19 mai 2010

Prea putini mineri pentru manipularile lui Sever Voinescu! Si prea pasnici...


Am fost pentru prima data foarte aproape de niste mineri de care nu mi-a fost frica. Au trecut pe langa mine incolonati. Erau civilizati si... putini. Maxim 50. In marea de oameni din Piata Victoriei, probabil ca foarte putina lume i-a observat. Nu purtau casti si lampase, nici bate, ci doar niste pancarte modeste, asezate intre doua bete, pe care scria: "EM Lonea", "EM Petrila" etc...

Ma intreb: de acesti oameni s-au temut atat de tare PDL si Sever Voinescu? Prin ei, prin acest grup pe care l-am pozat de la cap la coada - oameni pe care ii vedeti in fotografie - a incercat Voinescu sa juxtapuna mineriada din iunie '90 cu manifestatia de astazi? Manipularea incercata ieri se dovedeste nu numai necredibila, ci si jalnica. Sunt sigura ca, gratie informatiilor pe care le au, Voinescu&CO stiau exact cati mineri vin si, avand in vedere cu ce partid avem de-a face, stiau si cum ii cheama pe fiecare...

15 comentarii:

Sorin spunea...

de parca voinescu l-a resuscitat pe cozma zilele astea

Augustin Radescu spunea...

Surprinzatoare pregatirea de artilerie pentru incercarea palida, as spune chiar jalnica, a sarmanului Hoara, de a smulge o violenta, ceva... Cit despre cel pomenit de tine, sper ca vei fi de acord cu parerea mea de la http://augustinradescu.blogspot.com/2010/05/discursul-unui-domn-sever.html

Anonim spunea...

ma bucur ca ai stat asa aproape de mineri si nu ai patit nimic.eu chiar te invit sa vi si in vale sa vezi cum e.iti pot marturisi ca e foarte frumosa dar si saraca.

Florin Matei spunea...

Voinescu e doar un diversionist care-şi foloseşte elocinţa în asidua activitate de preamărire a lui Traian Băsescu.
Diana Tuşa îl chema, pe blogul dumneaei, în rândurile PNL. Sper că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată, şi mai sper că liberalii nu vor accepta niciodată să-i primească în tabăra lor pe portocaliii pe care-i va apuca dorul de evadare, cândva...

Lilick Auftakt spunea...

@Sorin,

Voinescu, PD-L, oamenii lor acoperiti de la Realitatea...

@Augustin

Sunt perfect de acord. :)

@Anonim

Recunosc ca m-am uitat curioasa si le-am facut multe poze. Curati, decenti, in alb... Daca nu-mi atragea atentia cineva: "uite minerii!" ar fi trecuti la un pas de mine fara sa ii observ.

@Florin Matei,

Dupa cum se vede, nu de mineri trebuie sa ne fie frica, ci de portocalii. Ei sunt astazi "minerii" democratiei. In sensul ca o mineaza. :))

Draghi spunea...

Si cand te gandesti ca l-au trimis pana si pe Hoara, doar-doar iese ceva violentza. :lol:

Teo Negura spunea...

Sunt convins ca ai dreptate, Lilick. De ce dracu e nevoie ca sa explodeze odata mamaliga asta suferinda?...
Il trimit pe Hoara asta coate goale la inaintare? Jalnic, penibil, sfidator. Apropo, Boculet ce mai face?...

cineva spunea...

Mie imi pare rau ca sindicalistii au fost chiar atat de pasnici azi! Pentu ca in acest moment nu vad finalitatea acestei actiuni, de altfel extrem de bine organizata (felicitari organizatorilor!)! Sunt de acord cu Roxana Iordache care spune ca pe acesti nemernici care te calca pe cap nu-i mai poti da jos decat calcandu-i pe cap! Pacat ca hoara a scapat asa usor la tura asta! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

L-au trimis pe cel mai antipatic, doar-doar. Si au trimit si cativa batausi cu cagule...

@Teo

A, habar nu am ce face. O fi si el in concediu. Mi-ar fi placut sa il trimita acolo pe C Preda. :)

@Cineva

De ce spui asta? Pasul urmator e violenta. Cui folosea asta? Te asigur ca noua nu.

Anonim spunea...

Mi-am plăcut omleta cu Hoară!

neinfectat de ipocrizie spunea...

Manipularea a fost absolut jalnica, cum spuneai. Nici mie nu imi erau de loc simpatici minerii, din cauza celor intamplate in anii 90. Acum, zece ani mai tarziu ne dam seama ca probabil atunci minerii, din cauza inculturii lor politice, si a unor lideri sindicali si politici, pe care in prostia lor i-au urmat obedienti fara sa gandeasca, au fost unealta ideala pentru interventii violente si diversiuni. Nu le-a fost de niciun folos. In fond au fost si ei niste fraieri fraieriti. Nici nu mai sunt multi, si indeplinesc cel mai pariculos, greu si nasol job din Romania. Acum isi dau si ei seama ce fraieri au fost in anii 90 si s-au civilizat. Numai politrucii mai incearca vechiul truc al dezbinarii intre categorii profesionale sau sociale. Nimeni nu mai pune botul la pacalelile astea ieftine.

Florina spunea...

dar totusi spune cineva ca hoara a fost chemat de a3 in emisiune??

si nu trimis la regie de cineva??
asta asa..pentru ca aici se spune numai adevarul.

Lilick Auftakt spunea...

@Florina


E chiar asa de important Hoara asta? Mie de exemplu mi se par mai importanti Voinescu, Preda, Lazaroiu... Habar nu am ce face/zice Hoara ca nu il urmaresc niciodata.

Lilick Auftakt spunea...

Insa te asigur ca niciun pedelist nu merge in vreo emisiune fara acordul partidului.

Shadow spunea...

Hahaha mai nou hoara a fgost invitat de antene sa vb in mijlocul mitingului ca el altfel era pe acolo "cu treaba". Mai sunt multi "cautatori" de adevar din asta "vopsit"?