17 dec. 2008

Noul guvern in viziunea lui Ion Iliescu si in cea a lui Traian Basescu















Ion Iliescu isi doreste un guvern de tehnicieni. Precum a declarat la Realitatea TV ar merge pe mana unor ne-politicieni.

Traian Basescu a declarat in mai multe randuri ca isi doreste politicieni. Sceneta cu schimbarea lui Stolojan si desemnarea lui Boc confirma acest fapt.

Cum ar fi mai bine pentru o perioada de criza?

8 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Iti raspund aici. Solutia morala a ajuns sa fie Voiculescu? Din pacate, vazand mizeria de program de guvernare, si eu cred ca da. JALNIC!!!!

Anonim spunea...

Valeu, abia acum observ ca Base Voda are degete clasice de criminal! Dar ce face Maria Sa in fotografie? Ii trage o palma lui Ilici Bacsi???

Anonim spunea...

Ar fi mai bine ca un anumit partid sa fie scos din ghipsul in care a fost pus in seara de 30 noiembrie a.c. - n-are vreun rost , oricum filialele , membrii si votantii sai vor sa mearga inainte !

Anonim spunea...

@Lilick - eu mi-as pune speranta in "solutia imorala" in sensul ca as dori acum sa fie "mai diabolica" decit El Insusi si sa-l "faca-n foi de vitza"... :)

La mariri de impozite si pomeni electorale, de care eu oricum nu ma pot eschiva si respectiv nu am cum beneficia si nici nu am nevoie, ma asteptam oricum. Asta-i stilul bolsevico-basist: sa ia de la "bogati" si sa fenteze ca da la saraci. Dar si sa-i imbogateasca si mai mult pe deja bogatii de nuante portocalii.

Anonim spunea...

Fara Guvern, fara Parlament, fara Presedinte. Asta este solutia ideala pentru romani.

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Cum e mana clasica de criminal?

@Riddick?

...


@Alandra

Cu siguranta :))

Anonim spunea...

Zdranganici a inceput el ceva , dar greseste ca nu ataca fortissimo , deocamdata doar pizzicato :)) ! Ce distractie ar fi fost daca Anuntul era rostit ( camerele au fugit direct de la PSD la PNL , asteptau CEVA !).Ieseau ori anticipate ori D.A.-reloaded , ori suspendare cu poalele-n cap ! :))

Anonim spunea...

da ce Stolojan era tehnocrat?