14 mai 2010

La 10 ani bea vinul cu furtunul"Era toamna si mama abia culesese strugurii. Am gustat niste vin pe la vecini si am venit la noi acasa. Traienel mi-a zis ca ar vrea sa guste vinul mamei si a baut cu furtunul. Ne-am ascuns de ai mei in pod si am baut vin. Era mic, avea vreo 10 ani. Se imbatase atunci, si el si Mircea (Mircea Basescu - n.r.). De-as fi stiut..."

Mai multe povestiri din copilaria lui Traian, AICI.7 comentarii:

mihai 4 spunea...

Super! http://www.youtube.com/watch?v=hocO4aU53GY

Lilick Auftakt spunea...

Deci asa: "M-am jurat ca n-oi mai be/ Dar eu nu ma pot ţiné"

Anonim spunea...

De beţiv, ştim că e.
Dar cancer are sau nu?!
Că mi s-a cam acrit de când aştept!

ANDREEA PORA spunea...

MANIPULARE!Total false aceste asazise dezvaluiri.Voiculescu le-a bagat pe piata asa cum ia trimis si pe acei pensionari in fatza la Cotroceni, sa produca agitatie si dezordine.Si chiar dac-ar fi adevarate, nu vad nimic iesit din comun.Ia fost sete la copil si a baut.Toata lumea bea!

codeus spunea...

Lilick si eu am...baut vinul cu furtunul la vreo 12 ani, e drept ca o singura data, nici betiv notoriu nu am ajuns si nici presedinte. Ceea ce conteaza e caracterul infect a lui Basescu nu faptul ca a facut nazbatii in copilarie, de astea am facut multi

vali plesca spunea...

iote, am ajuns pe site-ul unui tabloid si nici nu ne-am dat seama...

Sibutraminul spunea...

Deci ce se-ntmpla, Traienel defapt verifica densitatea fluidului, mai exact vâscozitatea cinematică a vinului lui tzazta Leantza ν, adică ν = η/ρ, urmand a prezenta o complexa lucrare privind regimul curgerii laminare la nobilul de Prundushelu comparativ cu merlotul de Husi. Fetita cu care furtuniza in pod era Andreea Pora.