19 dec. 2008

Cateva intrebari si cateva scenarii posibile.











Cititi acest articol. Autor Mircea Marian. E foarte important. Sa fie acest articol o comanda chiar de la Cotroceni? Sa intentioneze Basescu sa respinga guvernul Boc? Sa se distanteze si mai mult de PD-L si sa candideze la anul ca independent? Sa-si dea demisia scandalizat si sa provoace alegeri anticipate luand prin surprindere atat PNL cat si PSD? Ma surprinde tonul foarte direct al articolului. "Traian Basescu TREBUIE sa faca.."
Ce spuneti?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Iar ai inceput cu pozele astea "vomitive" si eu abia mi-am terminat cartofii prajiti... :)

Anonim spunea...

Karina,

Îl cred pe Basescu in stare de orice. Pentru a mai sta 5 ani la Cotroceni este in stare sa o sacrifice si pe maica-sa. Sunt aproape convinsa ca va renunta la PD-L. Purtarea lui fata de Tariceanu va fi nimic fata de ce-i va face lui Boc. Cine crezi ca vor fi, in viziunea lui Base, acolitii corupti ai lui Boc? Zeus se va "spala pe maini" de toti!
Sa nu uitam nici faptul ca Base a invatat multe, in vara, din candidatura independenta lui Oprescu.

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Asa e. Dar sponsorii lui sunt toti pedelisti. Sa-si fi gasit altii?

Anonim spunea...

Cred ca intre timp a devenit destul de puternic pentru a-si "alege"(prin santaj) sponsorii, cum, si de unde vrea el.
Nu a reusit foarte mult din ceea ce si-a propus, dar cu siguranta ceva dosare si informatii importante si-a procurat in 4 ani. Sa nu uitam ca are de partea lui si cateva rame din Parchet (Kovesi si Morar de ex.), precum si jivinele din servicii. Nu pe toti, ce-i drept, dar cred ca pe cei mai importanti ii are de partea sa.
Mai cred ca lupta cea mai dura intre Basescu si Guvern, se va da in urmatoarele luni, pe functia lui Daniel Morar, si pe servicii.

Anonim spunea...

Basescu va incerca sa se "spele pe maini", dar nu tine pentru ca el a tinut sa numeasca Premierul, desi Constitutional, ar fi trebuit sa numeasca un premier propus de majoritatea parlamentara ce s-ar fi format in urma negocierilor.

Avea posibilitatea sa-l numeasca pe Tariceanu, dar l-a preferat pe Boc, asa ca o sa faca "poc" la alegeritle din 2009.
Avrut sa fie "jucator", asa ca suporta consecintele proprilor decizii.

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra, @Gheorghe

E cam tacut in ultimele zile. Sa vedem ce pune la cale. :)

Anonim spunea...

Dati-o incolo de treaba... chiar asa de important il considerati pe acest Mircea Marian? E si el un laudator, acolo, dar plevusca, adevaratele trompete ale Cotrocenilor sunt altele, deh, lideri de opinie cu prestigiu 'telectual, deh.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Pai asa se afirma. Dand sfaturi "intelepte" :)))

Anonim spunea...

'Wipe them out . All of them .' (Darth Sidious ).