15 dec. 2008

TRU, premier pentru criza!

Traian Basescu mai are o varianta pentru criza. Pentru criza lui! Traian Radu Ungureanu. Jurnalistul e intr-o criza atat de puternica incat dupa ce a scris cele mai multe editoriale contra PSD-ului in timpul campaniei electorale, dupa ce a zis ca se arunca de pe bloc daca se face alianta PSD-PD-L, ajunge azi la concluzia:
"PD-L trebuie sa formeze un guvern cu PSD, asa cum a inceput!"
Pai nu? Criza pe criza se scoate.
Mai jos, in criza, vorbind despre crize, insusi TRU:

8 comentarii:

Anonim spunea...

Puppy (pupin ? :)) )song : Dreams are nothing more than wish and a wish is just a dream /You wish to come true , woo woo / If only I could have a puppy / I'd call myself so very lucky / Just to have some company / To share a cup of tea with me / I'd take my puppy everywhere / La, la , la-la , I wouldn't care /And we would stay away from crowds /And signs that said no dogs allowed... Acuma cum sa numim pupinii galben-albastri ? As spune : bricksi ( ,,just a brick in the Wall... of Zambaccian " ) :))) http://www.actionext.com/names_h/harry_nillson_lyrics/the_puppy_song.html

Anonim spunea...

@Riddick - Acuma cum sa numim pupinii galben-albastri ?

Daca liberalii sunt galbeni, socialistii rosii, alianta liberalo-socialista a fost portocalie, rezulta ca alianta socialist-portocalie devine caramizie.

Anonim spunea...

Eeee , la Kiev (steagul Ucrainei este galben-albastru ) portocalii Iuscenko si Timoshenko s-au pupat din nou , la noi nu se poate ( nu vorbesc afacereza : ,,feedback is fifty !'') !

Anonim spunea...

un'e sta TRU? ca ma duc sa-i fac poze cand se arunca. daca promite ca in zbor isi face sepuku, bonus pentru retragerea lui draga stolo.

Lilick Auftakt spunea...

@Aciddu

Locuieste la Londra. :)

Anonim spunea...

TRU e intr-o continua evolutie. Acum evolueaza de la idiot catre trepanat.

Anonim spunea...

Aflu din ziare (http://cotidianul.ro/basescu_a_plans_pe_umarul_intelectualilor-67736.html) sau de pe la televizor ca sambata trecuta Basescu a avut o intalnire de taina cu o serie de sustinatori din intelighentie.

Doua lucruri mi se par ciudate. Se pare ca printre acesti domni se numara si jurnalisti. Cum e posibil ca un jurnalist sa participe la o asemenea intalnire si sa nu scrie despre ea? Oare nu asta e menirea jurnalistului, de a informa, de a oferi informatii/ opinii? In cazul de fata, adunarea seamana cu o prelucrare la sectia de propaganda CC al PDL, iar regula pare a fi omerta, legea tacerii mafiote.

Si al doilea element. Nu stiu cum se face, dar nu transpira de nicaieri niciun nume de participant la intalnire. Sigur ca putem banui cam cine a fost. Dar chiar nici 'pe surse' sa nu dea nimeni nimic?

Mai sa fie, 'omertaua' asta pute foarte urat :)

Anonim spunea...

Doamne fereste, ptiu, imi dau trei palme peste gura.