27 aug. 2008

Salvati Pasajul Victoria!














Tocmai cand intentionam sa ma alatur si eu campaniei pornite de Zaza despre care avem amanunte si aici, observ (cu placere) ca domnul Chiliman mi-a luat-o inainte. Mai rar sa ti-o ia autoritatile inainte cu protestul, dar deh, daca sunt implicate si in blogareala... Prin urmare, despre ce e vorba: se intentioneaza distrugerea Pasajului Victoria care tine de patrimoniul arhitectural al capitalei. Ce putem sa facem sa oprim masacrul? Sa trimitem niste scrisori. Si sa fim cat mai multi. Model de scrisoare si adrese de e-mail aici.
Domnul Chiliman spune:
"Cheia rezolvării acestei probleme este la Ministerul Culturii. Nu ştiu cum, dar Pasajul Victoria a scăpat printre degete şi nu a fost declarat monument istoric, nu-mi explic de ce. Eu nu am calitatea legală de a-l clasa, nici Primăria Generală, atribuţie pe care o are în schimb Ministerul Culturii, singura instituţie abilitată."
Propun asadar sa trimitem niste scrisori si la Ministerul Culturii, la urmatoarele adrese:
cabinet.ministru@cultura.ro
Delia Ruxandra MUCICĂ - consilier al ministrului
delia.mucica@cultura.ro
Ionuț ILIE - consilier al ministrului
ionut.ilie@cultura.ro
Alexandra MOLDOVEANU – secretar al ministrului
alexandra.moldoveanu@cultura.ro

Cine se mai implica in campanie?
PETITIE

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da cum sa nu...imediat. Ministrul culturii fiind dintr-un partid cu care dl Chiliman n-are absolut dar absolut nici o legatura,or mai fi si-n opozitie, nu-i asa ?!? , e greu sa rezolve chestia asta fara sa-si faca reclama.
E drept ca-i simpatizez pe liberali dar fariseismul imi repugna.

Lilick Auftakt spunea...

@Mosh

Pai si cum ar trebui sa faca? Sa-i bata obrazul lui Iorgu? :))Sa-i dea un telefon si sa-l umple de spume? :)
Spune asa: "Canalele de comunicare pe care eu le folosesc sunt ca de la o autoritate la alta, dar se pare că acest lucru nu este suficient de convingător."
Mai bine aduna cativa revoltati si actioneaza public in numele lor, nu? :)

Anonim spunea...

Da-i ma in impotenta lor...Nu se vad, nu discuta , nu mananca bors in aceleasi sedinte de partid ? Anton ii tine muti p-acolo ? Asta e cam ca aia a lu' Ludovic cand a stat 3 ore la aciidentul ala si nu venea politia rutiera cica. Pai bine ma nefericitule, ce esti tu ? Ministru sau carpa de praf ? David ala nu ti-e coleg ? Io pe ala il chemam sa mor. Clowni .Si noi ii sustinem fiindca ailalti sunt si mai rai...

agaX spunea...

moshcalifar,
lucrurile astea asa se fac in toate societatile: cind ceva e de interes public, se mobilizeaza ... publicul, n-asa?

daca primarul are acees direct la ministrul culturii, nu stiu; insa si daca are, tot pe calea petitiilor, semnaturilor, cererilor etc, ar trebui sa se miste apele.

ma uimeste ca vezi fatarnicie in dorinta de reclama a unui om politic ales.

eu o sa trimit un apel, de dragul lilickai :)
dar, mi-ar place sa stiu mai multe despre piata aia, adica ... de ce ar trebui sa fie monument?

agaX spunea...

mai inainte am vrut sa zic pasaj in loc de piata si monument istoric, in loc de monument

Anonim spunea...

Oare de ce nu ma mira? Contra spaga adecvata... se darima orice si se construieste orice! Asta e Romania noastra.... tara frumoasa, bogata! Pacat ca e locuita!

:(