9 mai 2010

Un "gras"...



Fortat sa renunte la pensia care i se cuvenea, traieste azi o a doua condamnare: amputarea cu 25 % a salariului. Face parte, alaturi de alti actori, scriitori, muzicieni, dintre "trantorii" sistemului. Umilirea lui si a altora se numeste azi... reforma.

Cititi si la Ciutacu si la Costi Brincus.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Trist!

Intre timp GRASUL ne da lectii pe la TV.

Lilick Auftakt spunea...

Il aud. Se milogeste, se stramba, urla, dicteaza, e isteric, da sfaturi legate de titularizari, se pricepe in orice domeniu, a dat asigurari ca nu va da ordin jandarmilor sa reprime manifestatiile, de parca ar fi si ministru de interne. Uf, trebuie sa scapam mai repede de nebun.

Lilick Auftakt spunea...

Wow, ce minte. Cica daca se va aplica programul lui, Romania nu va mai avea crestere negativa. Asta sa le-o spuna prostilor lui portocalii, care i se inchina.

Lilick Auftakt spunea...

@Antiignorantu'

Invata sa scrii, renunta la majuscule, da un sens comentariului, si dupa aia te public.

Anonim spunea...

Minte si minte si iar minte... nu asta e apreciat in Romania? Iluzia?
Cum or fi rezistat 50 de ani comunistii? Nu prin iluzii?
Sindicatele au iesit ca niste violate de la intalnirea cu presedintele si au inceput sa ceara aberatii: titularizari pe orase...

Scapa cine poate, i-as fi sustinut pe bugetari daca s-ar fi sustinut si ei.

Lilick Auftakt spunea...

Sunt bugetari si.. bugetari... E o eroare sa ii tratam pe toti la fel.

Da, am vazut ca Basescu e si ministru al educatiei. Accepta el acum titularizari pe orase. Bine ca nu si titularizari pe strazi...

Starea NATIUNII spunea...

Asa a vorbit de parca e o zeitate care nu a trait printre pamanteni, mai mult el saracul nu a avut de a face pana acuma cu oranduirea, el doar a luat acum cateva zile act de nenorocirile care se pravalesc asupra tarii.
Ca sa intaresc cele spuse, PreaMaretul nici macar nu are nevoie de cele lumesti, de aceea in prea marinimia sa, doneaza salariul de pamantean, acestei natii nevoiase.
Noi,
cei nevredniciosi, ne ploconim in fata sa si ai multumumim: Maretului ....Iubitului ..... Atotputernicul ......Atotstiutorul ..... Parintele Natiunii .... Conducator si Iubitor de NEAM si TARA !!!

Sa ne TRAIESTI > Maria Ta Traiane !

Patria-ti v-a fi RECUNOSCATOARE.

Petru Avram spunea...

Mi-a plăcut reacția rapidă a lui Antonescu, de azi pe A3. Ce nu înțeleg eu e de ce nu reacționați voi (adică "blogării liberali") la minciunile lui Băsescu. Nu a numit Tăriceanu toți funcționarii din România, și nu a avut PNL toate primăriile, consiliile locale și cele județene. Manipularea mi se pare evidentă, dar cine știe ce proști mai sunt în țara asta. Isărescu: Tăriceanu e de porc; Băsescu: Tăriceanu e de mare porc, de parcă toți au trăit pe Marte. De parcă nu au tăcut toți, pentru a proteja cota unică. Nu mi-a plăcut guvernul Tăriceanu, a vorbit multe prostii, a făcut multe măgării și mai ales nu a făcut unele investiții absolut necesare dar propaganda asta trebuie combătută, că altfel o să avem surpriza că ăștia devin eroi jupuind toată(!!!) România.

Matilda spunea...

Trei sferturi din actualii miniştri sunt nişte sfertodocţi parveniţi. Despre marinar nici n-are rost să vorbim... Crede-mă, n-o spun din răutate, e un adevăr.
Ce pretenţii putem avea de la asemenea specimene ? Doar atît : să plece, să ne laseeeee !

Lilick Auftakt spunea...

@Petru Avram

Sigur. PNL nu a avut decat 10% dintre primarii, consilii.

@Starea Natiunii

Asa e.

@Matilda

Dar nu asa simplu... Sa dea socoteala. Nu, chiar nu mai vreau acum sa scapam de ei asa usor.

Hendrix spunea...

Un nesimtit...cu o pensie nesimtita, n'asa? Iata unul dintre obezii trecuti de 80 de ani care sta in carca boborului basescian! In anii 50 ar fi fost catalogat dusman al poporului, sau in cel mai bun caz CHIABUR! La Canal cu ei! Mama lor de nesimtiti...

Anonim spunea...

Ai vazut mai ca Tariceanu e de vina... in curand intelectualii.
Medicii si profesorii care sug sangele poporului.

David Octavian spunea...

M-a emotionat pur si simplu,cand a spus ca isi doneaza salariul pana la sfarsitul anului. Nesimtitul.Pai isi permite ca a furat cu clica lui pana la loc comanda.Normal ca nici nu ii trebuie salariul ala.