20 mai 2010

Pana la urma... cam asta e concluzia mitingului de ieri.















(Foto: Andrei Suciu)

28 de comentarii:

Vania spunea...

O concluzie pertinentă!

Crăciun Florin spunea...

Ideea trebuie exprimată mereu, mereu și mereu. Comunicatul Guvernului cu privire la asumarea răspunderii pe proiectele de lege care bagă țara în rahat obligă. În primul rând pe noi. Iar dacă noi putem lămuri și pe alții ...

beatris spunea...

Bun....dar mi se pare ca noi am luat-o nu chioru'.....:)

Lilick Auftakt spunea...

@Vania

Asa e! :)


@Florin

Bineinteles. Iar Boc, Hoara.. nu conteaza, nu exista. Lumea la miting nu a strigat Jos Boc ci Jos Basescu. Guvernul = Basescu si slugile. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca pentru tot ce se intampla BASESCU e raspunzator. Si goarnele gen Preda, Voinescu, Lazaroiu. Si cativa din presa.

@Beatris

Am luat-o, o dam inapoi... Ne-a ciuruit (chipurile), il ciuruim si mai rau.

Starea NATIUNII spunea...

Super tare concluzia.
Sa se treaca si la fapte :)

Augustin Radescu spunea...

Ma tem ca, desi ne-ar place sa fie, concluzia nu e asta. Forta e in sindicate, iar sindicatele au spus foarte raspicat: Jos guvernul! Ceea ce e o prostie, fiindca daca e schimbat Boc cu Hoara, ce-am facut?
Dar, ca si la suspendarea lui Basescu, lipseste ceva: o contraoferta. Atunci li s-a propus romanilor sa-l dea jos pe marinel, fara sa li se propuna ceva in loc. Ar trebui ca acum, opozitia unita, impreuna cu sindicatele, sa ceara un nou premier. Nominal!!! Poate tot Johannis, poate altul. Competent si, mai ales, independent de basescu, spuneam la http://augustinradescu.blogspot.com/2010/05/mai-vrea-klaus-johannis.html. Propuneri?

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Augustin. Asa cereau liderii de sindicat: schimbarea guvernului. Insa faptul ca Basescu a tinut mortis sa controleze tot, i-a facut pe oameni sa vada corect: un singur vinovat si o ceata de slugi. Asa e: toata lumea trebuie sa inteleaga ca schimbarea guvernului, schimbarea unui prim-ministru obedient cu un altul la fel de obedient, nu inseamna absolut nimic. Trebuie schimbat regimul portocaliu cu totul.

Unknown spunea...

Ce m-a izbit în fotografia asta este înfățișarea foarte respectabilă a doamnei care ține lozinca sus, să se vadă. Pare - poate și este - o doamnă profesoară decentă și mainerată, așa că faptul că a simțit nevoia să se exprime atît de radical vădește fie o imensă furie, fie încercarea de a vorbi cu Marinelul pe limba acestuia. Cele două ipoteze nu se exclud, dimpotrivă.

Lilick Auftakt spunea...

Doamna Petre, sigur. Daca lozinca nu era tinuta de o doamna cu un aspect respectabil nici nu puneam poza pe blog. :) Antinomia dintre figura doamnei si text da o anume forta mesajului, asa cum ati interpretat.

Shadow spunea...

Da observatia sare in ochi, si lilick reuseste sa ne "manipuleze" cu succes :-). Unde se termina "educatia" si in ce conditii? Raspunsul este mereu acelasi, la "stomac".
Dupa jucatul de-anprostalea in timpul guvernarii liberale de catre presedintele nulitatii absolute a urmat "jucatul de-anprostalea" cu criza de anul trecut si jucatul de-anprostalea" cu scaderea salariilor. Ulciorul insa nu mai poate sa mearga de multe ori la "apa". E deja plin de "crapaturi" si nu prea mai "tine apa".

Stevie the LightningRod spunea...

urat, urat :(

Augustin Radescu spunea...

