8 dec. 2008

Pe blocuri, baieti!














PSD vrea cu PDL dar fara UDMR.

UDMR vrea cu PD-L, dar poate sa faca compromisul sa se alieze si cu PSD, despre care a spus ca nu au avut alta conditie de pus portocaliilor si au gasit-o pe asta, cu scoaterea maghiarilor din carti. Deh, UDMR, ca de obicei, se sacrifica pentru tara. :))

Urmeaza o negociere PSD-UDMR? Tot posibilul.

PNL decide:
Calin Popescu Tariceanu: "Este o onoare pentru noi sa servim tara si din opozitie! PNL nu este dispus ca prin compromisuri majore sa acceada la guvernare"
Puncte divergente cu PD - Modificarea arhitecturii constitutionale, prin trecerea la o constitutie prezidentiala.
Puncte divergente cu PSD - cota unica.

TRU, Patapievici, Mihaies, Liiceanu, Cartarescu, urcati-va toti pe blocuri sau incepeti campania "PNL e de vina daca PD-L se aliaza cu PSD". Mai repede, ca nu e timp. Sau poate asteptati si voi cuvantul lui ZEUS ca sa va dati cu parerea de-abia dupa...

UPDATE: La ora 20:00 Traian Basescu a chemat la Cotroceni partidele parlamentare, inclusiv grupul minoritatilor.
Delegatia PNL este formata din Tariceanu, Melescanu si Antonescu.

28 de comentarii:

Anonim spunea...

Cum ziceam: asigur bloc de 8 etaje, live blogging, live streaming pentru sarituri in direct , masa, dans, orchestre funerare. All invited
PS
Dar sa nu ne grabim...mai sunt multe de "negociat"

Anonim spunea...

Karina,

Ce rea eşti! Nu puteai să le indici nişte blocuri mai mici? Zgarie-nori le oferi? :)))

Anonim spunea...

PD_L,UDMR,MINORITATI si TRADATORI.Noul guvern al romaniei in speranta de a reusi un nou mandat Basescu.Nu pentru binele poporului.

Anonim spunea...

Cum sa se urce pe blocuri? Taman acum, cind liberalii nu vor mai putea lua "masuri criminale" impotriva bugetelor lor?! Acum se vor inchide cu totii intr-o melancolie indestulata, acum, cu pusculitele mai pline ca oricind, vor putea face ce stiu ei mai bine: sa joace in redactii, la televiziuni, la receptii, in pauzele spectacolelor, comedia invinsilor care "stiu ei ce stiu", iar asta ii face ingaduitori.

agaX spunea...

cit il mai tii pe patrasconiu in blogroll?

nu am stire de nici un jurnalist mai lipsit de profesionalism decit gluma aia jurnalistica ... nu ma intelege gresit, nu are legatura cu optiunile lui politice, sau cu manierea cam "schioapa" in care isi exprima "opiniile"

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar

Ia uite ce organizator de "evenimente" aveam aici... :)))

@Alandra

Ma gandeam sa nu sufere. :) Asta una la mana. Apoi ma gandeam ca pentru muritorii de rand blocuri mai mici, pentru niste elite, ar fi buni zgarie-norii. :)) Sa-i dam Cezarului ce i se cuvine.

@Filip G

Ala e guvernul tradarii nationale. Condus de Base? Ok. Nicio problema.

@Radu Portocala

Da. Asa e. Dar inainte trebuie sa joace marele teatru. De-abia apoi se vor retrage sa-si indestuleze burdihanurile.

@Agax

Pana va invata sa-si exprime ferm opiniile. Hai ca nu mai are mult. :)

Anonim spunea...

Agax,

De aici, din "blogrollul" Karinei intru eu în Paradis, din când în când :)))

Lilick Auftakt spunea...

Asa...Si nu pot sa-i tai @Alandrei calea spre Paradis. :)))

agaX spunea...

lilick si alandra,
cum ar veni, vreti sa perpetuati placerea alandrei de a musca din "coniul" optit? :))

Anonim spunea...

