14 mai 2010

La 10 ani bea vinul cu furtunul



"Era toamna si mama abia culesese strugurii. Am gustat niste vin pe la vecini si am venit la noi acasa. Traienel mi-a zis ca ar vrea sa guste vinul mamei si a baut cu furtunul. Ne-am ascuns de ai mei in pod si am baut vin. Era mic, avea vreo 10 ani. Se imbatase atunci, si el si Mircea (Mircea Basescu - n.r.). De-as fi stiut..."

Mai multe povestiri din copilaria lui Traian, AICI.



7 comentarii:

mihai 4 spunea...

Super! http://www.youtube.com/watch?v=hocO4aU53GY

Lilick Auftakt spunea...

Deci asa: "M-am jurat ca n-oi mai be/ Dar eu nu ma pot ţiné"

Anonim spunea...

De beţiv, ştim că e.
Dar cancer are sau nu?!
Că mi s-a cam acrit de când aştept!

ANDREEA PORA spunea...

MANIPULARE!Total false aceste asazise dezvaluiri.Voiculescu le-a bagat pe piata asa cum ia trimis si pe acei pensionari in fatza la Cotroceni, sa produca agitatie si dezordine.Si chiar dac-ar fi adevarate, nu vad nimic iesit din comun.Ia fost sete la copil si a baut.Toata lumea bea!

codeus spunea...

Lilick si eu am...baut vinul cu furtunul la vreo 12 ani, e drept ca o singura data, nici betiv notoriu nu am ajuns si nici presedinte. Ceea ce conteaza e caracterul infect a lui Basescu nu faptul ca a facut nazbatii in copilarie, de astea am facut multi

vali plesca spunea...

iote, am ajuns pe site-ul unui tabloid si nici nu ne-am dat seama...

Sibutraminul spunea...

Deci ce se-ntmpla, Traienel defapt verifica densitatea fluidului, mai exact vâscozitatea cinematică a vinului lui tzazta Leantza ν, adică ν = η/ρ, urmand a prezenta o complexa lucrare privind regimul curgerii laminare la nobilul de Prundushelu comparativ cu merlotul de Husi. Fetita cu care furtuniza in pod era Andreea Pora.