@ Zoe Petre
Stimata doamna, mesajul din fotografie e doar o parafraza la binecunoscutul mesaj de prietenie adresat de marinel lui Adrian Nastase imediat dupa alegerile din 2004. Evident, cu mesajul subsidiar: daca numai asa intelegi ...

www.pelin.com spunea...

Lilick 20 mai 1990-20 mai 2010,DUMINICA ORBULUI!,o zi frumoasa!

Lucia Verona spunea...

Excepţional! Exact asta fost mitingul de ieri.

Zadkielix spunea...

Ideea trebuie exprimată mereu, mereu și mereu?
Nu stiu cat anume ar rezolva anumite inadvertente...
Insa, poporul nu se dezminte niciodata si pentru aceasta, merita sa reflecteze si politrucii ce ne conduc!
P.S
Mi-am permis sa te citez si sa iau poza, sub forma unui link.
Toate cele bune si afara cu toti acesti nesimtiti de la Putere...

Anonim spunea...

Doamna Zoe petre are dreptate.
Doamna din fotografie pare o intelectuala. Ce sentimente au facut-o sa afiseze acel slogan?
Si.... interesanta este privirea dumneaei. Ce puteti citi in privirea doamnei?

Adrian Stoica spunea...

Lilick ... hai sa coboram de pe taramul iluziilor. Momentan e vorba doar de dorinta ... realitatea arata cam pe dos. Imi pare rau...

Stevie the LightningRod spunea...

parerea mea difera putin, sper sa nu supar pe nimeni.

nu mi se pare ca figura femeii din imagine este atat de distinsa pe cat s-a zis aici. pare o femeie oarecare, nu stiu daca putem sa facem aprecieri asupra backgroundului dansei. oricum, eu dezaprob gestul, nu cred ca exista vreun context in care trebuie sa ne degradam. pana una alta, nu l-am auzit pe Basescu sa ne dea ce transmite lozinca din imagine. nu stiu daca asta e limba lui Basescu, dar daca e, nu cred ca trebuie sa o vorbim si noi, ci ar trebui el sa vorbeasca limba noastra.

au fost alte lozinci mult mai spirituale la manifestatia de ieri. nu cred ca aceasta surprinde esenta revoltei

Anonim spunea...

ACEST COMENTARIU MERITA SA FIE PUBLICAT. EL OFERA O ALTERNATIVA
PENTRU ROMANIA SI ASIGURA TRIMITEREA IN PUSCARIE PANA LA SFARSITUL VIETII PENTRU TRAIAN BASESCU.

REVOLUTIA BLOGURILOR ANTI BASESCU !
APEL CATRE INTREGUL BLOG ROMANESC .
BLOGUL A DEVENIT O ARMA POLITICA EXTRAORDINARA. Blogul si forma lui scurta Twiterul a fost elementul principal in miscatiile revolutionare din
Moldova ......pana in Tibet. Blogul la ales presedinte pe OBAMA si poate duce pe BASESCU LA PUSCARIE.
Falsa modestie nu-si are locul in acest moment. Singur si fara nici un ajutor am deslantuit scandalul
ICR New York. Chemarea politiei americana la expozitia la pornografica, antisemita si anti crestina a avut un inpact psihologic extraordinar. Cu tot riscul am " spamat " in premiera intregul blog romanesc, trimitind spre sute de bloguri un eveniment extraordinar : Atacul in miez de noapte a in forta a politiei si declansarea primei manifestatii spontane Anti Basescu pe teritoriul SUA Cititi si vedeti fotografii.
PREZENTA POLITIEI AMERICANE LA EXPOZITIA ICR NEW YORK
( articolul ” Expozitia ICR este deschisa dupa doi ani de la deschidere.” )
FRIDAY. JANUARY 29, 201O http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html

