21 dec. 2008

TRU, musca din carapace, mestere!













TRU e in deriva. Intr-un singur sens nu oscileaza: acolo unde i se infiripa speranta. Speranta ca totusi un Videanu, un Blaga, un Pogea, acesti "pui de balta" portocalii, ar putea salva situatia.
Ii plac "puii de balta", dar mult mai scumpa si mai rafinata supa de broasca testoasa ii provoaca (inca) greata. Poate pentru ca el personal s-a ales doar cu o bucata de carapace. Musca, mestere! E din meniul de Craciun oferit de Cotroceni. Meniu de criza. O sa te obisnuiesti.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Baga caricatura din Cotidianul !!! M-am cocosat de ras !!! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Las ca o vede lumea cand intra acolo, pe articol. Nu sunt fan Mos Grebu, ba dimpotriva.

Anonim spunea...

Eheeeee, Trulica este mai obisnuit nu homarii, cu somonul, cu caviarul... Dar, daca inchide ochii strins si se tine bine de nas, nu-si mai da seama ce este in farfurie si o confunda usor pe Nutzi Spaima ...utzii cu Margaret Thatcher si un cuplu hazliu ca Videanu&Pogea cu laureatii Premiului Nobel pentru economie!

Aici ar trebui un... canibal lucid si rafinat, ca Catalin :) dragul de el! Acum ar indemna boborul sa puna mina pe arme si sa scape de odiosul guvern! :)

Anonim spunea...

Caricatura lui Grebu este odioasa si-mi provoaca aproape mila fata de "subiecti". Sper ca, daca Geoana nu are "tupeu", macar Boc cel Mare sa-i ceara Cotidianului sa-l dea afara pe stupidul asta de Grebu. Eventual, doar daca nu poate produce dovada ca i-a dat ordin insusi Traian cel Mare sa-l ridiculizeze in halul asta pe propriul lui trompetzel...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Grebu nu presteaza decat la ordin. Si, din cate mi-au povestit colegii lui de breasla, are un caracter infect.

Anonim spunea...

Ca in ,,Gold rush '' de Chaplin (1925) vom manca talpile de la ghete fierte , la liberali vor papa ghipsul , poate ne vine mintea vla cap ...

Anonim spunea...

Ce bou sinistru, Grebu asta! Acum sint convinsa ca e un hodorog de caricaturist bolsevic "format" la "Urzica" anilor '50 si "desavirsit" la "Romania Mare" extremista! De dreapta sau stinga, ca inca nu s-a stabilit clar catre ce extrema trageau mirtoagele peremiste... Ce putin pina sa se inroleze in "partidul dreptilor"... Ca macar acum stim incotro: unde "cere" electoratul, intr-un moment sau altul! Sau dupa directia in care bate vifornita crizei - cea mai prielnica perioada pentru extremisti!

Anonim spunea...

Pasarel, daca nu o sa ai ce minca, lasa talpile de la pantofi, ca nu-s prea gustoase! Vin' la Lulutza, ca unde se-ndoapa atitia "musterii", s-o gasi un blid de papica buna si pentru tine! :)

Anonim spunea...

(offtopic) Vroiam mai de mult sa pun intrebarea asta , stii ceva de ONLINE CASINO TROPEZ , este un site-popup care apare cand trec pe vreun link din blogrollul tau sau din alte linkuri apropiate ,daca nu poti raspunde voi intelege ...

Anonim spunea...

Vaaai , lulutza , mie-mi plac savarinele ... Gatesti bine ? :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Habar nu am. Eunu am vazut asa ceva.

Anonim spunea...

Lulutza ... PASAROI , mama , am inceput dracu' sa chelesc ... (ma omoara nevasta-mea daca vede pagina :)) !

Anonim spunea...

Pasarel, poti sa vii la "popota" noastra cu nevasta si cu copiii! Pentru copii chiar pot face o exceptie si "bucataresc" si desert! No problem!

Anonim spunea...

Pai mai bine zi asa, ca doar si in politica avem swingers ! :)))

Anonim spunea...

Pasarelu' a dat cu mucii in... caviar sau... savarina, taman cind veni vorba de plozi! L-am taiat din portie! La cantina saracilor cu el!

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Indura-te macar de plozi. :)

Anonim spunea...

Ce naiba cauta Roncea aici ?! Asta practica dezinformarea gri !

Anonim spunea...

@Riddick

Wow. Asta ma intreb si eu: ce cauta? :))
Vad ca au mai intrat si alte persoane si au iesit altele. SF in toata regula. :)

Anonim spunea...

@Riddick

Dar tu de ce nu iti fac blog?

Anonim spunea...

Profesia ...