21 mai 2010

Basescu minte, Basescu minte, Ba-secu minte luminata!

"Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretul de retragere a Ordinului Virtutea Militară în grad de Cavaler acordat, pe 26 aprilie, lui George Homoştean, Preşedinţia precizând că distincţia a fost acordată la propunerea Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război." - Mediafax

"RESEDINTELE ROMÂNIEI
DECRET
privind conferirea unor decoratii
În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), art. 6 lit. A, art. 7 lit. A, art. 8 lit. Asi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al României, cu modificările si completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului apărării nationale, cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredintate în cadrul Armatei Române, precum si pentru implicarea deosebită în sprijinirea structurilor asociatiilor veteranilor de război (...)" - de AICI

Deci... la propunerea cui?

5 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Eu cred ca Basescu n-are minte. si ne minte.

Anonim spunea...

howitzer

taaaare titlu!!!

Lilick Auftakt spunea...

Parafrazam "Partidul minte" :)) Pe vremuri exista o piesa corala: "Partidul, minte luminata". Dincolo de ridicolul care reiesea direct din titlu, faza amuzanta era ca atunci cand dirijorul pregatea intrarea, pe scena, si dadea tonul (pe trei voci), se auzea exact asa: "Partidul mine, partidul minte, partidul minte"... Dupa care corul incepea sa cante semet:"Partidul, minte luminata.... etc" :))))))

laurentiu spunea...

mda, haita de banditi si mafioti. pai daca nu se sesiza nimeni ramnea cu "destinctia", si deci in final nu mai conteaza cine a propus si ce a propus.

Lilick Auftakt spunea...

@Laurentiu

Da. Si conteaza ca Basescu, dupa episodul Norica, nu mai poate fi suspectat ca nu stie pe cine decoreaza, investese intr-o functie,.. etc. Sunt sigura ca acum i-a retras-o, dar cand va mai prinde un moment prielnic i-o da iar. Si sa vedeti cum i-a decoarat si pe cei care l-au "scapat" in dosarul Flota. Poate se ocupa Cotidianul si de asta.