Am luat intregul blog politic prin surprindere. Zeci de blogheri m-au injurat, cei obisnuiti cu suete si eterne frectii " la un picior de lemn " au fost deranjati si au protestat ,in timp ce majoritatea a aplaudat si a preluat mesajul. Rezultatul a fost un fel de revolutie
a blogurilor care a intrat in atentia parlamentului. Se vorbea la un moment dat de posibilitatea ca Basescu sa cada cu Patapievici cu tot. In acest fel scopul meu a fost atins. PROPUN O NOUA REVOLUTIE A BLOGURILOR. De data aceasta poate fi victorioasa si terminala. Desvaluirile mele in legatura cu CRIMA BASESCU DELA ROUEN sunt serioase si documentate. Trebue folosit un moment unic extrem de favorabil- REDESCHIDEREA DE CATRE AUTORITATILE FRANCEZE A CRIMEI BASESCU DE LA ROUEN .- INCENDIEREA A 47 DE VASE SI FALSIFICAREA PROBELOR. Inregistrare AUDIO :
http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html. Am remis autoritatilor si presedintelui Sarkozi acest document
extraordinar. Pentru ca desvaluirile unui ziarist de investigatie sa zdruncine sistemul sunt necesare 3 elemente. 1. Desvaluirile sa fie extrem de grave si de natura criminala. - In cazul deschiderii procesului este asigurata puscaria pe viata. 2 Presiune externa.- Cazul incepe sa patrunda
in media franceza si internationala. 3 Sprijinul opiniei publice. Acest ultimul
capitol depinde de blogul romanesc. IN ROMANIA SUNT 5 MILIONE DE POSESORI DE COMPIUTER SI UN URIAS NUMAR DE BLOGURI. BLOGUL ESTE SPAIMA TUTUROR DICTATORILOR SI POATE ANUNTA SFARSITUL DICTATURII BASESCU. REVOLUTIA BLOGURILOR ESTE O POSIBILITATE SI DEVINE O NECESITATE. Adaugati gandurile dumneavoastra venind cu sugestii si noi desvaluiri. Trimiteti pe intregul blog acest mesaj si victoria va apartine.
CITITI SERIALUL " BASESCU CRIMA SI PEDEAPSA" - AU APARUT PRIMELE 4 ARTICOLE
Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo

http://devanewyork.blogspot.com

http://www.devagallery.com/

Lilick Auftakt spunea...

@Tavi

Aha, merci. Uitasem. :)


@Zadkielix

Pai asta avem de facut ca cetateni vii: sa amendam toate derapajele puterii. Altfel... vietuim ca niste legume.

Lilick Auftakt spunea...

Stati putin.. Nu lui Nastase ii dadea ce ii dadea Basescu, ci liberalilor. Mai exact lui Stolojan, din cate imi aduc aminte.. Ca era la alegerile pt primarie.

In privinta doamnei, ce sa zic? Nu o putem analiza prea mult. Dar clar nu e genul care sa foloseasca un astfel de limbaj. In niciun caz cu lejeritatea cu care ar face-o un baiat de cartier. Nu, nu e genul.

Cristina spunea...

Poza e beton. Si doamna respectiva nu arata absolut deloc precum isterica aia din campanie care jura ca basexu nu l-a pleznit pe copil, ca a fost ea de fata.
Mie mi s-a parut ca vad disperare in privirea dansei. Dar nu sunt psiholog si mai bine nu ma bag.

vali plesca spunea...

mesajul e... romanesc. poza e trucata

Shadow spunea...

@vali

Ai descoperit pixelul "albastru" aici pe forum? Noroc ca mesajul e ... romanesc dar gramatical gresit. Sau virgula "lipsa" o fi "pixelul albastru".

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

Vali nu se baga la gramatica. Nu numai ca a existat lozinca in Piata, dar au fost si altele cu mult mai dure. Legate de moarte. Asta inca nu a fost nimic...

Anonim spunea...

Fir'ar să fie! Tocmai p'asta am scăpat-o!
Dar o iau de-aici, e prea bună!
E genială!
Şi da, asta a fost!
România s-a-ntors.
N-o mai ia.
I-o dă!
Fuck the bastard!
P.S. Sper că poezele pe care le-am făcut se pot, în fine, vedea...
Pe fb.

Lilick Auftakt spunea...

@Toni, da. Merci. Se vad toate. :) Si o sa iti recomand in curand si niste prieteni.. :)

Anonim spunea...

@dlui augustin radescu, era vorba de mesajul adresat lui stolojan in 2000, in direct la tv. nu c-ar conta, dar lui nastase i-a prezis micsorarea.