20 mai 2010

Intra Roberta Anastase, iese Dorin Tudoran...


...Din "Asociatia 21 decembrie 1989"... Chiar asa: vi-i puteti imagina pe cei doi pe aceeasi baricada? Luptand pentru aceleasi principii si idealuri? Impartasind aceleasi crezuri anti-comuniste? Au plecat si Roxana Iordache si Marius Ghilezan si Liviu Antonesei si se pare ca si Denis Deletant. Probabil si altii... Din ce in ce mai multi. In felul asta, incet-incet, din celebra Asociatie va ramane in scurt timp doar numele si amintirea unui moment de curaj.

Cititi AICI.

Si un P.S. - ANTICOMUNISM

7 comentarii:

Anonim spunea...

DAN

Intrebare pt Doru Maries

Cu scuzele de rigoare, ma folosesc de aceasta postare pentru a-i pune o serie de intrebari lui Doru Maries. Stiut fiind faptul ca postarea este citita de ambele parti, ma astept sa citeasca intrebarile. Sunt interesante si pentru dl Todoran

1.Stie cumva liderul "Asoc. 21 Decembrie" ca pe 2 februarie 2009, Roberta Anastase a contribuit, - in Biroul Permanent al Camerei - DECISIV la scoaterea de pe ordinea de zi a proiestului legii lustratiei (Atunci, Roberta Anastase a fost de acord cu PSD-ista Aura Vasile ca proiectul sa fie re-re -retrimis la comisia juridica si - ATENTIE - sa fie dezbatut in paralel cu Legea antinomenclatura a lui Gusa si Lavinia Sandru - procedura corecta tinind cont de faptul ca avea un continut relativ similar. A mai auzit cineva ceva de aceasta lege? Deci nu s-a respectat regulamentul Camerei, ceea ce poate oferi un motiv in plus atunci cand PSD va sesiza CCR)

2.Stie cumva Doru Maries ca pe 15 octombrie 2008, cand Bogdan Olteanu (fortand la limita regulamentele) a supus votarii legea lustratiei, a fost blocat de PD-L care a sarit in sprijinul PSD care s-a opus (atunci, PSD singur, nu ar fi reusit sa impiedice votarea)

3. Stie cumva Doru Maries ca textul legii a fost SERIOS diluat de duo-ul Roberta Anastase - Daniel Buda? (In plus, s-au incalcat toate prevederile regulamentelor parlamentare. Deputatii din comisia juridica NU au lucrat pe textul adoptat de Senat in 2006, ci pe un raport ad-hoc si ciudat (continea si amendamente ale unor parlamentari din legislatura trecuta, desi comisia nu a lucrat niciodata proiectul inainte) conceput de Anastase-Buda, Anstase venind si in comisie in calitate de initiator !!!!!!

4. Stie Doru Maries ca legea va cadea la CCR pentru ca are doua articole CLAR neconstitutionale?

5. Ce legatura (merit) are deputatul PD-L Dugulescu cu adoptarea legii? In afara de osanalele pe care i le-a ridicat Robertei Anastase ("o demna reprezentanta a noului val de politicieni" etc) si a faptului ca ii considera pe cei de la Soc.Timisoara si 21 decembrie drept autori ai legii !!!!!!?????, in rest nu a avut nici o legatura cu subiectul

Ar mai exista intrebari, dar nu vreau sa abuzsz de spatiu.

Lilick Auftakt spunea...

@Dan, nu abuzezi deloc. Multe lucruri nu le stiam. Si as vrea sa cred ca nu le stia nici Dorin Tudoran. Si nici alte persoane de buna-credinta.. Poate nici Doru Maries...

Daca vrei sa mai scrii posteaza aici, sau lasa-mi adresa de e-mail sa mai discutam pe subiect.

Shadow spunea...

@Lilick

m-ai omorat cu "decoratul". Pe bune. Stai sa vezi ce eforturi fac t.ismana and comp sa-l "spele" pe ales. Tocmai ce am citit aberatiile tovarasului patapix in "oficiosul". Am bagat si un post acolo. Cu "greseli" ca eram in tren :-).

Lilick Auftakt spunea...

N-am citit. Merita? Ma lasasem de citit patapicsi... E ca si cum as relua un viciu. :))

radu spunea...

Roberta, fiica securistului de la 1 mai Ploiesti, care a scos pe 22 dec. 1989 muncitorii in strada? Oh-la-la...
Lasa-ma papa la mare!

Lilick Auftakt spunea...

Exact!

Shadow spunea...

@Lilick

Bona Lux si consensul iliescian in argumentatia "de pestera intunecoasa" a patapixului sugativa de bani de la buget. Daca merita? In mod sigur da. Putem invata cum SA NU FIM(ca el). Putem deveni mai buni.