12 mai 2010

Si totusi... undeva in tara asta... exista o oaza de fericire. Cu broscoi si pisoi...

Pe site-ul lui Traian Basescu... Click pe poza:















"notrufwww12.05.2010 02:47Zana mea buna ! broscoiul cel urat merge la culcare ! dupa pupicul tau cel dulce,cavalerul va aprinde candela rugandu-se pentru oamenii adevarati de pe aici.Cred ca ai vrea sa vezi cine-mi tine locul cand dorm eu. Un pisoi care e deja adict la poza lui TRAIAN ! noapte buna zana buna a noptior mele,,,,,,,,,,"

13 comentarii:

Wilkins Micawber spunea...

Dar chiar nu m-am indoit ca exista destule oaze de fericire in Romania :)

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Deci... clar! Cavalerul aprinde candela... si lasa pisoiul sa se roage la TRAIAN. Probabil pentru oamenii "de bine" de pe acel forum. :D

EPISTOLEpentruZEUS spunea...

draga bobor suveran,
dormi in pace! basescu vegheaza pentru tine!

Anonim spunea...

Asta ce-o vrea să însemne:
"Din cauza faptului (sic!) că mulţi dintre utilizatorii acestui forum folosesc încontinuu (chiar aşa, mereu, mereu?!) un limbaj indecent (uau, chiar aşa?!), administratorii acestei pagini (păi e pagină sau forum?!) au decis schimbarea sistemului de postare de mesaje (da' ce, s-au mai postat şi alte alea pe-aici?!)."
[vezi arhiva (aveţi curajul s-o arătaţi?!)]
Că regulile "de mai jos" care nu pot fi încălcate (doar de aia sunt reguli!)nu există, nici nu mai contează.
Deci preş-ului i se recomandă, din partea simpatizanţilor care-l iau cu asalt, o cură intensă U.E., sau ce să-nţelegem noi de-aici?!
Că e foarte iubit, sau ce?!

Lucia Verona spunea...

Iată cum se scrie sub ochii noştri uluiţi o nouă fabulă! Cu zîne şi broscoi care merg la culcare (separat, dacă am înţeles bine) şi pisoi care se roagă la poza lui TRAIAN. Fascinant!
La Fontaine era mic copil.

victor spunea...

Intrebare: Cum bate dezastrul la usa?

Raspuns: Boc! Boc!

Lilick Auftakt spunea...

@EpZ

Da, da.. In fiecare casuta.. poza lui TRAIAN...

@Toni

... Ca au fost si oamenii foarte rai pe acolo. Care injurau... vai... incontinuu. :))))In loc sa se roage la icoana lui TRAIAN (tot incontinuu, cu tot cu pisici). :))

@Lucia

Siigur. Fascinant. O sa mai urmaresc povestea.

@Victor. :))

Anonim spunea...

Ne miscam putin! :) http://victorionescu.wordpress.com/2010/05/12/actiune-tnl-pe-15-mai/

Anonim spunea...

Bucura-te pentru ei Lilick! Caci a lor va fi Imparatia Cerurilor!

Lilick Auftakt spunea...

@Atitudini

Daaa, nu mai pot de bucurie. :)

Anonim spunea...

Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE S-A ALES NU a fost ales , si care A CIURUIT UN POPOR INTREG, infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!
Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !
Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti… da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !
* Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/12/ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-cinste-batranilor-nostri-urmam-noi-iesim-in-strada-pana-cand-inlaturam-de-la-putere-mafia-pd-l-si-pe-nasul-famigliei-tr-basescu/

Anonim spunea...

....boc & basescu....the eternal sunshine of the spotless mind

Anonim spunea...

Nu e oameni răi care înjură la greu, e mogulul.
Ruşine, Patriciu!