16 mai 2010

Glume pe stomacul gol




"La Parada Carnatilor, care a avut loc in judetul Covasna, la Sfantu Gheorghe, principala atractie a fost un stand al echipei Szakik din orasul Covasna, care a aranjat o poarta secuiasca sculptata, in miniatura, iar inauntru au fost "afumati" carnati, dar si slanina si sunca.

De asemenea, in poarta au asezat si un cap de porc vopsit in portocaliu, pe care au scris, cu bucati de carnati, "Boc" si "15 si 25%", indicand reducerile anuntate de Guvern la pensii, respectiv la salariile bugetarilor."
- ziare.com

(foto: azi in Herastrau)




9 comentarii:

EPISTOLEpentruZEUS spunea...

ha-ha-ha
mai lipsea si vreun "carnat traian" pe langa "micu' boc".

Lilick Auftakt spunea...

Nu aveau toalete. :))

Anonim spunea...

Eu mă de multişor tot cânt:
Deşteptă-te, maghiare!
Pleacă de la guvernare,
Să-l demitem împreună,
Pentru viaţa noastră bună!
Ighen?!
Sau igen, nu sunt sigur...

Lilick Auftakt spunea...

@Toni

Stau si ei asa, de parca ar pleca... cu un ochi la gaina si altul la slanina. Ca tot suntem la capitolul bancuri culinare. :))

Anonim spunea...

Lilick, înseamnă că boala asta, chiombismul, se ia?!
Prin contact?!
O fi vreun tratament, ceva?!
Măcar ăştia infestaţi mai uşor să scape...
Şi noi, pe lângă ei!

eliad spunea...

Auzi, din 2005 pana azi poporul asta a tot hahait alaturi de Basescu... Se uitau la televizor, la mitocaniile facute de el, si hahaiau...

Normal, pentru ca de economie avea cine sa se ocupe, iar Tariceanu si guvernul lui aveau grija de cresterea economica, de salariile si pensiile lor, de tot. Sa-i vad acum daca mai hahaie si pe stomacul gol...

Lilick Auftakt spunea...

@Eliad,

Pai eu cred ca omul, daca vede carnatul, micul.. asociat cu 25%, nu prea ii mai arde de hahait. Parca pe stomacul gol e mai greu sa hahai uitandu-te la Basescu la tv. nu? :)

SemyazaAngel spunea...

:)))))))))))))))))))))))))))))

Crăciun Florin spunea...

Punct ochit, punct lovit. O să preiau imagini dacă îmi vin idei care să le întărească. Lilick ești pe fază, ca de obicei.