19 aug. 2008

CNA in scandalul ICR New York





























Dan Grigore, dupa reclamatia facuta de Horia Roman Patapievici la CNA:
"O expoziţie care reprezintă o ţară nu trebuie să prezinte elemente extravagante. Pe fond, postul (Antena 3, n.r.) a avut dreptate, dar modul în care a procedat a fost foarte tezist, foarte părtinitor. Rămâne de discutat maniera jurnalistică în care s-a făcut acest lucru, mie nu mi s-a părut că a fost unul ok, ci, într-o anumită nuanţă, anti-Patapievici. Personal, ceea ce am văzut şi ceea ce pare să fi fost această expoziţie nu pare să fie demn de o expoziţie care reprezintă o ţară", a remarcat Grigore

Răsvan Popescu a propus acordarea unui drept la replică lui H-R Patapievici.

"Vedem în ce măsură un drept la replică ar rezolva situaţia şi vom reanaliza plângerea în şedinţa următoare", a spus şeful CNA. "O să vedem dacă o eventuală sancţiune ar putea fi luată în şedinţa viitoare", a mai spus Popescu.

Potrivit reprezentantei trustului Intact la şedinţa CNA "Patapievici nu a solicitat postului Antena 3 acordarea unui drept la replică" - conform Mediafax.

Update: Patapievici refuza sa aiba un drept la replica in emisiunea Gabrielei Vranceanu Firea

9 comentarii:

Anonim spunea...

patibularul a gresit, ca mai mereu, insa cretinii aia doi de la sinteza zilei, ar fi cazul sa mai si plateasca. incredibil faptul ca sunt cica-formatori, si inca de opinie...

Anonim spunea...

Dan Grigore- echilibrat si corect. Chapeau bas, maestre!

Dar vai, vor sari intr-o secunda, fanii lui neagoe pipilika zakusca si ai micutului nkdv-ist din fruntea ICr-ului sa dea "sentinta kulturnica" : " Dan Grigore nu are calificarea necesara pentru a putea vorbi despre arta".
Ya right! Macar ne-am linistit! Ce bine ca exista zakusca patapieviciana in arta romaneasca! :mrgreen:

Lilick Auftakt spunea...

@articuleaza

Pai ce faci? Si tu deviezi? Cei de la Antena 3 au urmarit scandalul si nimic altceva...Si fac asta in aceeasi masura in care fac si Realitatea (ai uitat de scandalul cu profa din Zalau, Orban si altii?)
Important e fondul problemei.

Lilick Auftakt spunea...

@raluca

Niciunul din cei despre care am scris in postarea urmatoare, dupa ei, nu are dreptul sa se exprime privitor la arta. Se vor convinge ca nu e chiar asa. :)

Anonim spunea...

absolut, fondul problemei ramane acelasi, insa in acelasi fond a intervenit secundar o alta problema: modul de a face presa a tampitilor de la sinteza zilei. CNA nu are din nici o postura cum sa intervina in monstruoasa tampenie de la ICRNY, insa au cum sa intervina in derularea civilizata a unei emisiuni tv. Pana si la emisiunea cu Neagoe, in loc sa-l faca pe idiot de cacao, Gadea si Stan s-au facut pe ei. Au abordat gresit problema. Aminteste-ti si emisiunea despre Patapievici. In loc sa-l execute, aveau cum... s-au executat iarasi pe ei facandu-se de cacat. Doi tampiti! Ca-l faci in toate felurile si te pisi pe Patibular asa in emisiune, cu limbajul ala precar, fara sa-i dai posibilitatea sa se apere, in loc sa-i denunti imbecilitatea tu il ajuti, lumea care nu cunostea problema automat il compatimea pe Patapievici, privind la doi imbecili cum vorbesc aiurea. Nu ai observat ca sunt incoerenti?

Anonim spunea...

@articuleaza

Ei, la Sinteza, nu prea stiau care e problema cu ICR NY. Ai vazut ca se vedea clar ca citisera putin doar pe blog la Badin. Sa fii stiut astia la Antena numai cand s-a scris pe alte bloguri pe aici, il executau si pe Neagoe si pe Patapievici in ultimul hal. Asa, a fost doar un show in care Neagoe si-a jucat rolul. De altfel i-a multumit lui Gadea. Neagoe se bucura pentru tot scandalul asta care il face cunoscut.

Anonim spunea...

@articuleaza

Patapievici a fost in cateva randuri contactat de Antene. Dar nu a vrut sa dea declaratii.

Petru Clej spunea...

Iată-l pe Robert Horvath negând rolul regimului Antonescu în Holocaustul din România:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3001110215792007342

Lilick Auftakt spunea...

@Domnul Clej

Acest personaj, asa cum v-am mai spus, nu conteaza. Bloggerii nu il iau in seama in ciuda efortului lui de a se insinua prin diverse locuri din blogosfera. Nimeni insa nu ii raspunde.