29 dec. 2008

Pana la urma guvernul Boc va face macar un singur lucru din ce a promis? Si daca da, ce?













Cum se poate caracteriza un guvern care ajuns la putere nu-si respecta nicio promisiune? Cum se pot numi niste politicieni care in campanie au facut promisiuni iresponsabile? Masurile sociale promise au fost anulate, marirea salariilor profesorilor nu are nicio sansa sa fie pusa in aplicatie. Nici cresterea punctului de pensie. Salariul mediu brut de 600 de lei de la 1 ianuarie ramane un vis, pensia de 350 lei minim garantata o fata morgana, cheltuieli administrative taiate din start. Cum se numeste asta? Compromisul care nu compromite? Cu autostrazile insa ce se intampla? Parca au fost promisi mii de km de drumuri in Romania. Asa si? Ministrul Berceanu tocmai a anuntat duminica seara ca se renunta la 12 drumuri expres prevazute in proiectele ministerului, motivand senin ca nici domnul Orban nu le-ar fi facut, sau nu le-ar fi terminat la termen.
"Se va renunta si la celelalte drumuri expres, in sensul ca unele vor fi transformate in autostrazi, iar altele vor fi de genul drumurilor rapide pe patru benzi. Este vorba de drumurile care vor face legatura intre autostrazi. Spre exemplu, intre Autostrada Transilvania si Culoarul 4, in zona Sebes, se poate face o strapungere cu un drum pe patru benzi. Problema este sa facem noi autostrazile si culoarele ca apoi vom face si drumurile de legatura dintre ele". (ziua.ro)
Clar, nu? Deja e o problema si cu autostrazile. Nu stiu ce ma face sa cred ca acest guvern cu acesti politicieni super-populisti nu numai ca nu va face nimic, dar va distruge si ce exista in momentul de fata. Pentru inceput sa se pregateasca de inghetarea anului scolar despre care se vorbeste din ce in ce mai mult in mediile sindicale din invatamant. Apoi sa se pregateasca de autostrada de carnati a primarului Oprescu. Daca e circ, circ sa fie.

9 comentarii:

Anonim spunea...

@Lilick: cu siguranta ca va face "un singur lucru" si am impresia ca l-au si facut: si-au impartit ciolanul, agentiile, departamentele, secretariatele. Hai ca a facut mai multe, NU un singur lucru.

Realitatea lui Petria spunea...

Muie, vorba lui Basescu.

Anonim spunea...

Va avea o colaborare perfecta cu "seful statului" :)

Mihai spunea...

Vor face. Se vor balacari. Au promis. Pui pariu?

Anonim spunea...

Ceva ma face sa cred ca nici macar sindicatele nu se vor tine de promisiunea pe care au facut-o de a declansa greva daca nu se acorda majorarile salariale promise.

Dupa ce au fost lei-paralei in fata 'odiosului' guvern Tariceanu, liderii sindicali vor fi brusc loviti de spiritul responsabilitatii fata de destinul natiei.

Asa ca sunt toate sansele sa avem o situatie in care nimeni nu respecta ce a promis. Pai merge si asa, nu? :)

agaX spunea...

lilick,
nu fii si tu asa de rea ... doar nu i-ai crezut la inceput, cind au promis marea cu sarea ... :)

Lilick Auftakt spunea...

Hai ca nu am crezut ca o sa dea. Dar ca o sa ia ce avem...parca era cam greu sa banuiesc. Apropo..se pare ca bugetarii nu vor lua al 13-lea salariu. Sa vedeti scandaluri.

agaX spunea...

lilick,
cred ca o sa incerce sa stringa cureaua acum, la inceput, cit mai merge treaba cu "mostenirea dezastruoasa" si o sa pluseze cu niste drepturi inainte de alegerile prezidentiale

ce sa zic ... nu cred ca e prea usor nici pentru ei ... inca ma intreb de ce au facut pdl-istii toate sacrificiile astea de imagine pentru a fi la putere ... continui sa cred ca isi vor eroda cumplit credibilitatea si in continuare

Anonim spunea...

Daca o vor tine asa pana in vara, liberalii vor avea sanse la prezidentiale. Cum ar fi un presedinte liberal cu un guvern social-democrat? Formula asta n-au incercat-o romanii.