12 dec. 2008

Programul de guvernare PSD - PD-L












In urma cu cateva minute, Theodor Melescanu, invitat intr-una din emisiunile Antenei 3, a facut o declaratie care cel putin pe mine m-a socat. A spus ca nu intelege pe ce baze negociaza PSD si PD-L programul de guvernare, pentru ca nu a fost nimeni din partea PSD sau PD-L la Ministerul Economiei si Finantelor sa ceara date despre situatia economiei.
Se pare ca domnii care negociaza ori au uitat sa mimeze si acest pas, ori sunt atat de specialisti incat nu au nevoie de date concrete pentru a concepe magistralul program. Il deseneaza.
Intre timp insa s-a exprimat si Traian Basescu. De pe scara avionului. A spus ca NU CONTEAZA ce guvern avem pana pe 22 decembrie, dar trebuie sa avem un guvern. Cu un program. Urgent! Nutzi, Vanghelie, Nastase, Videanu, Oltean..se agita mititeii pentru tara. Deseneaza programe. Uf, criza asta. Desenati mai repede, desenati..

15 comentarii:

Anonim spunea...

Am citit azi ca Stolo a spus ziaristilor sa-l lase in pace, ca nu stie el ce negociaza aia,ca el lucreaza la program bla bla bla Pai nu -si formeaza el cabinetul? Nu trebuie sa accepte si el persoanele care vor conduce ministerele?

Anonim spunea...

@Alandra

Hahah! Daa..El face programul cu Nastase. Si il baga in dosarele alea pe care scrie: "Scenariu". Ai vazut?
Si de format cabinetul..am vazut tot pe la Buble parca...il formeaza Basescu.
A glumit si Tatulici azi al 10 pentru Romania. Basescu a luat niste premii dar nu s-a prezentat. Iar Tatulici a spus ca lipseste pentru ca...face guvernul. Hahahaha! Lumea a ras. L-a umilit groaznic pe Stolo.

Anonim spunea...

Cotidianul desemneaza 5 din cele mai scîrboase creaturi.

http://www.cotidianul.ro/top_5_cele_mai_scarboase_creaturi-67479.html

La o analiza mai atenta iese asta:

http://www.idivimage.com/files/zymnwwl5q4tenmnmtmkz.gif

Anonim spunea...

Karina,

Cred ca Basescu are o nelinişte acum, şi singurul scenariu pe care incearca sa-l puna la punct este "cum sa-l iau la injuraturi pe Stolo, cum scap de el, cum sa arat romanilor ce guvern de tembeli au" ha ha ha ha Are o mare problema. La ce Guvern vom avea, daca el nu "intra in actiune" impotriva guvernului, nici 2 % nu mai ia la anul :))

Anonim spunea...

o mare cacealma, Lilick!

Anonim spunea...

Mamaaaa, ce capacitate de negociere are acest "Draga Stolo" , ma socheaza.

Anonim spunea...

io chiar sper ca astia sa nu faca nici o alianta... e ca un fund treaba asta, desi nu ma pricep la politica. dar pana mea, psd si pdl au fost inamici. ipocrizia e in floare

Anonim spunea...

“Nu sîntem toţi nebuni să nu vrem la guvernare” a spus, în privat, unul din liderii liberali, comentînd încăpăţînarea sinucigaşă a lui Tăriceanu. Şi ca el gîndesc mulţi, adică o majoritate confortabilă, dacă ar fi să conteze în PNL democraţia şi nu Patriciu. În teritoriu, puţini pot apăra poziţia premierului în funcţiune, cei mai mulţi ar vrea convocarea de urgenţă a unui congres extraordinar. Tăriceanu se sinucide politic, la prima ocazie va fi spulberat. Ei, pentru el nu e cine ştie ce, va avea în continuare afaceri, va putea lucra şi pe faţă, ca angajat cu acte în regulă, la Dinu. Dar ceilalţi doi bezmetici, Bogdan Olteanu şi Crin Antonescu, ce vor face după patru ani? Că s-ar putea să nu mai prindă nici o candidatură. O vreme vor mai bîntui televiziunile, ca Daniela Buruiană, după care vor intra acolo unde le este locul. În anonimat şi uitare.

