26 aug. 2008

Cine ar trebui sa va plateasca?













Cunoasteti acuzatiile care apar des pe net, mai ales pe blogurile sau forumurile ziarelor, la adresa unuia care posteaza: "X e platit de...". Nu ma indoiesc ca multi dintre cei care cititi acest blog ati fost catalogati, "inregimentati politic", ba chiar banuiti a face parte dintr-un serviciu secret. In urma postarilor voastre de la tema "Razboiul psihologic online" am tras concluzia ca desi tacticile descrise de Anna Polyanskaya se pot regasi in amanunt si aici, in Romania, mai ales pe cateva bloguri si forumuri pe care le-ati numit, cei care fac asta o fac la modul voluntar daca vreti, si adeseori ataca in lipsa unor argumente cu care sa combata elegant. Revin la acuzatia "Esti platit de...", care mi se pare extrem de amuzanta, si as vrea sa va intreb pe ce state de plata virtuale ati aparut. Nu de alta dar poate "platitorii" vostri ar trebui sa se simta, nu? Si sa va trimita macar cate un cadou de Craciun, de ziua voastra, sau cu ocazia altui eveniment.
Eu le atrag atentia lui Patriciu si Mossadului ca imi sunt datori. Voi cui?



Pink Floyd - Money
Asculta mai multe audio Muzica »

7 comentarii:

Anonim spunea...

Şi eu mă simt datoare să-i atrag atenţia lui musiu oligarh Patriciu că, în ciuda acuzaţiilor "Brigăzilor Roşii de pe Web", nu am văzut de la el nici un sfanţ! Ce faci, naşule, mă laşi să prestez moka???

După cum nu am văzut nici un sfanţ nici de la alt musiu oligarh - Sorin O. Vantu! Alooo, musiu SOV, dacă nu-ţi achiţi mintenaş datoriile faţă de mine, mă întorc pe Coti, să-i terorizez pe... pupaci!!!

Anonim spunea...

Tomberonezul ăla libidinos care a postat la tema anterioară ar trebui şi el să-i ceară stapînului lui măcar un ciolănel de ros sau o strachină de supă cu pîine, dacă nu-l mai ţin clonţii!

Dar cine o fi oare stăpînul maidanezului? Patapix, Nuţi Spaima Constituţii sau... El Însuşi???

Ar trebui să latre şi el mai cu curaj, să-şi ceară drepturile, că, de nu, poate face jalbă la Protecţia animalelor că e maltratat! :)

Du-te, mă, la stăpînul tău, potaie prostovană! Du-teeeee să-ţi ceri troaca de resturi de la masa stăpînului!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza,

Asa e ca tomberonezul seamana la stil cu celebrii Patapix si Neagoe? :)))

Anonim spunea...

SOV . La cata reclama am facut trustului as merita niste recompense babane. M-ar multumi si niste banane.Cateva vagoane, fireste.

bloggID spunea...

Cred ca fiecare cunoaste modul in care trebuie tratat Thor. Am sa astern cîteva consideratii, pentru a le avea la îndemîna.

Thor nu are nevoie de argumente. El are argumentele sale, pregatite minutios pentru temele care intra în sarcina sa, celelalte neinteresîndu-l.

Thor nu actioneaza emotional. E imun la ironie, înjuraturi, acestea fiind "armele" sale. Detine o întreaga panoplie, de la subtil la grosolan. Sau nu?:)

Cu Thor trebuie folosit un ton neutru, moderat, rational. Asta-l anihileaza. Neputinta de-a influenta constiinte, de-a falsifica/distruge/murdari/intimida îl transforma într-o papusa din care-a curs rumegusul. Amenintarile sale nu vor depasi stadiul de vorbe goale, chiar daca are "informatii sigure". El lucreaza doar cu CAPS-LOCK-UL.

Sa-l ataci pe Thor e lipsit de sens. Trebuiesc constrînsi cei care-i învîrt cheita. Problema "Thor" e o falsa problema, dedicata celor dezorientati, care nu stiu foarte bine ce vor si de ce. Thor e o plasmuire, produs al simulantilor urcati pe scena hiperrealitatii. Are la îndemîna toate mijloacele tehnice. Tratati-l ferm, cu încredere de sine, asa cum i se cuvine unei fantasme, adresîndu-i un virtual dar sanatos "piei drace!" ;)


PS. mi-am schimbat nick-ul. au aparut alti anonimi intre timp :)

Anonim spunea...

@anonim (blogID)

Bine ai revenit. Ma bucur.! :)
Deci domnul "Caps-Lock"..am inteles. Trebuie tratat (sic!) ca atare! :)

Anonim spunea...

Macar voi aveti de la cine sa cereti.. dar io? :))

Mai ales ca trebe sa platesc daca vreau sa ma lamureasca un specialist ce si cum e cu iecspozitia de zacusca de la neviorc! :P