15 aug. 2008

Nostradamus, Baba Vanga, China si legalizarea drogurilor

Cand nenorocirile si dezastrele par a se desfasura prea des si prea aproape de tine esti tentat sa te intorci la Nostradamus (In talmacirile lui Rathford perioada 2007-2012 este prezentata cit se poate de amanuntit. Nostradamus se refera la aceasta perioada ca la o "Vreme a nenorocirilor", "plina de razboaie, disperare si rau, dar si de speranta si fagaduinta")
Sau la Baba Vanga care a prezis petru 2008 inceperea unui mare razboi (2008 - Asasinarea a patru sefi de stat.(...) Una din cauzele inceperii celui de-al treilea razboi mondial)

Nu ma pasioneaza paranormalul sau proorocirile. Multe spun asadar ca suntem in apropierea unui al treilea razboi mondial. Conflictul din Georgia da apa la moara celor care se agita sa demonstreze ca Nostradamus sau Vanga au avut dreptate.

Cel mai mult insa ma ingrijoreaza dezvoltarea infloritoare a Chinei, marcata acum si de Olimpiada care e in desfasurare, prilej pentru Marele Leu de a puncta ca imagine si a se impune in forta.

Care sunt previziunile voastre?

In ceea ce-l priveste Cristian Neagoe..am mai citit azi un text care imi sustine convingerile in ceea ce il priveste. Text care culmea a aparut in revista lui Augustin Buzura (v-am zis ca tipul ii ameteste pe toti?)

"Decriminalizarea consumului de droguri, la fel ca decriminalizarea consumului de alcool, cafea sau tutun (substante psihoactive datatoare de dependenta la randul lor), duce la scaderea infractionalitatii si la un control mult imbunatatit al activitatilor comerciale conexe, care astfel pot aduce un profit semnificativ statului roman, atat prin impozitarea tranzactiilor, cat si prin atragerea unui numar semnificativ de turisti (pentru a enumera numai doua dintre beneficiile secundare majore). O demonstreaza deceniile de experienta ale unor tari precum Olanda, Elvetia sau Danemarca (vezi experimentul Orasului Liber Christiania) si o sprijina (cel putin in cazul canabinoidelor) mai bine de 100 de studii medicale recente (vezi Armentano, NORML, 2006).

Astfel, ONCRDR propune ANA (spre dezbatere si sustinere in Parlament) folosirea infrastructurii deja existente in Romania dupa modelul olandez. Suntem cu totii familiarizati cu sutele de blanarii si marochinarii din Bucuresti si orasele mari ale Romaniei care, dupa descentralizarea activitatilor comerciale ca urmare a trecerii la un cadru politic democratic, au ramas in mare parte in posesia statului roman, esuand cu toate acestea sa mai fie profitabile. Observam cu tristete peste tot in tara blanarii si marochinarii inchise, cu fatade darapanate si sigle de mucava care ne amintesc de vremurile tragice ale accidentului istoric caruia poporul roman i-a fost martor si victima.

Iata deci, avem solutia chiar sub ochii nostri, in inima marilor aglomerari urbane, dar ne temem sa o folosim. Ce spatiu mai potrivit pentru a te face blana decat Blanaria? Ce loc mai bun pentru a cumpara hasis marocan de cea mai buna calitate decat Marochinaria? Nemaipunand la socoteala ca denumirile romanesti ale acestor spatii traditional dedicate blanurilor si tabacelilor de Maroc sunt cu mult mai potrivite consumului de droguri recreationale decat neinspiratul „Coffee-Shop“.


Bravo, Cristi! Esti viteaz! Hai sa legalizam odata drogurile alea, ce Dumnezeu! Sau sa vorbim cu domnul Patapievici sa-ti faca un sediu ICR la Bogota?

(O sa scriu zielele astea si despre noul "curent", asumat ca antisocial, pe care il promoveaza Cristian Neagoe, personaj infiltrat in structurile statului. O sa ne distram. Macar sa-i fac reclama)

Pana una alta, un filmulet ca promo.



..si inca unul cu dedicatie pentru Cristi

10 comentarii:

Maria Barbu spunea...

Leul de la Rasarit s-a trezit deja! Rusia isi joaca ursul pe jar, iar America se preface ca stapaneste situatia! Cam asa interpretez eu.

Cat despre dulcele NeaGoe, Karina draga, dar baietelul ne-viril e pofticios rau! Vrea o Romanie intreaga plina de droguri si asta numai si numai pt ca asa vrea muschiuletul ala mic al lui, creierasul de furnica! Toata fiinta lui putina si stupida cere "fuel" , ca altfel nu mai functioneaza chiar deloc1 Ce mai decriminalizare, domle!

Lilick Auftakt spunea...

@maria

Ei..doar in blanarii deocamdata. :)
Merci pentru raspunsuri.

Anonim spunea...

Cristinel are efecte "secundare" si de la aer! Il astept sa ne zica ca si crima de placere... sadica e extra! Sa fie legalizata! Elibereaza endorfine domnu creier la atita placere... nu?!

Parerea lui io... Hic!

Lilick Auftakt spunea...

@Paul

Sunt texte literare..:)))

Anonim spunea...

@lilick: ce literare? ca e campanie pro droguri. sa facem campania: cristian neagoe sef al icr la bogota! stie cineva sa faca un html?

Lilick Auftakt spunea...

@Andrei,

Facem! A venit timpul sa ntoarcem armele! :)

Anonim spunea...

Cine l-a infiltrat pe Cristi-Junky in structurile Statului?Ia faceti o investigatie,ca prea-i suspecta afacerea

Anonim spunea...

Nu stiu de ca m-a "anonimizat" dracia asta de net,dar a propos de viitor...suna bine pentru...Rusia si China,in schimb americanii...vai de mama lor!...pierd pe toate fronturile;nu vedeti cum se joaca cu ei gasca Medvedev-Putin?ce mai face proiectul nabucco la cari politicienii nostri au "achiesat"...se pare(sigur!) ca e duuuuss...pe apa Volgai,iar Vestul Europei si nu numai,in cap cu Germania daca se supara Rusul si inchide gazul...krrak!economia europeana!Evident ca Americanii si NATO au castigat razboiul Rece,dar au pierdut(ca de obicei) pacea.....

Lilick Auftakt spunea...

@Nicoara Ovidiu! :)

Bine ai venit! Uite ca te-ai dezanonimizat si ..te vezi bine! :)

Anonim spunea...

draga lilick,

Omul (cristi neagoe) are totusi dreptate si aduce argumente rationale pt ceea ce propune. In plus, se vede de la o posta ca este vorba de o ironie in acest text pe care il citezi, te-ai aprins degeaba... serios... Marochinarii, auzi :))))