17 mai 2010

E oficial: le e frica!!! PDL isi amana Congresul

"Conducerea PDL a decis, luni, ca alegerile pentru conducerea centrală a partidului să fie amânate pentru începutul anului viitor, a anunţat vicepreşedintele Gheorghe Flutur, care a menţionat că decizia a fost luată cu majoritate de voturi, fiind înregistrate două abţineri." - Mediafax

PDL risca desfiintarea, conform legii partidelor. Cu toate astea, situatia din tara ii face sa amane in mod ilegal congresul. Acest mesaj, acum oficial, e cel care trebuie sa ne faca optimisti. E inceputul sfarsitului unui partid care a incercat (si a reusit) sa devina partid-stat, si care acum se zguduie sub presiunea populara.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Frica păzeşte bostănăria.
În cazul ăsta, groaza distruge bostănăria!
Să vezi ce halloween iese!

montaigne spunea...

Lilick
PDL a aprut la finele lui 2007 din fuziunea PD cu PLD
asa ca iar esti neatenta

Hendrix spunea...

sa fim seriosi! Asazisul congres al pedelepreleor era orice vrei tu, dar nu un congres in adevaratul sens al cuvantului! Cine crezi ca era ales seful gastii portocalii? Cel desemnat de ba-secu inainte de congres. Care va fi conducerea ,,partidului''? Cea hotarata de ba-secu!
Cred ca nu este cazul sa ne inflamam, sa devenim ,,optimisti'', dupa cum afirmi. Acest ,,eveniment'' zguduitor este o stire fara importanta, eventual o noua diversiune portocalie. In niciun caz nu trebuie bagata in seama!
Perfect de acord cu afirmatia:,,E inceputul sfarsitului unui partid care a incercat (si a reusit) sa devina partid-stat, si care acum se zguduie sub presiunea populara.'' Cauza dezastrului portocaliu este halul in care a adus ba-secu tara asta! Sa vedem ce ,,presiune populara'' va fi miercuri in Victoriei...sper sa bage spaima in ba-secu!

Anonim spunea...

Amana asa cum au amanat masurile ce trebuiau luate anul trecut si nu ar fi fost asa rau.
Dar cine il mai vota pe Basescu daca facea anuntul de acum, atunci?
Pana la anul au timp sa reduca opozitia interna si chiar si pe cea nationala.

Deceneu spunea...

Este o decizie normala.

Acum nu pot sa schimbe un presedinte de partid care-i premier, pentru ca ii erodeaza presitigiul premierului.

La anul nu pot sa realega un premier uszat ca presedinte de partid pentru ca se erodeaza prestigiul partidului.

Singura solutie era sa faca alegerea ujnui alt presedinte de partid dupa schimbarea lui Boc din functia de premiere, care probabil se va produce la toamana, daca pana atunci nu preseaza masele o schimbare de presedinte de republica cu guvern cu tot.

Adrian Stoica spunea...

PDL risca desfiintarea? ...
Cred ca au luat acest aspect in calcul ... nu ti se pare ca actioneaza, deja, ca si cand ar fi in ilegalitate?