Noroc ca intelighentia pro-basesciana e formata din oameni foarte valorosi si inventivi, caci in perioada care va urma le va trebui multa pricepere pentru a justifica refacerea FSN.

Anticipez principalele trei persoane care vor fi gasite raspunzatoare pentru noua 'solutie imorala':

1. Dinu Patriciu
2. Patriciu Dinu
3. D. Patriciu

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Asa muuulti?? :)))

Anonim spunea...

Inca ceva.

Acum astept sa se sparga PDL, iar deontologii puri sa paraseasca acest partid, dezgustati de mezalianta.

Alo, domnii Voinescu, Paleologu, se aude? :)

Tara asteapta fapte marete de la dvs.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Da. Dar din pacate n-ai cu cine. Baietii sunt tare oportunisti. Fericiti nevoie mare ca au intrat in Parlament. O sa stea ca soriceii ascunsi pe holurile Palatului.

Anonim spunea...

Nu va grabiti sa va bucurati, posibil sa fie o cacialma a PSD-ului o conditie ca sa-i scoata pe UDM din alianta cu PD-L, unde i-au impins Popularii Europeni.
Sunt convins ca PD-L-ul si UDMR-ul au acceptat alinata la cererea Popularilor Europeni.
UDMR-ul nu pleaca fara un motiv serios, si cel mai bun motiv ar fi sa fie eliminati chiar de PD-L, dar nu cred ca Basescu o sa-si permita si sa "inghita" conditia PSD-ului.

Inca jocurile nu sunt facute.
Eu am spus de mult ca Basescu nu agreeaza intregul PSD, si nici PNL-ul cu Tariceanu, el incearca sa provoace fragmentari in cele doua partide.
Un guvern PD-L, UDMR, si fractiuni din PSD, cativa dezervori santajabili din PNL, cam asta o sa fie structura majoritatii Parlamentare care va trece, si pe parcurs o sa incerce sa atraga tot mai multi parlamentari din opozitie, ca sa-si consolideze majoritatea.

Lilick Auftakt spunea...

Gheorghe

Base a cerut majoritate solida. Aceasta s-a prezentat acum la Cotroceni in fata lui. Ce ar mai putea sa motiveze ca sa nu o impuna la guvernare?

Anonim spunea...

Agax,

Da. Sa stii ca am muscat de multe ori din el. Dar nu i-a placut :))) Lilick îmi este martor :D

Lilick Auftakt spunea...

@Agax

Da. Alandra si domnul despre care vorbesti sunt intr-o relatie delicioasa. Ea musca...el zice "Ouch". Imi place cand vad cum se infiripa asemenea relatii.. Hihihi!

Anonim spunea...

@Lilick "Ce ar mai putea sa motiveze ca sa nu o impuna la guvernare?"

Tocmai conditia PSD-ului, "fara UDMR", ar putea fi un pretext, sau sa adauge multe alte conditii care sa-i faca pe PSD-isti sa renunte de bunavoie si nesiliti de nimeni.

Basescu zice mulre. Chiar luam de bun ce zice Basescu?

agaX spunea...

Alandra,
deci de-aia crezi ca are omul abordarea asta calitativistic deficitara si cantitativistic obositoare?

sa fie ranile de la muscaturi, saracutul?

alandra, nu cred ca coniu-i masochist ... nu-i place sa fie muscat de altii, prefera sa actioneze el, dar delicat ... cred ca sint putini care cunosc poponetul presedintelui mai detaliat decit patrasconiu ... pe mingiiate :) ... sper sa nu se supere tru, nu il uitam ... dar el nu mai e la amatori de pe vremea vietii studentesti, e la categoria pro; el nu linge presedinte, el linge presedinti

Anonim spunea...

Ai citit ultimul articol pe blogul lui Thor? ha ha ha ha
Ma rostogolesc de ras aici :)))

Anonim spunea...

