6 mai 2010

Cotoi, acolo unde ii e locul...

... Adica la OTV, extragand alaturi de Dan Diaconescu numere castigatoare pentru "Sticla cu report"(?). A facut fericita o pensionara din Sibiu, care a recunoscut insa ca a votat cu PNL si Crin Antonescu. Pensia femeii? 540 RON, inainte de micsorare. "Nu-i nimic, a spus Dan Diaconescu, PUTEREA va da acum o compensatie dupa micsorarea pensiei" Bravo, Cotoi. La mai multe "sticle cu report" pentru pensionari. Poate va voteaza...

13 comentarii:

Anonim spunea...

E un superdobitoc!Trebuia sa-l ia si pe Patapievici la OTV!!

Lilick Auftakt spunea...

Stai ca nu ma uit decat de foarte putin timp. Cred ca Patapievici e sub vreo masa si se pregateste sa dezvaluie (SENZATIONAL!!!) cum facea Geoana sex oral in campanie. Cred ca apare curand... Astept.

Anonim spunea...

Astept sa il ad si pe DDTV.... Eu stiu cum e acolo!

Nu iti spun unde astept sa il vad pe Base... E SECRET! Te las sa ghicesti insa. Ai o singura varianta!

Lilick Auftakt spunea...

Mi-e rusine sa scriu... :)))

Anonim spunea...

http://chrysthyan.blogspot.com/2010/05/capitane-basescu-aruncam-oamenii-peste.html

Pacat ca eroii au murit la revolutie! Am avea nevoie de ei.

Anonim spunea...

Capitane Basescu, aruncam oamenii peste bord?

gicu spunea...

A fost o seara sinistra.Pe tv au aparut toti acoperitii...cine ar fi crezut ca europa libera si bbc sectia romana erau pline de ei... hurezeanu ,culcer, pora. uneori se vede transparent cum ordinele se executa : ca si atunci cind diaconescu si sirbu au plecat de la psd spre partidul lui oprea.Da nu asta-i problema , ce dracu facem ca nu-i nicio solutie.N-am uitat cind in alimentare erau doar borcane de spanac in apa.nu mi-e greu sa mai traiesc in acea epoca exotica .Dar ce vina au copiii nostri?Am gresit ca am asteptat ca si atunci sa se intimple ceva. nu am facut nimic.n-am inteles nimic.

neinfectat de ipocrizie spunea...

abia astept sa-i vad si pe cristian preda si pe tismaneanu la OTV :D

Victor spunea...

Tragic! Ce povesteste un coleg despre Doctorul Vasile Velea...:

Vara trecuta m-am intalnit cu Doctorul Velea la liceul militar din Breaza..Aniversam 45 de ani de la absolvire.In cuvantul pe care l-a luat,cand s-a ajuns la numele sau din catalog,si-a exprimat dezamagirea si deznadejdea,ca dupa o viata in care a respectat cu strictete juramantul lui Esculap,iata,se afla acum in situatia sa i se spuna ca are o pensie "nesimtita",pe care nu o merita.Apoi ,in luna decembrie a fost pus sa ooteze intre pensie si salariul de la spital.A renuntat la pensie,desi salariul era mai mic.A facut aceasta optiune din drag fata de profesiunea de medic si fata de pacienti.Dumnezeu sa-l odihneasca,iar familiei indoliate-condoleante!

Cati oameni de calitate or fi la fel de disperati ca Domnul Doctor?
Lilick, te rog sa creezi -alaturi de colegi- un blog despre acesti oameni! Cu interviuri. Macar sa stie ca sunt ascultati si respectati.
__________________________________

Eu cred ca Dr. Vasile Velea merita titlul de erou. A tinut piept -cat a putut- unei nesimtiri criminale.

Victor spunea...

Imi cer scuze ca revin.
Dar sunt convins ca ar trebui sa aiba loc o intalnire a bloggerilor in locul unde a fost rapus Dr. Vasile Velea.
In fond e un om executat cu cruzime de sistem.
Lunile urmatoare s-ar putea sa se ingroase randurile acestor martiri.

Lilick Auftakt spunea...

@Victor,

Am citit putin in presa despre acest Doctor. Am citit si la Roxana Iordache. Nu cunosc mai multe despre el, insa am inteles dimensiunea tragediei. Poate ca ar fi bine ca, mai intai, cineva din familie sa inceapa sa scrie. Sau colegii care i-au cunoscut activitatea. Sigur, e si o problema generala, asa cum spui. Oamenii astia sunt victimele sistemului. Cand vad javra de la Cotroceni ca ranjeste si face glume imi vine sa il strang de gat. Stiu, sigur ca stiu ca soart asta o vor avea si altii. Totusi ce putere am eu sa impiedic asta sau sa initiez o miscare sa salveze cat de cat ce se poate salva, chiar si prin scris. Daca cunosti persoane care l-au cunoscut pe Dr. Velea, aduna date. Poate facem totusi ceva.

gicu spunea...

Acum nu exista solutie.
FMI ,Banca mondiala, ca toate organismele centralizate , nu incurajeaza masurile care ar insanatosi economia noastra
Pentru a-si recupera banii ei nu stiu decit solutia sigura a cresterii taxelor ,a maririi fiscalitatii.Noi acum avem nevoie de masuri liberale tari .Care pentru a da rezultate au nevoie de ceva timp , rezultate care ,ca in viata reala , nu au 100% sorti de succes.Actualul guvern nu stie ,nu are viziunea sa ia masuri liberale de incurajare a initiativei si micilor intreprinderi.Singura speranta este nevoia de forta de lucru a vestului care se reface dupa criza.
Dar ..putem sa protestam cu ironie ...ce-ai zice de exempu de un flashmob de ex in piata univ de 10 minute in care toata lumea ar scanda " unu , doi , trei ...boc!"

laurentiu spunea...

pai mai avea si el nevoie de aparitii ca dupa campania electorala nu l-a mai vazut nimeni pe la realitatea, unde era in fiecare ora/zi ca sa il laude pe base.