggerita. Bloggeritza australiana Olive Riley a murit anul trecut, la varsta de 108 ani. Isi facuse "blob" (asa crezuse ea intial ca se cheama!) din primava lui 2007!

De unde rezulta ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti deschizi un blog! :)