Lucruri care imi plac (ma refer la PNL, de PSD di PDL ai tu grija):
1. http://www.hotnews.ro/stiri-5228739-video-audio-ludovic-orban-fost-concubinaj-cate-doi-ani-fiecare-din-cele-doua-fsn-uri.htm (cum o fi din concubinaj in concubinaj pentru interes, poate spui tu).
2. http://www.realitatea.net/bogdan-olteanu-confirma-sustinerea-lui-traian-basescu-de-catre-pnl_408801.html (se pare ca a fost satisfacator concubinajul pentrui Olteanu si nasu Cioflinceanu, asa ca mai vor o data... In fruntea bucatelor, desigur).
3. http://www.realitatea.net/hrebenciuc-dezvaluie-intelegerea-ratata-dintre-psd-si-pnl-din-noaptea-alegerilor_409176.html (vai de mine, se sacrificau ca sa nu se refaca FSN, sigur ca da).
4. http://www.realitatea.net/c--p--tariceanu--pnl-merge-in-opozitie_409836.html (incercarea moarte n-are... poate mai merge o data mersul pe sarma al pistolarului-gaga).
Si o problema: daca Romania a avut anul acesta 9% crestere economica si deficitul bugetar este oficial la 3%, te rog sa calculezi cat a costat fiecare vot obtinut de PNL.
In incheiere, o sa-ti povestesc pe scurt ce s-a intamplat la mine in judet (Buzau): singurul judet in care dupa alegerile locale PNL nu a facut alianta cu PSD ci cu PDL, dar doar dupa ce i-a pus sa jure pe biblie (!!!!!) ca nu vor trada pentr ca in cele din urma partidul (condus cu onoare de dl. ing. in masini agricole Bagiu) sa calce juramantul si protocolul (doar dupa ce a obtinut aprobarea preotului raspopit primar de Rm. Sarat). Asa ca nu mai faceti pe virginii politici si nu mai recomanda altcuiva sa se arunce, din moment ce tu nu ai facut-o timp de doi ani.
PS Ai grija la pupici (am inteles din http://www.gandul.info/puterea-gandului/butch-calin-si-dansul-politic.html?4237;3628303 ca il balladur-ul tau il are cam mare)!

Anonim spunea...

@Gheorghe,

Si eu am maaaari indoieli ca se va reface FSNul.

Oricum, PNL ar fi super!(tocmai de aceea nu'mi prea vine a crede..)

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Deja se vehiculeaza ideea ca acea conditie cu UDMR pesedistii au pus-o ca sa poata negocia cu PD-L care ar putea sa spuna:"Fara PC"
E credibi, zic eu...

@Alandra

Nuuu...Iar s-a facut de ras idiotul ala? As citi dar mi-e frica sa nu mor de ras. :)))

@Dan Stoica

Ia spune-mi tu mai bine pe scurt ce s-a intamplat la tine la Buzau, ca nu am timp sa deschid atatea link-uri. :)

@Bogdan

Stiu ca nu-ti vine sa crezi, ca nu va vine sa credeti, dar Basescu are nevoie de o maaaare alianta pentru anul electoral 2009 si de voturi de la stanga.

Anonim spunea...

Imbecilitatea la rang de blog

cam asta e pe aici pe la lilikakaturile astea :)

Lilick Auftakt spunea...

Am lasat postarea anterioara sa vedeti ca au intrat plini de spume cei care au luat teapa de la PD.
Daca vreti sa radem de ei, eu va invit: hahahahahah! :)))))

Anonim spunea...

Nu stiu daca ati vazut imaginile de pe Realitatea TV la deschiderea discutiilor de la Cotroceni. Au fost trei persoane care s-au "inchinat" in fatza lui basescu cand le-a dat mana. Pe unul nu il stiu, ceilalti doi au fost: Geoana si Melescanu.

Am revenit la inceputul anilor '90. Dupa realegerea celui mai iubit alcoolic anul viitor, vom reveni la situatia dinaite de '89. Cu tot cu statul politienesc, cu infierarea vestului care e de vina pentru mizeria in care o sa ne aflam, cu conflicte in Ardeal, cu apalaudaci, s.a.m.d.

Bleah!

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi


De asta e in stare Basescu, acest accident al istoriei.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

Cei doi pe care i-ai numit sunt subordonatii lui Base pe o anumita linie...Stii tu. Ai observat bine.