Căline, dacă ai ocazia să te răzgîndeşti?

Anonim spunea...

Duduia Lilikc,
Vocatia dumitale este, fara saga, sa ne mai faci sa mai ridem, sau macar sa zambim.
Multam’ pentru efort si va invidiez pentru umorul involuntar!

Lilick Auftakt spunea...

@All

E timpul sa radem din nou: alianta PSD-PD-L pusa la cale de Basescu (ca sa fie clar trebuie sa precizez asta) se va semna maine. PD-L a renuntat la UDMR. Basescu face pe suparatul si cere decapitari la varf in PD-L. Hahahahaha!

Anonim spunea...

Dar dacă e aşa: Tăriceanu a pus condiţia absurdă a re-numirii sale ca premier fiind sigur că nu o acceptă nici unii, nici alţii? De ce? Pentru că ştia cam ce a lăsat celor ce vin după el. Nu fac pe analistul, că nu sînt, mă întreb doar. Dacă aşa se explică inflexibilitatea? Că, după ce a fost numit Stolojan, unii liberali au scăpat porumbelul din gură: “Nu putem colabora cu Stolojan”. Fără să mai spună că era obligatorie, pentru colaborare, numirea lui Tăricenu III. E clar că dacă cineva accepta numirea lui Tăriceanu, motivul refuzului se nuanţa: “Nu acceptăm ca Băsescu să-l numească pe Tăriceanu, nu putem colabora cu Băsescu”. Asta ar fi una la mînă: Tăriceanu nu a mai vrut guvernarea pentru că ştia ce dezastru lasă în urmă. Iar din opoziţie crede că va aduna capital.

A doua la mînă: această taxă auto, triplată, pe care a publicat-o pe şest, va duce la reducerea importului de maşini second-hand. Dar Tăriceanu nu vinde second-hand, vinde Citroenuri noi -nouţe, la preţuri bune.

Am auzit lumea strigînd pe la mintingurile cu taxa auto: Jos Tăriceanu! Mai jos?!

Anonim spunea...

E incredibilă prostia peneliştilor în aceste zile de după alegeri. Au scos din calcul orice alianţă PSD-PDL şi au crezut că amnele partide sunt la mâna PNL-ului. Nu le-a dat prin cap că social-democraţii şi democrat-liberalii se vor sătura la un moment dat de mofturile lor şi se vor alia.

Anonim spunea...

Va fi lupta la baioneta intre producatori in 2009 pentru piatza auto. Skoda anuntza ca reduce PE INTREG ANUL 2009 saptamana de lucru la patru zile. Presedintele Renault - primit azi de Basescu - e in turneu de captatio benevolentiae in tzarile care au “licentze” Renault ca sa le ceara sa convinga sindicatele sa faca ciocu’ mic. Citroen-ul e mult sub cota de piatza Renault. De aceea a trecut Tariceanu la actziuni sinucigas politic, semn ca nu mai crede in “viitorul” sau liberal. Cioflincianu e pe cai mari de data asta. Insa caii sunt negri si mascati….

Anonim spunea...

Pot să mă joc eu de-a liberalul forumist? Acu tre’ să plec dar mă întorc mai încolo cu nişte teme. Aşa, deci aia cu FSN, aia cu dictatoru, aia cu PSD care se predă, Putin, flota, Lukaşenko, Golden Blitz… O să le repet pe drum, să nu le uit.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim prostut,

Tu cum ai nimerit aici? Vezi ca ti-am scos toate postarile de la moderare ca sa te fac de ras. Si..apropo..atunci cand citezi trebuie sa pui ghilimele. Acum treci si citeste ultima postare a mea: "Fara opozitie!" :))) Pupici, mai Gaga!