22 mai 2010

Basescu inrudeste o familie “regala” cu una penala!

Aflu ca presedintele Basescu naseste astazi progenitura printului (?) Paul si a printesei (??) Lia, un copil ce va purta numele de “Printul Carol Ferdinand al Romaniei” (???). Trec repede peste intrebarea fireasca: peste ce principat principarisesc “printul”, “printesa” sa, si “printisorul” care face obiectul botezului?

Trec si mai repede peste alta intrebare: cum se faca ca “printesa” a nascut la venerabila varsta de 61 de ani, desi Stelian Tanase si Mircea Dinescu insistau aseara, cu malitiozitate, la Realitatea TV, asupra acestei banale chestiuni.

Si, daca tot am trecut in viteza peste chestiunile de mai sus, ma opresc sa reflectez asupra unei alte intrebari: cum vor fi primit Casele Regale europene gestul presedintelui roman? Desigur, Traian Basescu nu se oboseste cu asemenea intrebari. El stie ca nu e deloc bine vazut nici macar de presedinti sau premieri de prin Europa, asa ca ce sa mai vorbim de monarhi…

Ar mai fi un aspect. Daca Mircea Basescu naseste pe un nepot al celebrului Bercea Mondialul, iar Traian Basescu naseste copilul cuplului Paul&Lia, nu inseamna ca, prin intermediul clanului Basescu, o familie “regala” se inrudeste, prin alianta, cu o familie penala?



Video via George Serban. :))

P.S. - Si pentru ca tot suntem la capitolul impostura: "Marian Milut demisioneaza de la sefia PNTCD"

13 comentarii:

radu spunea...

Draga Lilick,
de ce ne mai miram?
Ba-secu naseste odrasla (?) descendentului unui bastard. Dar Ba-secu este el insusi un bastard politic al FSN.
Cum poate face o femeie de 61 de ani un copil pe cale naturala? Buna intrebare.
Cum poti deveni peste noapte din PD-membru al Internationale Socialiste, PDL-membru al PPE, iata o alta intrebare.
Impostorii pot orice. Orice magarie.

eliad spunea...

Acuma, pe foamea asta, lui Basescu ii arde de nasit! N-o sa cada deloc bine chestia asta...

Ma rog, treaba lui. In definitiv atata stie, atata face...

leico spunea...

Doamne, l-au incaltat pe copil cu opincutze.... hahahahaha. Uitati-va pe stirea urmatoare de la Mediafax, si vedeti ca este si galerie foto!

http://www.mediafax.ro/life-inedit/basescu-l-a-adus-la-botez-cu-dusterul-pe-finul-sau-fiul-printului-paul-galerie-foto-6151231/

Si tac-su (sa admitem ca el e tatal), cand a venit in 1991 in Romania, nu stia o boaba romaneste... Stiu asta pentru ca l-am intalnit. Era... mut!

Anonim spunea...

Alianţa asta-i clară:
Şteangu-i ţine laolaltă
Fuck the bastard, pentru ţară,
Să-i vedem, pe rând, cum saltă!

Şi, cum ziceam deunăzi, PNŢCD-ul i-a dat o copită lui Miluţ, ăla cu bănuţi!
De unde se vede că banii "n-aduce" fericirea!
Şi că şobolanii au luat-o pe frînghie, crezând că ajung în port.
Nu ştiu că e frânghia eşafodului!

Vania spunea...

E doar o înrudire spirituală...

Starea NATIUNII spunea...

Defapt prezentatoarea spunea o realitate, ceea ce tinea in brate "conducatorul nostru suprem" este clona sa.

Vrea sa fie bine vazut - ALTERNATIVA spunea...

In criza asta de imagine... este normal ca vrea sa fie bine vazut
Ii ofer o alternativa :D

dr.Iassim spunea...

Va invit sa vizitati http://driassim.blogspot.com/ pentru amanunte despre cumatria dintre Basescu si Paul de Zizi & Tribunal Teleorman si Lia "La Trampa" de Melvin Belli by Desmond Tutu & Metropolitan Police.

codeus spunea...

peste nici un principat, sunt mai rau ca si Carol al doilea in Mexic cand punea lumea la cale ca si cum ar mai fi fost regele Romaniei. Macar Carol avea legitimitatea descendentei. doi la mana, Casele Regale europene nu zic nimic pentru ca din punctul lor de vedere asa zisul Paul de Romania nu exista, e doar un simplu om. Descendenta mai ales in casa regala Hohenzollern-Sigmaringen este foarte strict facuta si este http://ro.wikipedia.org/wiki/Linia_de_succesiune_la_tronul_din_Rom%C3%A2nia . eu unul m-am tot uitat si ne putem uita si cu lupa, nu am vazut nicaieri numele de Paul de Romania, asa ca e doar un impostor ca si nasul ce tocmai i-a botezat copilul, care la randul lui e din decembrie 2009 in situatia de impostura prin ocuparea frauduloasa a postului de Presedinte al Romaniei. cine se aseamana se aduna sau ca sa stiu cine esti e de ajuns sa ma uit la prietenii tai

Anonim spunea...

Regalitatea... din perspectiva rromaneasca :(

Lilick Auftakt spunea...

Sau basesciana...

Elisa spunea...

Cic-ar fi penala si aia "regala" ;)

Anonim spunea...

Lilick: cu parere de rau, gurile rele dar avizate spun ca si proaspat mamicuta "princiara", daca e prinsa in anumite tari,e cam la acelasi nivel penal cu nou' cumatru mondial, asa ca cin'se'aseamana se'aduna! :)
sa fii iubita
marcus