26 mai 2010

CO - TRO - CENI











Crin Antonescu, apel pentru cei care protesteaza: "Indreptati protestul vostru in directia corecta".

16 comentarii:

Florin Matei spunea...

Foarte corectă poziţia lui Crin! L-am urmărit şi am satisfacţia că nu l-am ales degeaba în noiembrie trecut. Mă reprezintă pe deplin!

Anonim spunea...

Are perfecta dreptate Crin.
Toate actiunile noastre trebuie sa se indrepte catre vinovatul principal care ocupa, ilegal zic eu, Cotroceniul.

Catalina spunea...

Are dreptate Crin....trebuie sa fim uniti si multi ! E timpul sa ne trezim.....

Doru spunea...

Corecta pozitia lui Crin! Am dubii ca se va intampla asa ceva...romanul mai degraba tradeaza, vinde decat sa se solidarizeze, sa construiasca! Cea mai buna dovada este ceea ce se intampla in aceste zile in Brasov.
A inceput instalarea oficiala a statului mafiot in Romania. La Brasov, din initiativa primarului, au inceput actiunile de intimidare a profesorilor, care ar dori sa participe la anuntata greva din 31 mai. Astfel, din ordinul direct al primarului, se fac presiuni asupra cadrelor didactice de a nu se alatura miscarilor sindicale. Li se promite ca, cei care nu vor participa la greva si isi vor continua activitatea, vor primi diferenta de 25%, ce se taie oficial din salariu, dintr-un fond special-altfel spus la negru! Se intocmesc liste de aderenti la aceasta miscare, exista deja scoli in Brasov la care au aderat toti profesorii. Cei ce nu vor sa semneze sunt amenintati cu desfcaere contractului de munca. Luni 31 mai, va exista in fiecare scoala din Bv o persoana care va filma activitatea din scoli si fiecare persoana care va participa la greva!

Sibilla spunea...

Cum văd mufa Băsescului pe sticlă, altceva decât : PIEI SATAN !… nu vreau rosti, trăsnească-l de alcoolic şi trădător de neam şi ţară !!!

Una bucată canalie, Sorinache Frunzăverde, voievodul aidoma securistului de la Anvers, Băsescu, CARE NU E PREŞEDINTELE ROMÂNILOR ci, un cioflingar, CAPO DI TUTTI CAPI, trăsnescă-l, vandalizează şi calcă-n picioare tot ce are chef…
PD-L, partid la putere, face legea, o lege a bunului plac. Legea vine vorba, că-n România sub stăpânirea Băsescului NU MAI EXISTĂ LEGE! Există însă Naşi, Capi. Capo di tutii Capi, desigur, Tr Băsescu. Urmează Capi din judeţe, pardon, feude, voievodate…
Ete-l şi pe Sorinache Frunzăverde, zis “Ayatollahul”, voievod de Caraş-Severino, chitit să vandalizeze tot ce-a mai rămas întreg din judeţ….
TzuicăMan, Frunzăverde, NU se teme nici de Dictatorul Băsescu, iar aşa zisele instituţii ale Statului, fac sluş la uşa * Împărăţiei * mnealui, doar e pretenar cu buldogul… :
Fostul Ministru al Mediului şi Turismului, Frunzăverde, colaborează, impune, dispune şi-are largul concurs al primarilor PD-L la … di tăti. Doar e * Împărat * ce naiba! Ce contează că a reuşit * performanţa * de-a aduce Caraş-Severinul între primele 5 judeţe din România LA SĂRĂCIE ! Afacerile să meargă… cele personale.
http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/26/ayatollahul-frunzaverde-e-chitit-sa-vandalizeze-caras-severinul/

Vania spunea...

Da, acolo-i buboiul!

Anonim spunea...

Asa este. Nu cred ca cineva normal la minte poate spune ca "Boc trebuie inlocuit si atunci toate vor fi OK".

Fara Base am fi fost intr-un cu totul alt loc acum! Unul mult mai bun.

Catalina spunea...

Inca nu e tirziu......Miine iesiti la greva !..Hai sa fim multi si uniti....sa ne impunem punctul de vedere.....JOS GUVERNUL ASTA DE MAFIOTI !....JOS BASESCU !

Mihai Pop spunea...

Am mai intrebat pe un blog PNList si nu mi s-a raspuns. Care este logica atacurilor la adresa Cotroceniului?

Adica pe de o parte e inutil, ca nu se intampla nimic. Si daca ar fi demis Basescu, Boc tot nu poate fi dat jos. Nu inca. In urmatoarea sesiune parlamentara (asta in ideea formarii unei alte majoritati)

Mai citeam pe undeva ca Basescu ar fi demis pt aceste masuri. Pai cel mult guvernul il poti demite, ca el ia masuri si daca faci asta, mai degraba e demis parlamentul si avem anticipate, ca bicameralul democratic nu paote demite asa simplu, pe cand basescu poate sa-i dizolve, ca sunt la al treilea refuz.

Pe de alta parte, de ce sa mai dai in Basescu? Nu cu Boc te bati tu in 2012 si 2014? Mi se apre mie, sau este inca un exemplu de anti-basescianism obsesiv din partea lui Crin? Alegerile prezidentiale s-au terminat.

Lilick Auftakt spunea...

Ha! Ai vrea tu sa se termine. Crin raspunde indemnurilor noastre. Ale sustinatorilor lui si ale liberalilor, in general. Ti se pare ciudat ca la noi e invers si nu vin directivele "de sus"? Crin a pus ce a spus, acum, sa indrepte lumea protestul in directia corecta, insa eu scrisesem asta pe blog cu cateva saptamanai inainte. Mai invatati si voi ce inseamna democratia, si dupa aia vorbiti, ca pana atunci ne uitam la voi ca la niste viermi amarati. Sincer. Cand o sa aveti voi idei si le preia Basescu, mai vorbim.

Mihai Pop spunea...

unicameralul a venit dinspre populatie by the way. au fost facute sondaje inainte, nu a scos basescu ideea din buzunarul sau magic de idei de castigare a alegerilor.

dar nu despre asta povesteam. chiar si venind din partea ta, lilick. de ce ai vrea sa il ataci pe basescu? ce rezolvi cu asta? asta e marea mea intrebare:)

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! @Mihai Pop

Tu crezi ca vorbesti cu tampiti pe aici?

Mihai Pop spunea...

Nu. Nu te întreb ce ai împotriva lui. Te întrebam cu ce scop protestezi? Unde se ajunge prin protest? Nu există posibilitatea de suspendare câtă vreme majoritatea e formată. Deci?nu mai bine dai în boc că poate convingi pe cineva până în 2012?

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai Pop, tu nu vezi ca din ce in ce mai multa lume da, pe buna dreptate, vina pe Basescu? Adica si cei care l-au votat... Asta urmaresc. PD-L fara Basescu e zero. Acum intelegi? Vreau decapitarea partidului. Nu conteaza ca Basescu mai sta la Cotroceni. Daca nu mai are pic de credibilitate, sa stea. Pe riscul lui.

Mihai Pop spunea...

Da, daca ma uit in perspectiva 2012, chiar daca PDL pierde alegerile, tot va ramane la guvernare. =)) now I see:)

Lilick Auftakt spunea...

Una e sa ramana PD-L la guvernare, ceea ce eu chiar imi doresc, ca sa se erodeze pana la capat, sa-si dea ultima suflare, alta e ca Basescu sa fie terminat politic. Amandoua, combinate, sunt ideale.